ÖJ!

Imorrn vid denna tiden har vi rullat på båten för lite mer än en timma sen. Så nu om ett dygn är vi väl ngnstans mellan Sverige coh Polen, antar jag ^o) ska bli helniiiice i Polen :) undra hur grymma Ukraina, Ryssland och Italien och de andra länderna är? Oups.. Hahaha.
Har varit i stan idag, först tandläakren, sen klippt mig och sen köpt bikini. Fick träffa Linnea en stund också och säga hejdå. I luuuuuv you darlo. Sen när jag kom hem så blev det packning, och mat. Och sen har jag pluggat lite, lite kemi. Fast har mest suttit på msn och snackat engelska med Jespööh och Mämms. Oh, jag har så kul. Dom tycker jag är störd =)
Fattar dock inget av kemin (?) Men hoppas den är så lätt som alla säger. HUaaoauha.

Nu ska jag plugga vidare.
Ciao / Louise

..and the reason is you

jag älskar dig tusen varv runt jorden, två runt saturnus
och oändligt tillbaka


det handlar inte om att hitta någon man kan leva med
utan att hitta någon man inte kan leva utan


och det kanske finns så mycket skäl, flera tusen kanske
till att man ska ta självmord
 men om det finns ett skäl, ett enda
 till att man ska leva
 så gör man det
mitt skäl är du

du lyser starkare än alla, sötnos

att älska
är ofta något man bara säger

men
har du nån gång haft den där känslan
att vilja ge upp allting
(att skolka, börja nöta cs och sluta spela fotboll)
att vilja ge den människan hela din värld
bara för att du älskar?

har du någon gång suttit hemma och bara tänkt på ett namn
ett enda namn
om och om och om igen
utan att igentligen veta varför
att hjärnan går vilse i hjärtat
bara för att du älskar?

har du nånsin sprungit tio varv runt jorden
gått fram och tillbaka över regnbågen
grävt dig ner till kina
bara för att du älskar?

                    har du nån gång hoppat i vattenpölar
                    upp och ner upp och ner
                    bara för att se
                    om du också kan älska?

har du nån gång älskat påriktigt?
sådär som på film
sådär fruktansvärt riktigt
att man går sönder

AAAH, jag hatar det

Jag kommer aldrig bli klar med det äckliga ulandsarbetet :(
Plus att jag bara hittar kass fakta om hjälporgansationerna, wuheey.
Då blir det ju inte heller lättare att bli färdig.
FAAAAAAAAAAAAN.

Matteprov, kemiprov, bilduppgift, slöjduppgift, Ulandsarbete.
På EN vecka ska allting bli klart. Greeeeaat! Eller inte =/

but sometimes even angels can be hard to understand

You say things are simple, we both know they’re not

And you know how it feels so you learn to forget and you know at the end that it's best to pretend

everythings falls apart, sometime.

du bara prata vidare i luren som att du fortfarande trodde på att solen kommer gå upp i morgon också
jag tror inte du hörde att jag grät
den enda verklighet som finns just nu är att få blunda
& ligga mot din axel och din hals och önska att du ville ha mig där
bara för en sekund
jämföra våra händer, bara sitta och le mot varanndra
spå framtiden i handflator
och det ska bara vara
vi två

om du någonsin kommer gråta för mig, då vill jag att du målar ett hjärta av dina tårar
över min handleder och viskar att vår kärlek är det så mycket vackrare
än skärsår.
men jag tror aldrig du insåg vad som var
felet
eftersom du aldrig hörde
att jag grät

Liseberg =D

Ouh, Liseberg i lördags med nästan alla från 9a plus Adam A och Jocke P också. Resan började vid klockan kvart över 8 när Ringberg kom och hämtade mig, och sen hämtade vi upp Simon B och Sandra också. Sen for vi vidare till  Halmstads tågstation. Där mötte vi upp alla andra, fick biljetterna av Mimmi som var lite mamma just då. Men hon var söt =D Och vid 9 gick vårat tåg =]
Klockan10.20 var vi framme på Göteborg central och sen gick vi därifrån till Mc Donalds på Avenyn och keeeäkade där. Vet egentligen inte varför vi gick just till Avenyn för att äta på McD, när det fanns typ 5 stycken som låg närmare. Men någon lost busunge tyckte vi skulle äta på Avenyn, så det gjorde vi. Efter det gick vi till Liseberg, köpte grupphäfte och fick förtur i kön, wuuio. Sen när vi skulle köpa åkpass öppnade det en ny kassa så då blev jag först av alla i kön till det, guuyuuttt. Resten av dagen åkte vi allting på Liseberg, käkade glass och åt mat. Mimmi har inget bordsskick dock. stackars liten :( händerna fulla av vitlöksås, livet är hårt göllet! hahaha. Nej, men det var faktiskt svårt att äta det utan att gegga. Faktiskt.
Vid klockan 9, efter att ha åkt radiobilar med våra stora fiiina gosedjur, så träffades alla för att gå till stationen. Vi vandrade i den mysiga lördagskvällen genom Göteborg och kom perfekt till tåget xD. På vägen hem var det mööspöös.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, fyfan vilken bra dag =D
Sandra, Mimmi, Simon B, Jeppe, Frida, Adam A, Simon S, Jessica, Sofie, Alle, Vican, Matilda, Jocke P, Ringberg, Patrik, Adam Q, Eric, Sebbe - Ni är så gryyyymt bra. =]
Blev fina foton också, bara för vi är så kiiioola =D


antaglien så är du en del av mitt liv, eller nått.


men
om du vänder ansiktet
mot solen så känner du
samma värme som jag
känner inom mig när
jag tänker på dig

och jag vill alltid ha det så

höst 2005.

Live now - regret later

Det här är det första, och enda, brev du kommer att få av mig. Faktum är att du är den enda som verkligen fått läsa något av de brev jag skrivit, har aldrig träffat någon som varit värd att öppna upp sig för. Ska jag vara ärlig har det aldrig känts sådär förr. Pirret satt inte bara i magen utan i hela kroppen och jag tror att du också vet precis hur det känns. Det var explosioner och lugn samtidigt, stillhet och rastlöshet. Det var att känna sig oslagbar och så väldigt väldigt liten och hjälplös på samma gång. Kärlek gör sånt med en, du vet. Och ändå lovade vi aldrig varandra någon kärlek, inga kyssar, ingen framtid.

Du är en evighet från mig just nu och avstånd mäts inte längre i meter, utan i saknad och då kan du inte vara så mycket längre bort från mig än vad du är nu. Sommaren är här och du var den enda anledningen till att jag uthärdade vintern i år, du hjälpte mig att ta mig igenom alla gråa dagar och satt färg med hjälp av ditt leende. Jag kanske inte behövde dig för att andas, har lärt mig att stå på egna ben, förlitar mig inte längre enbart till andras värme och tänder egna ljus för att jaga bort mörkret. Jag kanske inte behövde dig, men jag ville ha dig här. Hudnära.

Som dem säger så gäller det inte att hitta någon man vill leva med, utan någon som man inte vill leva utan och jag trodde att du var den personen för mig - du är nog fortfarande den personen vare sig jag vill det eller inte. Vare sig du finns kvar i mitt liv som Vän eller bara som någon jag pratar med någon gång ibland så vill jag ha dig kvar. Jag är så trött på sår, och du sa att jag kunde lita på dig, att du minsann inte skulle svika.

Jag tror att det var dina trasigheter som gjorde dig så lätt att falla för, att veta att även du är full av tankar, att du också blivit lämnad. Och ändå gjorde du mig så förvirrad. Du sa alltid att jag inte skulle tvivla på dig, men jag förstod aldrig varför eftersom du faktiskt verkade tvivla på dig själv. Egentligen vill jag bara stå där utanför din dörr och be dig förklara hur du tänker så att jag kanske kan förstå dig, vill att du ska känna att du kan öppna upp dig för mig istället för att dra dig tillbaka, stänga in dig och stänga mig ute. Saker är inte som förut längre och jag tror att du hellre bygger murar än får nya sår. Jag är likadan, men jag saknar dig faktiskt.

Saken är den att du antagligen inte känner samma sak. Du hade nästan mitt hjärta, du hade nästan mitt hjärta och ingen har haft det på riktigt på väldigt länge nu. Inte på riktigt, för allt har bara varit substitut efter honom, men du - du var på riktigt. Murarna vi bygger upp leder bara till längre och hårdare fall, du vet väl det? Men egentligen, var det enda jag ville säga till dig att jag behöver dig.

Miss you.

jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig
jag är tom, tommare än någonsin och hur mycket jag än skriver de orden kan jag aldrig få ur det ur mitt huvud och som en tornado snurrar alla bilder och ord runt i mig
jag avundas dig jag avundas dig jag avundas dig
för du är mer saknad än jag någonsin kommer vara och dina ögon kommer aldrig glömmas bort så länge spegelbilden av dem finns fastetsade under mina ögonlock
jag hatar dig jag hatar dig jag hatar dig
vad gör du där, en evighet härifrån när du skall vara som mest en millimeter ifrån min hand och varför kan andra se dig men inte jag?
jag saknar dig, jag avundas dig, jag hatar dig
men mest av allt vill jag ha dig här, nära mig, under mina händer. jag vill kunna dra mina fingrar igenom ditt hår och känna att varje millimeter av din själ, din kropp finns hos mig, jag vill kunna viska i dina öron att du är min värld, att alla färger inte syns om du inte är här, att mitt hjärta ekar av tomrum när du inte kan fylla det och att en enda sekund av dig skulle göra mig fullkomlig för
jag älskar dig
                      jag älskar dig
                                            jag älskar dig.

Synd att du är så söt

Det är svårt att leva när man vet vad hjärtat vill
Men jag kan vara nöjd och sluta se allt så svart

Det är så synd att du är så söt
Det är så synd att hjärtat är förfört
Det slår som en feber som allt vore kört
Vilken otur att hjärtat är förstört
Det är ju du som mig kan hela men du ger mig också men
med ditt hår som är av guld och din hud så vackert len
Jag kan då inte hjälpa att du ler som venus själv

Fast det är så synd att du är så söt

The time's about to change, darling

Helgen är slut, men det gör inte så mycket. Visst, skönt med att sova hur länge man vill och inte ha några tider att passa direkt, men skolan är inte heller jobbig nuförtiden. Innan så kändes det som helvetet att gå dit, seriöst. Men nu känns det helt okej. Där finns folk som jag tycker så grymt mycket om, och snart slutar skolan. Då kommer jag aldrig mer gå i den tokunderbara klass jag går i nu, och det är illa-. Jag kommer aldrig heller mer ha de lärare jag haft de sensate 4 åren, vissa är det så grymt skönt att slippa, men vissa kommer jag sakna, fakiskt.
Bara en månad kvar tills ett långt, skönt sommarlov iallafall. Och snälla, gör detta till en sommar värd att minnas.

Händer mycket kul också innan skolan slutar.
13/5 - Liseberg med klassen :)
14/5 - fotbollsmatch
31/5 - 6/6 - Polen med skolan =D
14/6 - Bal för 9orna
16/6 - skolavslutning


Har dock lite ont om pengar nu. MIMMI, vi suger på att fixa sommarjobb ;( hahahaha.

Helgen har varit lugn som fan typ. Har varit sjukt trött också. Linnea tror jag har järnbrist eller ngt för jag alltid är trött och alltid sover så mycket ;P Who knows. Men iallafall, i fredags så sket jag, mimmi, frida, simon o jacob i bilden och stack hit hem o lagade makaroner, bacon o köttbullar. hahaha. sen på eftermiddagen gjore jag inte så mkt alls. Lördagen var jag och mamma i stan för att leta balklänning till mig. Efter ungeför 4 timamrs letande hittade vi en, woohu. Ifs. inte en ljusrosa som ja ville ha, men den var iaf fin och satt fint o så, så det var lugnt. Sen på kvällen skullle jag till Hamps där de andra var och grillade, men jag avr så trött så jag slocknade vid 11. Lyckat (Y) I sönsdags gick jag upp kvart i nio, eftersom vi skulle ha samling med fotbollen halv tio. Seriepremiär idag förfan :D Matchen började 11, och den slutade 2-2. Det var vår match, vi skulle vunnit. Men ändå, bra spelat för att inte ha n¨gra avbytare andra halvlek. Vi ska vara nöjda tjejööör. :) Efter det var det hem och sova, sen till Linnea. Ikväll har vi lirat brännboll på stranden i Tylösand. Jag, Linnea, Elin, Fia, Toft och Fille. Ebba och Micke kom en stund sen också. Mysig kväll sötnosar :)

Det är sommarväder och så jävla skönt =D

för jag behöver dig

om du gav mig ditt leende
och alla dina ensamma stunder
då skulle jag vara så nöjd
men mest av allt vill jag ha hela dig
bredvid mig på gräsmattan i solen
för nu när sommaren kommer
ska vi värma varandra
som bara vi kansommar snart (?)

varit fint väder idag iallafall, så snart kan man nog börja hoppas på sommar. eller?
det betyder dock också att snart ska vi sluta 9an, jag vill inte sluta i 9a. Kommer aldrig släppa er, ni är så sjukt underbara. Ni är några av de närmaste vännerna jag har, och hur fan sak jag klara mig utan er?
Ulandprojektet är startat i skolan nu också, gytt. Måste bara få det klart i tid också =/ Men fixar sig nog :)
Men imorrn är det sista nationella i matte , eurk. Fast sen är de iallafall över, gutt det.

Fotbollsläger förra helgen, fy fan va kul det var :) Riktigt lyckat, waaoaaouj.
Mimmi och jag var säkra på den där tävlingen också , med skottkärran. visstva, haha.

Seriepremiär på söndag, GYYYYYYYYYYYYYYYYTT :D

/ L.b
Jag och Mimmi :), med fotbollslaget i varberg
..och vi ramlade dock i

Bästa

Bästa

Tvillingsjälar


Det är så sjukt skönt att ha dig Linnea. Du finns alltid när jag behöver dig, även när jag förtjänar det som minst. Och med dig blir allting det svåra lite lättare, och allt det tråkiga lite roligare. Vi tänker likadant, säger samma saker och allting. Så jävla underbart att ha dig vid min sida. Du är så mycket för mig, och utan dig skulle jag inte vilja leva faktiskt. För mig är du livsviktig. Vi har sagt föralltid och så ska det vara. Tänker aldrig släppa dig, för du är den bästa. Jag hoppas att du vet hur mycke jag älskar dig, och tack för att du alltid finns för mig. Du är min tvillingsjäl. Älskar dig så sjukt mycket min stjärna, Linnea. L + L - så ska det vara. Du är min bästaste vän, och jag ställer alltid upp för dig.

RSS 2.0