that's why

..och det svåraste är att be om hjälp
utan att du frågar varför


Det blir aldrig som man tänkt sig sidu,

Nej, det blir aldrig bra. Visst, kvällen var inte misslyckad, men det händer alltid massa grejer som stökar till det. Jag vet, jag är inte oskyldig, inte alls. Men vi kan aldrig hålla sams, faktiskt. detta suger, men jag älskar er av hela mitt hjärta ska ni veta. Även om vi sviker varandra ibland, så är det ändå vi. Eller? Hoppas det. För utan er vill jag inte leva. Ni är mina stjärnor, och ni betyder så mycket.
Men visst, ibland blir allting för mycket och allt krånglar till. Då vill man bara bort, inte bort från er, men bara BORT. iväg , någonstans där man kan glömma allting eller något. Man ska inte springa iväg från problemen, för det är fegt sägs det. och visst, jag kanske är feg då. Jag vill inte springa iväg från dom, men det känns ju inte så lockande att stanna kvar heller. Jag vet okcså vad alla säger nu, hur annorlunda alla blir när de är med olika personer. Men vet ni vad det svåraste är? När man tjafsar eller kommer i bråk med en person, så får man inte en person mot sig, man får 5 personer på sig ungefär, eftersom den personens kompisar som inte är komisar med mig t.ex. blir okcså sur på mig. Så är det för alla, alltid. Vilka som än tjafsar, and that's life I guess. Så det är nog därför man bara vill sticka ifrån allting ibland, ta en paus. Men så är det, men måste reda ut sakerna.

Och om jag eller vi inte får komma tillbaka till dig, eller att vi blir kompisar igen, så tror jag att vi alla har gjort en jävligt stor förlust. Jag vet ju inte vad du känner, men jag vet att jag behöver dig. Tjafs händer, vi är inte mer än människor. Jag gjorde fel, så förlåt.

Men igentligen det ända jag ville berätta var att ni betyder så sjukt mycket för mig, och att jag älskar er himlans mycket. Mina 6 stjärnor. If love could kill, I'll die for you.


dreams and lies

  If you should ever lose your heart
to that someone, you wanted all your life
and if that someone fales to part
any meaning from a meaning last goodbye

  If it's a dream i wouldn't know if it's worth dreaming
and if it's a lie i'd say their hard to recognise
but if i'm the one to give you all the answers
i'd say someday, at least it's worth a try..

RSS 2.0