JUL!

Igår var det julafton, och morgonen började med att världens bästa måns kom hem till mig. Åh, vad jag älskar dig! Sen några timmar senare så var det dags för Bremandos att åka till Kalmar-hållet för att fira jul hos Anderssons. Dock saknades Hanna, och det var tråkigt. Men julafton blev riktigt kul igår, fick ju träffa Frida :) Du är så bra hjärtat mitt, love you. Iår fick jag och Frida vara tomtar eftersom det blev ingen tjockis-tomte som kom iår, och Simon var lite för sjuk för att dela ut dom. Men det fixade jag och Frida nicenice.
Nu ska jag gå och göra mig iordning, för om 20 min kommer mami o papi och morfar på jullunch, sen lite senare idag så ska vi hem till Halmstad igen.

Jaja, FRIDA ÄR VÄRLDSBÄST :) älskar dig snäckan.

God Juöl / Louise

,.-.

Darlin', take my away from here
Make it seem like we're a million miles away
Another time another place
Move me farther than I’ve ever been before
Show me that there’s something more

För du är vackrare än stjärnorna

och det är så att jag älskar att se dig när du sover och
jag älskar att känna hur dina händer letar sig runt min midja och
hur du drar mig tätt intill dig när du vaknar på morgonen

och du har så lätt att bygga upp ett vindskydd för oss två och
när jag håller i din hand spelar det ingen roll om det är storm
jag faller inte med din hand i min

vet du?
du är en sån jag saknar
fem minuter efter att vi
skiljts åt.

lite kanske.

FAAAAAAAAAN vad skönt att ha gjort svenska talet. Jag trodde seriöst att jag skulle spy, eller svimma. Haha. Jag är feg, jag vet. Men iallafall, det gick bra till slut. :)
Och idag har jag pluggat historia också, och ikv. ska jag göra samhällen klar. Plus att imorrn ska jag och hanna vara 2 timmar innan vi börjar i skolan för att göra klart vårt engelska-historia-arbete. Jag känner mig ordentlig. :]
Fast ifs. idag fick jag tillbaka mitt andra franskaprov. hahaha. har ju verkligen börjat perfekt för mig med franksan ^o)  G på båda proven, och har itne lärt mig någonting. Anita tyckr inte om mig heller. Men jag bryr mig inte så mycket, funderar stark på att sluta i hennes grupp nu.
meeeeeeeeeeeen nu ska jag till måns, för eftersom jag och hanna ska börja 8.10 imorrn så kan jag sova hos honom ikväll. :D Ouh, vad glad jag är för att jag har dig, älskling.

I helgen är det bio med neis och sen tjej-jul-grej hos sååfy :).
wuupiy.

/ Olise


Usss.

Klockan är ganska mycket, och egentligen borde jag sova nu eftersom jag typ somnar på bussen och i skolan imorrn annars. Men jag vill inte sova utan min. Jag hatar att sova ensam. Kom hit älsklinggg! Det känns mycket bättre att gå och lägga sig då, om jag vet att du finns bredvid mig. Jag har mycket lättare att somna då, när du håller om mig. Och jag har mycket lättare att somna om jag vet att nästa dag när jag slår upp ögonen så finns du där, bara någon centimeter bort. Det är tråkigt att somna själv, att vakna ensam.
Älskling, kom och håll om mig inaaaaatt!

wemsi

Igår och idag har det varit någonting konstigt med mig. Eller så är det bara det att jag är sjukligt trött, kan vara det. Igår kväll när pappa skulle förhöra mig på franskan så gick mina tankar i kors eller ngt, helt wemsi. Och först idag till skolan så sprang jag till bussen, glömde gympakassen, sprang tillbaka och sen glömde jag vad jag skulle shämta så fick springa till bussen igen, utan min gympakasse. haha. Så på bussen fick jag ringa till Miki och säga att hon fick ta med sig extra. Tack hjärtat :) Väl när vi skulle hem efter skolan igen, så glömde jag först att hoppa av bussen i stan så Hanna undrade om jag skulle med till sjukhuset också, men det skulle jag ju inte. Så fick hoppa av en station senare, huya. Seeen när jag väl satt på min buss hem till miiiiiiig, då glömde jag också plinga vid busshållplatsen, så fick gå från stranden. Det gjorde inte så mycket ifs, men jag är ju helt wemsi.
Jag ska träna fotboll snart, det ska bli kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. Det är nice.

Föresten har jag ont där Henke slog in i mig när vi spelade rugby på gympan. Min underarm. Fy Henrik. Hahahaha.

Snart är det helg också, wuppi. :)
Nu ska jag plugga historia och engelska.

Serious, losing my heart in love.

In the dark you've lost your sight,
like a ship without a star in the night, but hold on tight.
When your face is salty wet,
and you're drowning in regret
just don't forget;

Love heals when pain's too much to bear,
when you reach out your hand, and only the wind is there.
Love heals when you feel so small, like a grain of sand.
Like nothing at all.
Love Heals when you feel like you can't go on
Love Heals, hold on to love, it'll keep you strong, love heals.

Det vackraste världen har sett

min finaste


tjugofyra timmar om dygnet
här skulle det stå att det är så ofta jag tänker på dig
men egentligen är det så mycket mer

det går inte att med ord beskriva dig, älskling
(för du är helt perfekt på alla sätt och vis)

den som fått ut mest av livet är inte den som levt längst, utan den som levt var minut. sådeså :)

Dagen började väl på sämsta möjliga sätt, jag var en millisekund från att stanna hemma från skolan men tog mig samman och åkte iallafall. Det var bra, för under skoldagen blev mitt humör faktiskt bättre och bättre. Sen vid svenskan var mitt humör riktigt bra, jag slapp hålla tal (vilket var bra för jag hade inte änns det med mig =O haha) och sen fick vi sluta svenskan kl 13.00. Så självklart orkade inte jag stanna i skolan och gå på franskan, visst, kanske onödigt av mig att åka hem för jag har missat jättemånga franskalektioner, men jag åkte faktiskt hem och skrev tal plus att jag ville inte att mitt humör skulle förstöras av Anita. Jag får alltid ont i huvudet av vår franskalärare.
Så jag åkte hem, skrev klart mitt tal och sen tog jag halv fem-bussen in till stan för att träffa mumi, för vi skulle köpa säng till mig. Ouh, så nu har jag äntligen en gosig 1.20 säng som snart kommer hemkörandes till oss. Och nu hoppas jag på snart, och inte om typ en månad. Då ska jag fixa i mitt rum och få det mys. Utan att få det stökigt, hahahaha, kommer jag nog aldrig klara. Men jag ska försöka iaf.
Nu ska jag gå och plugga franska, har prov på onsdag och eftersom jag inte hade direkt jättebra på franskaprovet förra gången måste jag plugga lite mer nu. Hm, synd bara att franska är så tråkigt nu, förra året med Anna var det faktiskt fett mycket roligare. Men iallafall, det blir nog bra nästa år för då slipper jag ha Anita i en halv termin, när jag är utomlands. yuppijuj.
Sen ikväll ska jag och Måns in till stan. Äta och bio tror jag det blir. Jag har verkligen världens bästa pojkvän. :)

/ L.b

för ibland är det så, och då är det bara så

AH! sitter och skriver mitt tal, nu. bra louise, vilken tajmning. Ifs. har ju skrivit klart det men just nu renskriver jag det. Men jag tänker inte ha det iaf. imorrn, för jag kommer spy och mina ben kommer skaka sönder. Jag hatar att stå inför folk och prata. Och visst, det är bara klassen. Men det känns lika hemskt ändå. Det skulle varit en annan sak om det skulle varit i grupp, då skulle jag inte varit ensam, då skulle jag inte äns varit nervös. Men nu är det ju inte så-.
Idag har det varit en riktigt dålig dag. Den började ifs. på bästa tänkbara sätt, jag vaknade bredvid den finaste personen i hela världen, min måns. Men sen var jag tvungen att åka hem och skriva tal och städa rummet. Men eftersom jag ville in på julskyltningen, för jag ville ju inte missa om det hände något roligt där inne, så lämnade jag efter mig ett halvfärdigt tal och ett ostädat och mycket stökigt rum.  Väl inne i stan hände ingenting, men fick iallafall träffa mina fina SPEU-vänner och några av mina fina stjärnor. Måns fick jag träffa igen också, han är bra. Men efter att jag bara hade varit inne i knappt en timme åkte alla hem, men jag och måns stannade kvar. Vi skulle fika, men alla ställen stängde vid sju typ. Roligt. Så precis innan halv nio bussen gick hem stack jag in o köpte pommes frites på sibylla för jag var sjukt hungrig. Men neeej, där stod man och väntade i typ 8 min på dom, men de som jobbade där var aslångsamma. Stod och pratade med någon kompis om livet, bra. Så jag fick aldrig mina pommes frites, fast jag hade betalat och fick springa till bussen ist. På bussen träffade jag och Måns Linnea K, hon är underbar och så sjukt snäll :).
Men sen kom jag på att bussen gick till Gt och jag skulle få gå hem själv från campingen, jag är sjukt mörkrädd och hatar att gå själv. Jag vet, jag kanske överdriver, men just då kändes det som en stor grej så jag blev sur, fast då var jag faktiskt själv på bussen så jag lät det inte gå ut på någon annan, för en gångs skull. =/ Sen ropade de på mig från längst bak i bussen och där satt mange, adam och deniz och då pratade jag med dom och blev på bättre humör igen. Dom är kul, mihua. Plus att jag och mange kunde gå tillsammans hem från bussen, det var bra.
Men just nu känns allt kasst, jag känner för att gå och lägga mig och skita i att skriva klart talet nu. Jag måste plugga franska också, bra. Skolan suger, dö. Men jag tycker mycket, mycket om min klass. Ni är så bra :)

Föresten, jag hade namnsdag i lördags. wupoiyi.

..and sometimes your picture fades

Dina tårar Hjärter Dam vill bara trösta så
när faller du i gråt? när faller du isär?
när faller du för tanken som har burit allt det där?
när faller du tillbaka till den du faktiskt är?


.

There comes a point in your life when you have to realize
who really matters, who never did, and who always will.
And in the end you learn who is fake, who is true, and who will risk it all for you.

det är fredag.

Det är en bra dag idag, en riktigt bra dag.
Den började med att jag ifs. fick gå upp jättetidigt, 6.20 :O, men sen valde jag att gå och lägga mig igen och sova i 20 min till så jag vaknade igen 6.40. Annars brukar jag behöva minst en timme på mig innan skolan, men idag hann jag äta frukost och allting på bara 35 min. Jag är nästan stolt över mig själv.
På bussen var jag dock ganska trött, men 7.24 bussen är en direkbuss till Sannarpgymnasiet så jag slapp byta buss och stå och frysa ute i en kvart i väntan på en annan buss. Det var schöönt. :)
Första timman hade vi samhällskunskap, där vi endast fick besök av skolsköterskan som gav oss några hälsokontrolls-grejer vi skulle fylla i. Resten av lektionen fick vi ut ett papper om Det nya landet, sen gjorde vi inget mer. Sen fick vi reda på att vi får sovmorgon nästa fredag också, mm, dagen blir ju bara bättre och bättre. Efter samhällen hade vi engelska, tvåtimmarslektion och vi skulle ha oregelbundna verb =/. Men Katarina var tvungen att åka hem och hämta sitt barn och några saker hade hänt, orsaken av varför hon var tvungen att åka var väl kanske inte den bästa dock. Men istället på engelskan fick vi jobba med vårat historiaprojekt, inom eng. alltså. Så jag och Hanna letade efter datasal i x antal minuter, haha. Och när vi väl hittade en var väl det enda vi åstakom att bara skriva ut fakta om Martin Luther King och om J.F Kennedy. Men det var inte lite fakta heller ska ni veta. Haha, Hanna. :) Sen gick vi lite tidigare också, så vi hann med 11.35 bussen från skolan. Egentligen skulle vi slutat 11.50, men inte spec. mycket skillnad.
Väl hemma så hade jag tänkt skriva mitt tal i svenskan, ångrade mig om ämne, blir lite svårt på många sätt det jag hade innan, så kanske tar Polen-resan med Gt? Får se :)
Men nu ska jag först gå upp till min mumi och gosa lite med henne, för hon är bäst. sådeså :)
Det blire uppladdning inför kvällen också samtidigt kanske, wuuuppiduui.
Klassfest hos Henkiie, det blir nog riktigt roligt. :)

Fick mvg i slutbetyg i psykologin :D Jag kan inte hjälpa att jag kanske skryter nu, men jag är faktiskt stolt. När jag kom till gymnasiet trodde jag inte jag skulle få mvg i något ämne alls, och spec. inte psykologi, men yuuai :)

/ Louise.

RSS 2.0