Måns, du är världens bästa.

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig


När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig


Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig

 
I don't like to be alone in the night
and I don't like to hear I'm wrong when I'm right
and I don't like to have the rain on my shoes
but I do love you, but I do love you.

-.o0

Usch, sjuk. det suger, faktiskt. iallafall när man är ensam. var sjuk igår också, men då kom måns hit efter skolan för vi hade fyra månader. haha, kul att jag var sjuk då, men det var mys iallafall :)

Helgen var rolig också.
Fredagen började med middag hos Ola för han fyllt år. Det var lots of trevligt :) Sen stack vi till en fest i närheten en stund, nice i början men sen kom det andra personer dit, så vi stack hem till Oliie igen. Kvällen slutade med att jag och måns följde micke hem, och sen satte vi oss vid busshållplatsen och väntade i en halvtimme på bussen, haha.
Lördagen var det tjejmiddag hos Sandra, eftersom hon fyllt år =) Det var riktigt kul det också! Sen efteråt gick jag och fia hem till henne, och sen gick vi vidare till ojjan där några andra var. :)
Denna helgen har varit riktigt kul, och nästa blir nog också det får jag hoppas. Henkiiie, vi litar på dig nu. muaha.

Åh, jag vill till Ikea! Vill få färdigt mitt rum och köpa klart alla grejer och allt. Söndag kanske?

Nu ska jag iallafall gå och äta frukost, och sen har jag fett med skolarbete jag måste göra. ^o)
Ciao.

Syster

We used to love each other with deep intensity, we used to fight with kicks and fists and nails. If I had a dime for everytime I been bad I’d be a milionaire by now. You used your big sister calm
to tease me to tears, I used to pinch you a little bit too hard. On your wrists, on your arms, if you look closely you can see the scars. Oh I have done things so mean and so grim, I’m too ashamed to say them out loud. I don’t think you get how much I regret and here me when I vow. That I will always be your soldier, I’ll be marching by your side. I’m not deserting and I’ll be there for you.
Thirteen years old, lipstick and boys, I never knew how lucky I was to have you. The great teenage depression our domestic civil war and I think back you were the one to pull me through. Yeah what it comes down to is you are the one who truly understands. Wherever you go I hope that you know that I’m at your command. Oh, I will be strong for you, I will belong to you and what it comes down to is you are the one who truly understands.

-. :)

A true friend is someone who reaches for your hand and touches your heart.

så länge ni finns hos mig

Jag saknar så mycket nu, eller rättare sagt, så många. Det är så mycket som har förändrats efter vi började gymnasiet, och det är inte bara det att jag blivit tillsammans med måns ♥. För vi tjejer ses grymt mycket mindre än innan, och visst, det är till viss del mitt fel eftersom jag blivit tillsammans med måns. men jag menar, innan så träffades sandra, jag, ebba och fia varje dag i skolan på Gt. och om jag behövde prata med någon så var det första jag kunde göra på lektionen var att prata med sandra. Sandra, jag saknar dig! det var ju du och jag i 9a. det var alltid sandra och louise då. och jag saknar er andra med, alla 6! för när fyra av oss gick på samma skola, då blev det så lätt att bara bestämma att i helgen gör alla tjejerna något, och då blev det på ngt vis lättare för alla vi sju att ses. visst, nu går vissa av oss på samma skola också. men det är inte samma sak, vi kanske ses någon enstaka rast eller ibland inte på en hel dag.  
Och Linnea, förlåtförlåtförlåtförlåt. Jag vet att det är mitt fel att vi inte setts på länge, för jag har inte varit bra på att ringa. För jag har itne varit med måns, men har haft sjukt mycket plugg, men kanske varit lite dålig planering också?
Jaja, det jag ville komma fram till var att jag saknar er massor, och att det känns jobbigt att inte ha någon att prata med på samma vis. Men imorgon träffar jag iaf. en del av er hoppas jag på? och på söndag blire nog en L+L-dag om bara min träning kommer på en bra tid.
En till person jag saknar sjukt mycket är Frida. Jag behöver dig och du bor alldeles för långt bort! Ifs. kan man kanske se det som en positiv sak att jag flyttade iväg från Kalmar och hit till Halmstad, eller det finns många positiva saker. Men den positiva saken som handlar om Frida och mig är att annars skulle vi nog inte varit så nära varandra och så pass bra kompisar som vi är nu. Jag älskar dig så mycket Frida, och duochjag, det kommer alltid vara så.
Hanna saknar jag också, och jag förstod inte hur mycket jag behöver henne förens hon åkte iväg. Innan när Hanna var hemma, så tog jag henne för givet, någonting som alltid fanns där och jag insåg itne hur mycket hon behövdes förens hon åkte till en annan världsdel och 8 tidszoner iväg.
Jag saknar så många, så om jag skulle skriva ner det här skulle det ta sjukt lång tid.

Frida och Mina 6 stjärnor - ni är mina bästa vänner och utan er klarar jag mig inte.

Men ni ska veta hur glad jag är att jag har så många fina pärlor runtomkring mig - Måns, KvinnoRna, Frida, mumi & papi, Hanna, SPEU06, Micke Tingeling och alla andra fina hjärtan. Ni är guld värda!

Måns, du är den finaste jag vet.

/ Louise


Det är svårt att vara hjälte när ingen ser på.

Usch, just nu känns allt så sjukt tråkigt!
Har ett grymt svårt franskaprov (enligt mig iaf) som jag bara skjuter upp att plugga på. Fast idag pluggade jag lite, fast utan att förstå någonting typ. Provet är på onsdag och jag undrar hur det kommer gå ^o) Men jag bryr mig inte så mycket längre, Anita är konstig. Men det skulle ju komma någon fransk gubbe som skulle kunna hjälpa oss om vi ville, det är ju bra iaf. Hoppas på att han är bättre än Aniiiita.
På senaste känns det som jag har levt i skolan och plugget. Men idag höjdes samhällspluggandet till lite roligare iaf. för jag, Miki och Hanna satt och pluggade och fikade på biblioteket. I 2,5 timmar, nästan mitt rekord att plugga i rad. Riktigt lyckat faktiskt, vi blev färdiga med vårt samhällsarbete om barnmisshandel, även om redovisningen aksnke inte sitter sådär 100-. Men vi får hoppas att vi itne behöver redovisa imorgon.
Fyfa, har så grymt ont i kroppen och mår illa också. Hatar att inte må bra! Men snart är det helg och då blir det att fira Sanne på lördag på restaurang, tror jag iaf :). Sen nästa helg, wuupido, då ska det bli nice också. Kavaj och klänning, rrrght? =) Anna, vi är gasnka smarta ibland ;)
En sak som förhöjde stämningen och fick skolarbetet att bli lättare är iaf. att vi får hemprov av Bettina ist. för matteprov imorrn. wuyoi.
Nu ska jag sova för jag är jättetrött, men avr tvungen att skriva en utvärdering om sh-arbetet som jag helt hade glömt att man skulle göra tills imorrn. Men Miki ringde mig och påminde mig. Tack hjärtat :)


Usch vad jag saknar er, mumi och hannie. ♥

/ Louise

Du är alltid vackrare än stjärnorna

det är då vi andas samma luft som
 
jag vet

att det alltid kommer att vara

du och jag.


världens finaste

världens finaste

Höstlov

                                    


Ni är fina ni :)

Let me be the one that shines with you, and we can slide away

Skönt att det är över, pusta ut lite kanske? Jo, mycket.
Var hos doktorn imorse, sen mådde jag inte bra heller så jag orkade inte skolan idag med 2 lektioner och 2 timmars håla. Får jobba hemma istället, det fixar sig nog. Ska snart ta tag i psykologiprovet igen, dock jobbigare än vad jag från början trodde. Tre sidor räcker inte =O
Imorgon går vi bara till 12 istället för halv 4, för det är öppet hus på lördag på Sannarp. wuupi. Då ska jag vara där föresten, haha, typ ganska kul. Får en biobiljett också, det är bra för annars blir det inte av att jag går på bio, haha.
Jag känner varje morgon då jag vaknar att jag verkligen inte vill till skolan, och denna gången känns det värre än Gt. För Gt var så nära, då kändes det inte så jobbigt och gå en dag i skolan. Men till Sannarp ska jag först sitta på buss i en halvtimme in till stan för den kör genom hela Tylösand och allting, sen ska man vänta i 20 min inne i stan och sen ta bussen till Sannarp som ifs. bara tar 10 minuter. Och eftersom inte bussarna passar till tiderna vi börjar så måste man vänta i skolan 20 min innan lektionen börjar. alltså måste jag ta första bussen en timma och 20 minuter innan jag börjar. Men om man ser det från den ljusa sidan så är ju skolan fin och min klass är sjukt bra =) Plus att nästa vecka får vi assoft schema, slutar 12 två dagar och har tre lektioner per dag två dagar och två lektioner per dag resten av veckan, woooyuihi. Sådeså :]

Imorgon fyller Hanna år, och hon är inte äns hemma. =/ Det blir väl att ringa så fort det blir morgon i Denver och Evergreen och där, haha.
Föresten åkte min mumi till Washington idag.

When you're close to tears remember someday it'll all be over,
one day we're gonna get so high.
Though it's darker than December what's ahead is a different colour,
one day we're gonna get so high
And at the end of the day remember the days when we were close to the end
and wonder how we made it through the night.
At the end of the day, remember the way we stayed so close to the end, we'll remember it was me and you.
Cause we are gonna be forever, you and me.
You will always keep me flying high in the sky of love.


/ Louise - MÅNS ♥


Nya tag (?)

Höstlovet kom, och var över lika snabbt. Man hann knappast ladda upp sig från skolan, skulle behövt minst två veckor till för det, haha. Men kul var lovet iallafall :) Var i Danmark med Måns på Fields och shoppade lajte, sen på torsdagen så kom Frida, Sara och Ingrid hit. Iiih, ni är bra ni :) När dom var här så blev det mycket Buzz-spelande, det är fett nice, fast jag är dock jättedålig förlorare. De åkte hem i lördags, och sen på lördag kväll bar det av ända ut till Getinge (!) för Halloweenfest med vännerna. Det var en lyckad och kul kväll.

Mycket plugg denna vecka, historia-test, hempsykologiprov som förövrigt tog längre tid än vad jag trodde, franskaläxa och samhällsarbete. Fast samhällsarbetet om barnmisshandel har jag, Hanna och Miki inte äns börjat med. Det får bli i helgen istället, haha.

Idag fyller mami år, känns dock konstigt att vi bara är tre stycken idag. Men det har varit en mysig dag iallafall :) Hanna, JAG SAKNAR DIG! Kom hem NUUUUUUUUU! Men vi ses i februari, rrrght? Och sen så fort du kommer hem från Usa, då ska du komma och hälsa på mig i antingen London eller Paris. Vet dock inte vart jag vill just nu, men tror det blir Paris faktiskt. Då ska du komma så fort du kan.

Måns, jag älskar dig och jag är så sjukt kär i dig. Du är något speciellt som jag aldrig kommer släppa, du är det bästa jag vet älskling.

Nu måste jag återgå till pluggandet, ska kolla igenom lite historia och sen så måste jag nog läsa lite i engelskaboken. Den är ifs. gasnka bra, Dear Nobody. Men har aldrig ork att läsa nu förtiden. Somnade typ på svenskan idag så trött jag var, fast ifs. så mycket som jag skrattade på den lektionen också har jag nog inte gjort på länge. Haha!


Godnajt / Louise - kom och rädda mig från hösten

alltid

Jag älskar Måns och han är den bästa och finaste jag vet  ♥

RSS 2.0