Så mycket mer än bara det

 • Cause without you I'm not okay and without you I've lost my way
 • Och det skälver när du rör vid mig
 • Cause you're all I want, you're all I need, you're everything, everything
 • I'm leaving this town with you tonight, it don't matter where we're heading as long as you hold me tight
 • Så som bara du gör som bara du får och vi håller så hårt
 • It's all about you
 • The world would be a lonely place without the one that puts a smile on your face
 • So hold me till the sky is clear and whisper words of love right into my ear
 • See the pyramids along the Nile, watch the sunrise from the tropic isle, just remember darling all the while, you belong to me
 • Det vackraste världen har sett
 • And I'll be so alone without you, maybe you'll be lonesome, too
 • Allting går att leva på men man nästan måste vara två
 • You steal my heart and you take my breath away
 • Could you tell me how could it be any better than this?
 • För du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel och jag går bara ner mig för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet
 • I'll be your cryin' shoulder, I'll be love suicide, I'll be the greatest fan of your life
 • You're the closest to heaven that I'll ever be
 • Det gör inte ont, så länge du är med mig
 • You will always keep me flying high in the sky of love
 • You're the one that makes my world go around
 • Jag vill bara vara nära dig
 • To you darling I am chained and bound and nothing's gonna change that

Man kan inte göra annat än att tycka om dig, Måns.

       


You rock my world, sugarpies.

Ni är det bästa jag har och utan skulle jag inte kunna leva.
Linnea, Ebba, Sofia, Sandra, Rebecka, Elin
KvinnoRna :] haha
Tack för att ni finns, ni är bäst.

V som i VI

- Hands down

Frisk igen. Eller dock lite ont i halsen och huvudet fortf. men myyyyuuchos bättre än igår och förrgår. Chilldag i skolan, bara en lektion, franska. Fick tillbaka franskaprovet, var mycket bättre än vad jag trodde det skulle vara. Fast ändå, inte allt för bra. hahaha. Efter skolan åkte jag in till stan med Oliedolie och gick med honom en stund, sen skulle han träffa sin mamma och då gick jag själv. hua. Sen kom Måns in, så var vi lite på stan och efter det åkte vi hem till honom. Åh, alltid lika mysigt med dig Måns (: Föresten, två månader idag =D Haha. Han skulle träna vid fem, så då åkte jag hem. Nu kom jag nyss in från att ha lekt lite med småpojkarna i grannhuset, haha, Otto och Eddie. Aawwwoeuj, småbarn är bland det sötaste som finns! Snart måste jag läsa lite samhäll också =/ men ganska lätt som tur är.

Hanna, JAG SAKNAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!


Frida, kom hit nununu, för jag vill träffa dig.

/ Olise


Måns + Gbg

Måndag igen, och fyra dagar kvar i skolan till helg. Men det är ganska lugnt, för nu har jag, Ola och Henrik redovisat vårt historiaarbete, och det gick tusen gånger bättre än vad jag trodde det skulle gå. Tillochmed Anders Hübel tyckte vi var jätteduktiga. haha. fan va nice :)
Är dock typ sjuk idag, kändes inte allt för bra imorse att gå upp och åka till skolan o redovisa när mitt huvud var helt borta. Men, jag var kvar i skolan även på samhällkunskapen och sen gjorde anna, sofie, sofia, jasmine och jag vårt gruppsykologi-arbete. Sen struntade jag i franskan för jag hade så ont i huvet. det var faktiskt för jag inte mådde så bra nu, för franskan är inte lika jobbig längre, hua. :)
Måns och Micke åkte med samma buss som mig hem, så Måns hoppade av vid mig och var här en stund, men han skulle iväg och träna. och nu måste jag faktiskt plugga, har samhällsprov imorgon, och har inte börjat än. men det fixar sig nog (: ska snart åka och kolla lite på fotbollsträningen också, för idag får jag itne träna för mamma. hon säger att jag måste sluta hosta först, hiiiiiiio. jobbigt. - och dyrt. Hahahaa. från Yrrol. Tittade på den i söndags när jag och måns vaknade, den är så jävla kul.
Helgen har varit mysigt som in i. Fredagen skulle vi festa, men blev inget så jag och måns stack hem till honom och kollade film och somnade. Sen nästa morgon skulle jag iväg till Gbg och mami och papi hämtade mig vid kl halv 9. haha, joobbigt. I Göteborg så shoppade vi, träffade morfar och karin, hälade på farmor och sen vid fem åkte vi på släktkalas till Cecilia för hon fyllde 14 år i lördags. Det var helroligt. Sen kom jag till måns vid typ 12 på natten eller nått, sen sov jag där igen. AH, du är så himla underbar måns! Man kan inte göra annat än att tycka om dig. (: Sen igår avr det plugg hela dagen, en hel historiaplansch och skriva klart om digerdöden och heliga birgitta gjordes. Ojojoj, sådär mycket har jag inte pluggat sen Ulandsarbetet skulle lämnas in på Gullbranstorpsskolan. Haha.
Nu måste jag plugga. Lasse Lindh är bra som fan föresten.


You are the strength that keeps me walking,
you are the hope that keeps me trusting,
you are the life to my soul, you are my purpose, you're everything.
And how can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me "how could it be ny better than this?"
You calm the storms and you give me rest, you hold me in your hands,
you won't let me fall, you steal my heart and you take my breath away.
Would you take me in, would you take me deeper, now?
Cause you're all I want and you're all I need.
You're everything, everything.


/ L - plugg sucks

Caaaausins

FRIDA JAG SAKNAR SNART SÖNDER MIG EFTER DIG SÅ DU FÅR TA OCH KOMMA HIT NU NU NU! :)
DU ÄR VÄRLDENS BÄSTASTE ♥ BARA SÅ DU VET :)

Under månen

Ingen fäääst ikv, men det gör inget för jag myste med måns ist :) Nuu är jag hemma hos måns och ska snart äta glass. OHJA. Imorgon är det dock upp tidigt för att jag ska till Göteborg. Haha, stackars Måns. =P

WINNERBÄCK är feeeäätt bra-. Som alltid :)

Meeeen vi ses, hej sugarpies.

/ Louise - Mina 6 stjärnor, Frida och Måns, då har jag precis vad jag behöver :)


Du, du & du.

för vet du vad älskling?
det är du som får mig att vilja ta nya andetag
varje morgon jag öppnar ögonen för världen
och det första jag tänker på är dig och alla
de underbara saker du gör, som får verkligheten att
verkligen att kännas så underbar,
för jag delar den med dig.
det är du som ger livet en mening att leva,
och jag älskar dig.


Jag måste vara världens lyckligaste  -  Måns <3

Lycklig och förvånad

världenssoftastedagiskolanidag. -ja, kanske lite.
började halv två, hade svenska, och sen sluta. fast jag och ola var där redan (!) hahaha, halv ett, för vi skulle göra lite historia. och hur lyckat blev det? skrev kasnke fyra rader och glömde tillochmed att ta med ett planschpapper hem sen. OJ VAD BRA! Henke var sjuk idag igen också, klenis.
efter skolan åkte jag hem till linnea för att krama sönder henne lite efter den långa tiden ifrån min snäcka. alldeles för länge sen vi sågs, och det är mitt fel. förlåt älskling ♥ det var iallafall en helmysig eftermiddag. älskar dig meine hjärta ska du veta!
nu ikväll skulle jag varit så duktig så jag skulle skrivit klartb om heliga birgitta, och börjat plugga samhällsfrågor. fullt så bra gick det inte, men jag gjorde iallfall klart filmrecesionen till svenskan och gjorde lite matte. precis det som jag itne behövde typ? föresten, matten är sjukligt lätt. och bettina tror typ vi går i trean, gångertabellen? jättenödvängdigt att kunna den på exakt tre min, verkligen.
Imorgon är det iallfall fredag, det betyder sista dagen i skolan för veckan och helg. woopidoou. dock har vi en jobbig dag imorrn. börjar 8.10 och slutar 15.30. fast inte så jobbiga lektioner typ. sen imorrn kväll så vet jag inte riktigt vad som händer först, röjj? för jag är festsugeeen som fään alltså. kvällen ska iallafall sluta i måns säng =D dock upp tidigt på lördag =/ fast ska till Gbg så det blir nog nice =) stan, hälsa på farmor och sen hem till cecilia och fira henne lite. seen sova hos måns igen :).

Nuu måste jag gå, för nu ska jag sova.
Upp tidigt imorrn, ända dagen utan sovmorgon för mig ju.
ojojoj :]

Måns - Du är den finaste jag vet.


/ Louise - allting är så bra

Allting.


Och ibland är det så, och då är det bara så

Länge, länge sen jag skrev här, det är illa.
Sen sist har iallfall sommarlovet tagit slut, och vi har börjat gymansiet. Min klass är sjukt bra och jag tycker redan om er muchos :) SPEU06 - sådeså.

Nästan allting är så perfekt nu, och det känns så grymt bra. Dock har Hanna åkt till Usa nu för 13 månader framåt och det känns väl inte direkt bra. Men, såäre. Jag saknar henne! Och sen så är det så att jag inte vet hur jag ska göra med fotbollen, och det kändes ju jättebra idag och lämna in den där lappen om nästa år, veeerkligen. hu, nej.
Igår var en mysig dag iallafall, först var måns hos mig och myste, sen så åkte jag till mimmi där jesper också var, så skulle vi plugga lite franska, dock gick inte det så bra. men jag tyckte det var helt topppen iallafall, för ni är underbara! :)

Nåååväl, nu måste jag plugga lite historia.

/ Louys - I will always be your soldier

RSS 2.0