Yoga

Överallt hör jag folk prata om hur bra yoga är och överallt ser jag folk skriva om hur skönt och fridfullt det är. Hur kan man få yoga till fridfullt? Jag har själv testat på det, dock bara två gånger för att jag fick körtelfeber sen. Säkert på grund av yogan också. Fy. Men i alla fall, jag kan inte förstå hur en enda människa kan tycka det är skönt att bända och vrida sin kropp i alla olika ställningar. Den enda ställningen jag tyckte var någorlunda skön var bebisen. Och det är en viloövning. Sen är det en annan sak också, man ska andas på ett speciellt sätt, tung utandning eller något. Det är inte alls behagligt att andas så och för det andra så låter alla som de har sprungit ett maratonlopp. Tur att jag bara var där med mamma för annars skulle jag börjat skratta högt. Om Linnea skulle varit där med mig till exempel. Så, yoga är ingenting för mig. Det där med onaturliga böjningar i leder och sånt överlåter jag till resten av Sverige.Åh, så naturligt och fridfullt.

Tråkis

Jag är fortfarande sjukt trött tout le temps, men annars är det bra nu. Febern är borta tror jag och jag är bara lite seg i huvudet. Dock är det kanske inget förvånande hos mig, hui. Men idag blir en lugn dag i alla fall. Än så länge har jag bara varit ute och brummat med bilen då pappa skulle lämna massa Gais-saker till olika personer och läst i svenskaboken (jag har äntligen börjat!). Skulle kanske träffa Mimmi eller Linnea idag, men får se hur det blir. Linnea kanske är lite tröttis sen igår, my fair lady. Ska nog hjälpa Hanna och pappa med att lasta bilen, för vid fyra så åker de ner till Köpenhamn för Hanna ska flytta in alla sina saker i lägenheten. Kul för henne! Tråkigt för mig att hon åker, men det är nära i alla fall, så jag kan hälsa på när jag vill. Ikväll blir det nog mys med Måns, jag vill spela Guitar Hero! Eller Buzz! Det var länge sen och jag känner att jag måste hålla igång mina skills, hu.

Har suttit och läst några bloggar som olika personer från speu07 har, nu när de har åkt iväg till olika ställen. Och jag är sjukt avundsjuk! Jag vill dit igen och göra om allt igen! Eller, jag vill inte åka dit och gå i skolan på samma sätt igen. Men de första veckorna i Paris, och när alla var och hälsade på, och när vi upptäckte alla nya saker, och när vi var ute, och när jag och Måns åkte till England! Åh, jag vill vara med om allt igen!
Så, alla som är ute nu, ta vara på denna tiden, för den kommer vara så rolig!

Meeen nu är det så att om mindre än ett år slutar vi gymnasiet och då ska jag iväg till massa olika ställen i världen och se och göra massa roliga och lärorika saker. Ohja, jag längtar! Även om jag inte vill att Speu06 ska försvinna, för vi är bäst.

Så, nu är jag färdigskriven. Intressant.

BLÄ

Nu har jag blivit sjuk igen. Det kan ju inte vara sant. Eller sjuk och sjuk, har bara lite feber men jag är konstant trött. Hela tiden. Då menar jag så trött att jag kan somna hela tiden. Och nu ikväll har febern gått upp, så jag kan inte gå ut. AAAAH, jag ville verkligen ut ikväll. Så blä för det. Men hoppas ni får en awesome kväll, Linnea, Valdete och alla andra! Ha lite roligt åt mig med. :)

Så, nu blir det Pearl Harbor med mamma, vilket också är mysigt.

so long,

Med han som kan läsa tidningen

Nu sitter jag med Micke, ja ni vet han som kunde läsa tidningen i ettan ;), i datasalen och väntar på att olie ska sluta. Vi slutade dock vid ett, men då skjutsade vi Måns till lagret där han skulle jobba lite, sen åkte vi in till stan och åt. Det var nice! Nej, nu slutar oliiiiiiie om fem minuter så då ska vi hämta upp honom. ciao bella,

gosi


Musico

Blir ett tidigt godnatt här ikväll, för jag måste vara piggare imorgon än vad jag varit idag. Dock börjar jag 08.10 imorgon igen, med Matte C som vi får hoppas går bra. Men nu ska jag sova, dock läsa lite till i svenskaboken. Än så länge har jag läst 2 sidor, bra (Y).

Och, nice musik! Billie the Vision & The Dancers. Sjukt grymma, enligt mig.

Bonne nuit!


Hemmmma och helgen närmar sig!

Hemma från skolan efter ännu en bra dag där. Slutade 13.50 idag, även om torsdag är den dag jag har flest lektioner på, alltså fyra. Dock så hade vi ingen Kultur- och idéhistoria idag, eftersom vår lärare Mimmi var iväg med belgare som var på besök. Ganska synd, för det är typ den enda roliga lektionen vi har i år, men det kommer ju fler veckorrrrr, indeed. Så, engelska C 08.10, vilket var ganska kul och ganska lätt idag. Vi bytte språk ett tag, jag och Viktor pratade lite franska i stället. Det var roligt, tyckte i alla fall jag. Lite mindre roligt tyckte nog Ebba det var dock. Men, sen hade vi en och en halv timme Internationella relationer med Anders Hübel, sen håla, sen en och en halv timme Religion med Hübel. Så, nu är jag ganska trött även om skoldagen har varit lugn. Mitt schema kan man verkligen inte klaga på!

Efter skolan fick jag skjuts in till stan av Henke, sen lekte jag lite med min classmates André och Daniel i väntan på att Sofia, som åker till Paris på lördag (!), skulle komma in så skulle vi fika. Men smart som hon är hade hon tappat bort sina nycklar, you go girl (Y), sååå fikan blir imorgon stället. När jag skulle ta bussen hem så träffade jag precis Fialia så jag fick sällskap på bussen, perfekt.

När jag kom hem så stod det nybakade scones på bordet som min syster gjort idag, mm-mm.. De var muchos goda även om de kanske var lite missbildade, haha. Sen dess har jag bara tittat på That 70's Show, sen slocknade jag och vaknade nu, tre timmar senare. Bra (Y)

Föresten, jag och Fia pratade om att åka iväg och åka skidor några stycken i vinter och vi blev sjukt sugna! Skulle vara nicenice, totally.

Nu ska jag läsa den där svenskaboken, det ska jag faktiskt.
/ Louise

Oups

..det blev inget läst i svenskaboken ikväll dock.

Men Christian vann Project Runway!

Jag glömmer dig aldrig

Nej, Linnea, tro aldrig att jag glömmer dig! :)

Dock har det blivit sjukt mycket mer saker som ska göras bara för att skolan drar igång, och de saker som innan fanns där i alla fall kommer efter skolan, som körlektion, och det blir därför mycket längre dagar. På sommarlovet har jag träffat Linnea nästan varje dag när vi båda varit hemma. Jag har haft så kul och skrattat så mycket, jag tycker om dig så mycket, Linnea. Du är så bra, och jag är så glad att ha dig som vän.

Och även om vi inte ses lika ofta, även om du åker iväg och är borta i tre månader, även om vi flyttar till olika städer i framtiden, kommer jag aldrig att glömma dig. Du är min bästa vän och du kommer alltid finns i mitt hjärta.

Det är LL!
:)

Pretty awesome, folks

Så, nu har jag övningskört med papput, bytt fil 18000 gånger på ett ungefär, kört motorväg mot Malmö, sen varit en sväng på Eurostop, sen kört mot Göteborg. Det är häröigt att utforska Halmstads vägar! Mångfalden, mm..

Sen ikväll har jag, Louise Bremander, som fick det mest oförtjänta MVG i Hemkunskap som någonsin getts ut, gjort mat till pappa och mig själv. Jag har faktiskt lyckats laga en lyckad måltid för första gången någonsin, eller i alla fall första gången på väldigt länge, utan någon som helst hjälp. I för sig kanske det inte var en svårlagad rätt för en vanlig dödlig, men i alla fall! Mm, det kurrar sådär gott inombords.

Imorgon börjar jag 08.10, vilket inte är mänskligt enligt mig. Inte heller är det bra för mig. Alldeles för tidigt. Men, vid den tiden står Engelska C på schemat, vilket jag inte vill missa så det är bara att knata till skolan även om jag är halvt medvetslös. Denna tidiga uppstigning imorgon betyder ett ganska tidigt godnatt för mig. Egentligen skulle jag behöva lägga mig senast klockan 10 (!) för att vara pigg, men så är näst intill aldrig fallet. Det som står kvar på schemat idag är läsa svenskabok och titta på det sista avsnittet av Project Runway. Har dock missat det första av avsnitten eftersom den tvn som har de kanalerna har pappa ockuperat, ÖIS spelar serni. De som känner min far vet hur det låter här hemma nu, men ÖIS leder just nu vilket är mycket positivt. Oj, nu skadade sig Allbäck också. Woupsi!

Nu ska jag läsa den där boken,
bsx
Louise - oj, vad piggt, ni!

D'accord, peut-être

Jo, precis.

Vi har fått våran första läxa idag, om man bortser från idéskissen till PA som egentligen skulle varit inne innan sommarlovet, oups. Men den är i alla fall klar nu! Men förutom det, så har vi idag fått en bok att läsa, Thérèse Raquin som är skriven av Émile Zola, och om fyra veckor ska recensionen vara inne. Det innebär att man ska helst ha läst ut boken om tre veckor, för att ha en vecka på sig att skriva recensionen. Ska bli lite bättre på planeringen av mina arbeten, ska göra ett försök till att sluta göra allting sista kvällen. Men i alla fall, om man ska läsa boken på tre veckor måste man alltså läsa en tredjedel denna veckan. Boken har 187 och med lite snabb räkning (läs miniräknare) ska man alltså läsa 62,33333 osv. sidor denna veckan. Jag skulle som sagt börjat läsa den nu, men så har det inte blivit eftersom jag istället har pratat med Ebba, vilket var mycket trevligare faktiskt.

Och nu ska jag ut och leka med bilen lite på olika vägar, så läsningen får bli en annan gång!

I'm off, fanZz.

Tråkigggggt

Lättaste dagen i skolan idag. Det var skönt, även om dagen har varit sjukt tråkig i det stora hela. Dock är min klass världens bästa och det lättar alltid upp stämningen på lektionerna i alla fall. Så, 10.50 stod svenska på schemat, sen lunch och efter det naturkunskap. Segt as usual, men vi fick reda på att vi skulle ha coctailparty på lektionen om någon vecka, haha. Det blir nog underhållande i alla fall! Fikade med Lovsi efter skolan, vilket var mysigt också! Sen hade jag körlektion vid 15.15, körde motorväg. Det sög blä för regnet öste ner och jag såg ingenting. Eller, Erika var hur bra som helst, men jag körde ganska kasst idag dockkkk. Blev som tur var godkänd men jag var helt lost idag, eller vissa stunder, haha. Men nu är det bara repetition kvar och b-uppkörning som sagt. Men det finns ju inga tider typ?! Har två lektioner inbokade, sen halkan också, nästa vecka. Men veckan efter det finns det inga alls?! Usch.

Vädret är tråk, tråk, tråk. Jag sprang iväg i linne och min tunna hängtröja imorse till bussen, vilket resulterade att jag frös sjukt mycket i eftermiddags! Jag märke dock redan i skolan att jag kanske var lite tunt klädd när alla andra typ hade massa tröjor och jackor på sig. Fast Hanna hade också tunna kläder, så det är inte bara jag som missbedömmer vädret i alla falllll! Hu.

Nu ska jag läsa lite svenska och göra idéskissen för projektarbetet (bra att vara ute i tid med PA, verkligen, kanon, fem toasts!)

so long,

andra saker på schemat, serni

Har inte hunnit blogga idag för jag började 11.40, slutade 16.30 och sen åkte jag och Måns, efter vi skjutsat hem Micke och Ebba, hem till honom.  Så nu blir det inte heller något långt eftersom jag är hos Måns som sagt och är hellre med honom än sitter vid datorn. Snart ska vi till Maj och Åke och äta middag också, I like! :)

Så, kanske blir ett inlägg senare ikväll, får se.
ha en bra kväll, ni!

Sådär va!

Nu är jag helt exhausted, fast jag inte äns haft en jobbig dag i skolan, haha. Och imorgon har jag min jobbigaste dag och den är mellan 11.40 - 16.40 (!) = inte speciellt jobbig i alla fall. Dock har jag engelska C sista lektionen. "Hey, my name is Louise and i'm going to tell you some things about cows, or cars, or cheese. Maybe?" HA, hoppas vi inte behöver göra det imorgon.

Ikväll har jag som sagt sett Mean Girls, haha, och fått besök av my love. Dock så hämtade han bara sin necessär här, men i alla fall. Det är mysigt att bara pussa på honom lite snabbt. Nu tittar jag och sis på "Ett herrans liv" vilket är ganska underhållande. Ganska självklart eftersom Filip och Fredrik håller i det, indeed.

Nej, nu ska jag sova så jag får sova längeeee inatt.
Bisoux lovers,


I brist på annat

..så bloggar jag en gång till. Sen jag kom hem så har jag fixat i mitt rum och letat efter ett bra sideboard så nu orkar jag inte mer. Så jag bloggar. Ett meningslöst inlägg. Mennnn nu så ska jag se vänner på tv, sen ska vi äta och vid 8 börjar Mean Girls på tv berättade nyss min syster. Ingen höjdarfilm, men när man börjar 11.40 imorgon så kan jag kanske offra mig. Stackars Måns och ganska många av mina dear classmates börjar 08.10. Oh, stackare ;) Dock går jag till 16.40, så ni kan njuta av det. Dock gör Måns det också tror jag, hiho. Då får jag skjuts hem, hiho. Nu ska jag in och kolla på körskolans hemsida och se om det finns några tider också. Så hej så länge!

Btw, lön idag! Satt fint. mm-hm :)Fin sommar det där! Om man bortser från vädret, för mycket nice saker innehöll den. Som denna kvällen, Fiesta med mina favoriter!

'cause it's you and me

Det jag kommer skriva nu kommer låta så klyschigt, men det är bara så att jag känner precis allt det där. Fast mer. För hur jag än försöker så kan jag aldrig få ner de orden som exakt uttrycker hur mycket jag tycker om dig, Måns.

För att för mig är du verkligen den enda jag kan tänka på, du är den bästa och den finaste och utan dig vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Du är den som alltid finns där, varje sekund och varje minut. Tack för att du står ut med mig när jag tjurar och är sur, tack för att du finns hos mig och gör mig så mycket lyckligare, tack för all trygghet och kärlek du ger mig och tack för att du är precis sådär bra som bara du kan vara. Jag älskar dig. Min. Fin.

För, det är faktiskt så att när man lyssnade på låtar eller såg på filmer förr så längtade man efter att ha det precis sådär som de har det i filmen, men nu jag behöver inte längta alls, för med dig har jag det så sjukt mycket bättre.

För det är så frustrerande att inte få ur sig all den kärlek som finns till dig i ord, men jag hoppas att du i alla fall förstår lite. För jag kommer aldrig kunna skriva ner allt det jag känner för dig här, eller någon annanstans heller. Och jag kommer heller aldrig kunna säga till dig precis sådär mycket som jag faktiskt tycker om dig, för vad jag än skriver eller säger, så tycker jag om dig så mycket mer än vad som går att uttrycka.

För när jag tänker på Paris, nu är det snart ett år sen jag åkte. Nu är det snart ett år sen 1 september och det är så skönt att inte känna att man "räknar" ner dagarna tillsammans, utan att jag har i alla fall mer än ett år med dig på samma ställe som jag är på. Jag är glad att jag åkte till Paris, att jag gjorde det jag ville, men jag skulle inte vilja göra om det, inte nu. För den dagen var en av de värsta dagarna i mitt liv. Att lämna dig gjorde så ont att jag bara ville skrika rakt ut. Men jag tror att vi har växt båda två av det. Det var en prövning för oss, och visst, den var inte rolig men någon gång måste alltid vara den första.

Men nu, är jag så glad att vi är på samma ställe du och jag, och vi har inget att bråska fram till. Vi har ett helt år av massa roliga saker som vi kommer få uppleva tillsammans. Sen får vi se vad som händer, vi kommer åka iväg båda två, men även om du så är på andra sidan jorden så kommer jag älska dig sådär jätte-jätte-mycket.

Nu har jag fått skriva av mig lite, kändes att det behövdes när jag tänkte på allt för ett år sen. Det blev sådär lite klyschigt som alla böcker och låtar är, men som sagt, det är faktiskt bara så jag känner.

Innan jag träffade dig, Måns, visste jag inte att man kunde känna så mycket och vara så kär.
Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna älska någon så som jag nu älskar dig.
Sådär som att det känns som att hjärtat är helt sprängfullt.

Men allt går inte att få ner i ord, som sagt, men detta var i alla fall ett försök.
Jag älskar dig, Måns
och tack för att du finns i mitt liv.


Min namnsdag!

Idag är det min namnsdag, Louise-dagen! Så grattis till mig själv och alla andra Louiseor och Lovisor där ute!mm, bästa bilden. måns är söt där på kanten också.

En lärorik dag

Det är måndag igen, encore fois, again and again, och allt. Skoldagen började ganska lugnt vid klockan tio (förbanna kassa bussförbindelser dock!) då vi hade första svenskalektionen som gick väldigt smooth. Hade endast lektion i en kvart, sen skulle vi få våra skåp. Jag fick överskåp igen! Uh, thank God, meine Got. Hade lunch, sen första lektionen i religion. Där lärde jag mig mer exakt vad livåskådning är, tack vare käre Mr Hübel. Första lärorika saken för dagen. Sista lektionen för dagen var matte c, första lektionen i det också. Där lärde vi oss att man kunde jaga mycket bävrar på våren. Det tyckte vår nye mattelärare om att göra. Andra lärorika saken för dagen. Han var bra, det får jag inte glömma att säga! Och oj, vad bra att ha en bra mattelärare efter ett halvår med Susanne, som för övrigt inte äns är kvar på skolan. Sen åkte vi in till stan och jag och Ola gick för att skriva ut lite foton. Väl där så blev fotona inte alls så bra och det var mycket dyrare än vad jag trodde. Det var det tredje och därmed sista lärorika för dagen, än så länge i alla fall. Det är små saker som gör det stora, gott folk!

Sitter hemma i soffan nu, lyssnar på The Killers och är nervös för engelska C:n imorgon. Som tur är har jag många jag känner i gruppen, men dock hoppas jag ändå att jag ska slippa prata om både cows och cars. För hoppas kan man i alla fall göra.

Imorgon börjar jag 11.40, woihu! Det är värt ganska många toasts..

Ta mig till sol

Jag är redan trött på skolan. Efter en dag! Känns sådär riktigt bra i magen, mm-hm.. Men som sagt, det blir inte bättre än vad man gör det till så får väl försöka göra det så bra som möjligt. Men jag saknar solen, och sommaren, så mycket. Även om det var soligt idag så kändes det inte som sommar. Vi fick inte många riktigt fina sommarkvällar i år, vilket var synd. Dock hade vi en riktigt sommardag på Måns och min 2årsdag, vilket var perfekt. Och titta bilden, oh, vad jag tycker om dig, Måns.

Men på höstlovet så, då blir det sol! :)

20.34

Hej loverz,

Har precis ätit middag nu med los familjos och har ångest för att jag inte gjort någonting idag. Dock är jag glad för jag har två färdigbokade resor i höst, 3-6 oktober - Madrid! Och 24-31 oktober - Tunisien! Kommer bli perfekt. Sen ska vi till Paris också, tror jag. Ännu mer parfait.

Dock så är jag trött på körskolan. Finns ju typ inga lektioner lediga nu?! Typ en i veckan och det känns så segt eftersom jag bara har b-uppkörning och repetition kvar nu. BLÄ. En lektion i veckan är inte så himla piggt. Mennnn får hoppas att Caspis får lite tider i alla fall.

Nu ska jag kolla Gossip Girl och klockan är inte alls 20.34, inte längre.

Bisous, mes amis


sleepy time

 Nej, nu ska jag nana lite för jag kan knappt hålla ögonen öppna, sen efter det blir det nog lite bilkörning, I guess. Och ikväll ska jag och pappa boka resan till höstlovet också! Jag och papi ska iväg, bara vi två, för mamma är i San Fransisco och Hanna är i Köpenhamn och pluggar. Det ska bli mysigt, för min pappa är bäst! Dock är det synd att inte hela familjen kan följa med, men är det så att om man har Hübel så mycket varje vecka i skolan så kan man inte ta ledigt, för då får man massa straffuppgifter att göra, så höstlovet är den enda gången jag kan. Men det kommer bli jättemysigt! :)

Ny design

Så, jag är så trött att jag orkar inte vara ute i solen och inte heller orkar jag göra något roligt, så har knåpat ihop en ny header i brist på annat. Nu får bloggen se ut såhär ett tag, blir nog brrrrra.

Nu ska jag göra något vettigare,

Lite old stuff


Har i den externa hårddisken där alla mina foton finns. Hahahaha. Jag har hittat gamla bilder sen vi var 13 år och framåt, vilka minnen! Det var tider det, huho.Jag och Fia, 2004Jag och Ebba, 2004"De tre musketörerna" som bilden hette, ho, 2004Fia, Ebba, Linnea och jag, 2004Fia och jag, 2005Sandra, Elin, jag och Fia, 2005Micke, Linnea och Fia, 2005Linnea, jag och Sandra lite bakom ;), 2005Och så sist, men inte minst; Sandra, Elin, jag och Fia, sommaren 2004

Ah, vilka godingar! haha. Det kommer garanterat komma fler gamla bilder snart, för jag njuuuuuuuuuuuter när jag ser dem, våra ungdoms glansdagar, haha.

God morgon, sunshines

Jag tänkte börja detta inlägget som jag näst intill alltid börjar inlägg med, men nej. Nu blir det förändring. Jag är trött-tt-ttt. Nu blev det bara tredje meningen, faktiskt. Jag hatar att jag är halvsjuk, eller vad man ska kalla det. Jag har ju ingen feber eller så, men jag är konstant trött även om jag sover sjukt mycket och så är jag förkyld och nyser. I love it. Nej. Men kanske den snart vill ge med sig så jag kan bli helt friskis igen så jag kan träna igen? Får se.

Igår kväll var i alla fall nice. Förpärlning med Neut och Valle, fast det var de som skötte den. Jag agerade som coach igår, eftersom jag bestämde mig för att försöka göra min kropp frisk istället för att gå ut och svira i Halmstad, haha. Men hoppas ni hade en awesome kväll när ni åkte in till stan! När de begav sig in mot los stados så åkte jag istället hem till Måns och somnade på mommmmmangen.

Och idag, vad står på schemat? Lite övningskörning för att bättra på mitt borttappade lokalsinne, tror jag. Annars vet jag inte riktigt. Dock är det sol ute men jag orkarrrrr inte gå ut och lägga mig. Ikväll kanske det blir kräftis? Vi får se :)

Så, nu ska jag göra något av mitt liv.
Bisous!

weekedlibeekedly

Så, nu har jag bunkrat upp med sjukt god mat. mm-hm.. :] Så nu ska jag bara fixa lite saker, sen bär det av mot Neut för en fin kväll med fina personer.

Ha en bra lördagskväll, tout le monde!Jag är så himla spejsi-lejsi, wihuoPO,

Samedi

AH, jag är så trött. sjukt trött. Trö-öö-tt. Körtelfebern har smugit sig tillbaka in i min kropp, eller den har "poppat" upp igen eftersom jag har blivit smittad av något virus och körtelfebers-bacillerna kan jag ha i kroppen i över ett år, även om jag inte är sjuk. Mennn nu har jag blivit smittad av något virus som gör att körtelfebern dansar fram igen och just nu har den en tangolektion i min kropp. Eller något. För jag är helt slut, ont i huvudet och snurrig. Så, som sagt, lördagen har varit lagom händelserik. Lite film ocksåååå. Snart ska vi dock äta och efter det ska jag till Linnea för att förpärla lite, muchos nicos.

Letar resor till varmare breddgrader över höstlovet, eftersom det är enda gången man kan åka om man har Anders Hübel fem lektioner och sex timmar i veckan. Men får se hur det blir, skulle dock varit skönt. :)

Nu vankas det mat, fellows!


HAHAHAHA

Var inne på Hannas blogg och såg detta, som stämmer så sjukt mycket!

"Vår linje borde döpas om. Samhäll-Hübel borde bli det nya, mindre säljbara men ack så mycket sannare namnet. Vi har männskan i typ ALLA ÄMNEN? Jag tror att vi snackar runt 450 poäng av min gymnasietid som betygsätts av honom. Inte kul!!!!!111ett"

SÅ SANT, SÅ SANT, faktiskt.

Många Speu06:s-hjärtan tyngdes nog ner lite där..


Indeed

Igår blev en muchos mysig kväll med Neut, Jonatan och Micke. Vi åkte till Hemmakväll och köpte godis, sen åkte vi till Grötvik och satt och myste lite i bilen, haha, och efter det åkte vi hem till Linnea och tittade film.

Idag har jag varit iväg med mamma och pappa och tittat på braskaminer eftersom vi ska skaffa oss en sån nu när vi ändå gör om huset. Vi var borta i Oskarström (!) för att kolla där, så dit fick jag köra idag också. Nicenice, dock sjukt mycket regn. Sen dess har jag inte gjort mycket, ätit frukost för det gjorde jag inte innan vi åkte. Dock så klämde jag i mig två croissanter (Y). Fasttttt fil också, så det så.

Ikväll blir det nog till Linnea för lite förpärlning där, men tror inte jag orkar ut så när de drar in till stan kanske kvällen slutar för mig. Får se hur det känns sen.

Nej, nu blir det film, gott folk!

Jag tycker om dig, my love. A lot!

Lowise- freakin-li-eakil-i-awesome,

Första dagen

Förlåt mina lovers för dåligt uppdatering idag, men idag har ju varit första skoldagen. Tillbaka på Sannarp. Men nu som trea, mm, kändes faktiskt lite bättre. Men anledningen till den uteblivna uppdateringen hela dagen är som sagt skolan från 8.10 (!) till 13.00. Efter det var jag helt slut. Eller det var jag redan på första lektionen. Efter tio minuter höll jag på att somna.
Så, när jag väl slutat vid ett så åkte jag in till stan och mötte upp Elin och Fia, vi gick till Espresso House och satte oss och fikade. Efter en stund kom Sandra och efter ännu en liten stund kom Åsa. Vi satt dock där sjukt länge, så tillslut gick Sandra och mötte sin mamma och vi gick för att gå till butiken Smycka för Elin skulle köpa något för ett presentkort. Så vi knatade bort till Viktoriagatan och hon köpte två berlocker, sen in till stan igen och väl där var det återigen bara jag, Fia och Elin. Jag sprang och fixade en plånbok till min syster och mötte Ebba, gick till bokhandeln och fixade en kalender till Hanna också. Så hoppas hon blir glad nu, meine sis! Efter att vi försökt hitta leggings till Ebba utan utdelning så begav vi oss till Elins bil och åkte hem. Tack för en jättemysig dag, mina favvisar! Dock synd att Neut inte kunde vara med. Men någon kväll är det det gamla gänget igen, reunion för fan! :)
När jag väl kom hem pratade jag lite med mamma, sen somnade jag i soffan och var helt klubbad ända till nu. Jag är som sagt helt slut. Tror dock det beror på körtelfebern som har smugit sig fram igen i och med att jag har något virus i kroppen. Sen skolan så klart också, haha.
Ikväll blir det i alla fall mys med Linnea, får se om Jonatan och Micke kommer förbi och busar lite med oss också.

so long,
lojsi

Sista dagarna av 08:s sommarlov

Vad har jag gjort sista veckan av sommarlovet? Inte speciellt mycket eftersom jag varit sjuk, och vädret har varit så sjukt boring, men i alla fall.

Måndag: Sueek, så gjorde i princip ingenting.

Tisdag: Still sueek, gjorde inte mer saker idag, photoshop och film är väl det hela. Och lagat pannkakor!

Onsdag: Körlektion, hem till Fia, hem till Sandra och mysa med Fia och Sandra, hem till Fia och äta, hem och somna.

Torsdag: Klippt mig, busat med Neis. Filmmys med Måns ikväll kanske?

Och sen; fredag. Vilket innebär skola. Jag känner mig sjukt opepp.

Jag tycker om dig, Måns :)
/ Louise - Hur långt är det till höstlovet?

Ny fripp

Nu har jag precis ätit sista pannkakan som fanns kvar sen igår då jag gjorde massa pannkakor, mm. Sen innan dess så fixade jag ett halsband som gått sönder, så jag gjorde ett eget halsband. Om ni vill veta vad min kväll bestått av. Jag är en sån händig man.

Idag har dagen som sagt spenderats med Linnea. Det var as usual mycket mysigt och framåt fyra-tiden begav vi oss in till stan. Jag lekte lite meditatör, eller vad det heter, och underhöll henne. Linnea tyckte jag var ganska rolig, när bussen kom skrattade hon så hon höll på att falla ihop. Men vad jag sa kom jag inte riktigt ihåg nu! Vad sa jag, Neut? Hoho.

Klippte mig hos Carin och för några dagar sen fick jag ett infall och ville klippa lugg, så det gjorde jag idag. Jag trivs, dock är det sjukt annorlunda så måste vänja mig lite, tror jag.

Blä, nu måste jag packa ihop mina saker inför skolan imorgon. Hur piggt låter det? Skola..
Och Sandra! Hur var din första skoldag idag? Ja, Sture börjar tydligen en dag tidigare. ;)
Så, här är min nya frillos. Mmmmm..Och här ser man lite mer, kanske ;) Haha.

Later folks,

Hos meine Neut

Sitter hos Nea nu, hon duschar så jag passar på att blogga lite. Har varit här sen ett, då blev det klippning hos Carin och sen dess har vi inte gjort någonting typ. Ätit lite dock, haha. Får se vad som händer sen idag, Linnea och Carin ska nog in till stan så jag får se om jag åker in och möter upp min mummy där också. Sista dagen på sommarlovet idag också, jag är sjukt trött och orkar inte alls börja skolan. Schemat är i alla fall bra.

Nej, nu har jag inget att skriva så lika bra att jag slutarrrrr, huh.

Bsx!- och så ett foto sen modevisningen!

know that you can always count on me

Har inte blivit mycket bloggande idag, men de sensate dagarna när jag varit sjuk tycker jag att jag har bloggat så det räcker ett tag. Bestämde mig trots halsont att ha min körlektion. Gick awesome så det kändes skönt. Sen masade jag mig till Halmstad Bokhandel och köpte skolsaker, så nu är det fixat också. Tror inte jag glömt något? Anyway, sen åkte jag hem till Sofia och nerdade ett tag med det hjärtat. Sen begav vi oss ner till affären och sen åkte vi till Sandra och myste. Tack för en perfekt dag, my loves! Fia och jag åkte hem till henne en snabbis sen igen, åt lite mat och jag lyckades ta sönder ett glas med min matkniv. Man slutar aldrig förvånas av mig, eller vad säger du Fia?

Nej, nu ska jag prata lite med Neut istället för att skriva här.
Du ska veta att jag älskar dig och att jag är så glad över att du finns i mitt liv. ♥

Bonne nuit!

Los schemolos!

Äntligen har Sannarpsgymnasiet fått ordning på våran scheman, även för eleverna alltså, och nu ligger de uppe på nätet! Och mitt ser faktiskt inte så tokigt ut, det ser till och med riktigt bra ut. Ska ta bort franskan också tror jag, för jag orkar inte skriva en uppsats i veckan och blabla. Dåliga tider ligger det på också, och jag lär mig inte mycket av Anita. Så bort med den antagligen. Så då ser det riktigt bra ut! Börjar bara 8.10 tors och fre, men den enda sena dagen jag har är tisdagar, so I think I'll survive. :)Mån: 10.00 -14.50
Tis: 11.40 - 16.40
Ons: 9.50 - 13.40
Tors: 8.10 - 13.40
Fre: 8.10 - 13.00

Bort med franskan som saggggt! Ser kind of good ut va?

Sista för dagen

Jo, för nu ska jag inte skriva mer idag. Har inte heller något mer att berätta för er, så vet inte riktigt varför jag skriver. Sen sist är det enda jag gjort att ha övningskört, och ätit. Körningen gick i alla fall bra, dock har jag världens (!), jag lovar, sämsta lokalsinne.

Ikväll blir en till lugn kväll, så jag blir helt frisk. Måns kommer och hämtar mig snart och sen ska vi in till Hemmakväll och hyra film. Måste sova ganska tidigt också, för jag har körlektion vid 10.45 imorgon. Nästsista momentet och sista lektionen med Casper. Sennnn måste jag fixa näst intill tusen saker i los stados.

Sleep tight, honeypies!

skyfall

Mitt i OTH började det ösregna och åska sjukt mycket, kul när jag ska ut och köra sen! Fast det är mysigt om det håller på hela kvällen, för då är en film och mys perfekt. Och just nu är det som sagt still skyfall, så får se hur det blir med körningen dockkkkk..

Jaj, intressant inlägg men anyway.

Jo, gå in på Forever21! Finns så sjukt mycket kläder där. Jag har hittat x antal klänningar som jag skapat ett förhållande med. Jag har sånna cravings för klänningar just nu. Eller har haft det hela sommaren och har säkert införskaffat 20 olika klänningar. Dock har jag inte fått speciellt mycket använding av dem eftersom vädret inte varit det bästa i sommar, men strunt samma. Hösten är full av resor och då kanske de kommer till använding. Annars så åker jag iväg efter vi tagit studenten, och även om det är om ett år så ska jag åka till varma länder, där man har använding av massa sånt.

NU ska jag se Extreme Home Makeover, haha. Jag är så uttråkad. Och känslo-nerd. I går började jag nästan gråta till detta programmet när familjen kom hem, vad är det med mig? haha..


cause' he's like the cheese to my macaroni

Har precis sett klart Juno. Åh, den filmen är så bra! Har nog sett den i alla fall fyra gånger och jag tröttnar aldrig. Den är bra. Och söt. Och rolig. Så se den om ni inte gjort det ännu, lovers!

Nu ska jag bänka mig framför lite OTH, ohyes.


Ah, blogg!

Hur får man bort den vita "kanten" runt headern när man har stilmallen "fashion" från början? Nu syns kanten inte på min header, eftersom jag har en i helt vitt. Men när jag testar med en röd header blir det bara en vit kant runt den som jag inte får bort. Blä. Någon som kan hjälpa?

Nej, nu ska jag äta lite och titta på Juno.

/ Lojsi,


MADRID!

Snott från Sofias blogg, för jag är ju inte så mycket kompis med spanska. Inte ännu i alla fall ;) Hahaha. Aldrig kommit nära det språket, ännnuuuuuu, mer än på semestern men. Har ändrat lite i texten dock, men jag har gissat mig fram. Är ju i alla fall inte likt franska någonstans.

¡VOLVEMOS A MADRID!! AHHHH! HANNA Y SOFIA Y YO! VAMOS A BAILAR Y CANTAR Y BEBER Y IR DE COMPRAS Y COMER Y HABLAR fylle spanska!

Jag vet inte äns vad detta betyder, förutom de två första meningarna, men det är säkert något bra eftersom Sofia har skrivit det. Hahaha.

I alla fall, i oktober ska jag till Madrid med Hanna och Sofia! NICE! Kanske blir vi fler, det kommer bli nice. Awesome! Parfait!

Väx snabbt

Vet någon något bra medel eller liknande för att håret ska växa snabbt? Mitt var riktigt långt när jag kom hem från Paris, men jag var ju som sagt tvungen att klippa det för mina toppar var en katastrof. Då blev det riktigt kort, och såhär är det allt när jag klipper mig. Det blir långt, men sjukt slitet (alltid!) och så måste jag klippa det kortare igen, så i längden blir det aldrig längre. Har någon något bra tips?


Still suuek

Ja, jag är fortfarande sjuk och jag är så jävla uttråkad. Min hals sticker och mitt huvud bultar. Detta hindrar mig från att åka in till stan och fixa allting som jag måste fixa och umgås med kompisar. Men jag är inte så sjuk att jag bara ligger och sover, så som sagt. Jag är uttråkad. Boring.

Hade hoppats på att vara frisk idag, så sov hos Måns inatt och hade tänkt åka in till stan idag. Men imorse var min hals snarare värre än bättre. Bra där (Y). Så Måns skjutsade hem mig när han skulle iväg och jobba lite och jag sov vidare någon timme. Sen dess har jag bara tittat tv och lekt med Photoshop.

Så, så kul har jag, mm-mm.. Fast helt själv är jag inte, jag har Mackis som ligger på min mage och spinner. Det är inte helt fel det heller.M-m-mm, fina Måns.

länge, serni

c'est bizarre

Nu är det snart ett år sedan vi åkte till Paris för att spendera höstterminen där. Fattar ni att ett år har gått?! Samtidigt som det känns länge sen och så långt bort, så känns det ibland som det bara var någon månad sen. Man minns allting så sjukt väl, nästan varenda sak veckan innan man åkte, sen självklart allting när man kom dit också.

Vi började skolan som alla andra, men hade bara en eller två lektioner om dagen vilket var väldigt nice. London-borna gick bara i skolan i en vecka, och jag kom ihåg sista dagen då vi träffade de flesta som skulle åka vid Österskans för att säga hejdå. Usch, det var mycket tårar, men också mycket kramar.
Sista veckan för resten av oss, oj, allt som skulle fixas och packas och köpas och allting. Jag var i stan näst intill varje dag och mamma, pappa, jag och Måns var i Köpenhamn en dag också för att inhandla saker. Hahaha, när man tänker efter så tog man med sig så sjukt onödiga saker. Jag laddade upp med schampoo, balsam, smink och andra sådana produkter för flera månader. Det var ju inte precis som vi skulle till ett U-land, men så tänkte jag inte just då.
Sen kom den sista veckan för oss Paris-bor och Madrid-bor, då det var dags att säga hejdå till alla och fixa det sista. Jag och Ola var på Gullbrandstorpsskolan för att hälsa på Thorwald och co, och den sista fredagen vi var hemma så hade vi en avskedsfest här hemma med den återstående delen av klassen som kunde komma, plus Måns, Micke, Sanne och co, ja, de vanliga. :) Det var en kul kväll och en bra avslutning innan vi åkte iväg. En kväll var det avskedsmiddag hemma hos Måns farmor och farfar, en kväll var det hemma hos Måns och hans familj och en kväll var det här hemma. Sen sista kvällen, bläochfyochusch. Jag och mamma hade packat klart och jag åkte iväg för att säga hejdå till Linnea och Ebba en sista gång. Jag tror inte jag fattade då att jag inte skulle träffa dem på 4 månader. En hel termin. I vanliga fall träffade jag dem i princip varje dag. På kvällen tittade jag och Måns film. Den kvällen var en av de mysigaste vi haft, men samtidigt så hade jag så sjukt ont i magen för att lämna en av de som betyder mest av allt för mig. På morgonen den 1 september så var alla Paris-bor, de flesta av Madrid-borna och Sanne, Maja och Bisse på tågstationen för alla som skulle till Paris minus mig skulle ta tåget. Där blev det sjukt mycket gråt för att säga hejdå till Madridarna och Sanne, Bisse och Maja. Först när de sa hejdå till de som skulle åka tåg till Kastrup, sen när jag skulle säga hejdå till dem igen när vi skulle sätta oss i bilen för att åka ner till Danmark. Jag åkte bil ner med mamma, pappa och Måns dit för jag ville ha så mycket tid som möjligt med dem. Väl nere kom det värsta av allt och de kan nog räknas till en av de jobbigaste sakerna som jag gjort. Jag hade inte innan fattat eller trott att det skulle vara så jobbigt att lämna dem, eller framför allt Måns. Jag stod på KAstrup och grät och grät och grät. När ska jag sluta skriva grät? För god, vad jag grät. Men som sagt, tillslut var jag tvungen att säga hejdå och åka iväg med mina vänner som skulle till Paris. Det kändes bättre efter det. När vi hade varit inne på flygplatsen ett tag. Det som var jobbigast var nog att ingen kände som jag av de andra som skulle till Paris, det var ingen som riktigt bävade för att åka iväg. Alla andra längtade och pratade om hur kul det skulle bli, och sure, det tyckte jag med, men det gjorde sjukt ont i mig att lämna alla mina hjärtan.
På flyget och sen väl framme i Paris blev det bättre. Man träffade alla ens blivande klasskompisar och blev upphämtade av lärarna på Svenska Skolan. Vi åkte till SSP och träffade våra familjer, åt lite mat och åkte hem med dem. Lovisa sov hos mig första natten för hennes madame var iväg och det var så otroligt skönt att ha någon hos sig. Någon man kunde prata med om alla ny intryck osv. och man slapp vara ensam. Så, min och Lovisas Parisresa började verkligen tillsammans med en kväll med två franska killar (min värdbror och hans skumma kompis) och crêpes i Montmartre. :) Dagarna gick och vi lärde känna nya personer, nya skolor och en ny kultur. Vi fick se en ny stad och lärde oss hitta där. När jag skriver detta just nu så längtar jag tillbaka more than ever, för den första tiden (minus min dåliga värdfamilj) var awesome! Helt perfekt! Njut av det, ni som åker till Paris nu SPEU07:or!
Efter bara några dagar så började det klia och sivda i mina ögon, de blev röda och min näsa blev helt igentäppt så fort jag vistades i lägenheten jag bodde i. Efter ett tag kom vi på att det måste vara katterna (de hade två ludna, vita katter) och att jag hade blivit allergisk. Konstigt när de har mattor i hela lägenheter så att de vita katthåren fastnar överallt? urgh.. I alla fall, jag sov hos Lovisa i några nätter och på söndagen, exakt två veckor efter att vi kom dit så fick jag byta till en ny familj. Jag fick världens bästa familj! Bodde jättenära Lovisa, vid metro Villiers, och jättenära svenska skolan (även om vi inte så ofta var där). Området var hur mysigt som helst och jag älskade allting där. AH, jag saknar dem! Familjen, familjen, familjen. De var de bästa man kunde tänka sig, framför allt mamman Anne som var helt underbar. Så, den nya värdfamiljen gjorde verkligen min vistelse i Paris splendid!
Så, dagar, veckor, månader gick och Paris var toppen på alla sätt. Jag lärde känna fler och fler människor och fick nya vänner som jag aldrig vill släppa. I november hade vi så sjukt mycket i skolan, och det var då jag längtade hem. Då ville jag bara hem, hem, hem. Men vi överlevde även det och när man blickar tillbaka nu, så inser man vad man har lärt sig, hur man har förändrats och hur man växte som person. Så, ni som åker nu, även om det känns sjukt jobbigt vissa stunder, så ta vara på tiden för det kommer vara ett av de bästa minnerna i era liv! Det är det i alla fall i mitt :)

Och, även om det var sjukt jobbigt att vara i från sin familj, sina vänner och sin pojkvän så lärde man sig något på det också och utvecklades. Man ser nu i efterhand, att de finns alltid kvar, de försvinner inte bara för att man är iväg i ett par månader. Och med pojkvännen, som Måns mamma Åsa sa till mig innan jag åkte, "om det är meningen att det ska hålla så gör det det". Det stämmer så sjukt väl, även om det inte är kul att tänka så när man står på Kastrup och storbölar. Men, det var faktiskt jag som åkte iväg och var med om nya och helt otroliga saker, medan Måns bara var här hemma och hade den vanliga vardagen här. Tiden gick nog tre gånger så fort som mig som det gjorde för honom, för jag var med om så mycket nya saker. Om jag skulle skriva om mitt halvår i Paris skulle det kunna bli en hel roman, för det var så mycekt som hände.  Plus, att när Måns kom och hälsade på mig de två gångerna och när vi var i London, den känslan jag fick när jag fick träffa honom efter en sån lång tid ifrån varandra går inte att beskriva. Insane. Så, lev livet i Paris, för när nu kommer hem kommer allting vara i princip som när ni åkte! Allting kommer finnas kvar, förutom kanske någon enstaka byggnad eller lekplats.

Så, om jag skulle få chansen att plugga på Svenska Skolan igen så vet jag inte vad som skulle vilja. Svenska Skolan är nog ett avslutat kapitel (eller vad man säger?) för mig. Men om jag skulle få chansen att åka ner till Paris och bo igen så skulle jag säga JAJAJA direkt. Paris är en av världens bästa städer och jag älskar den. För som sagt, det här hemma finns alltid kvar, var itne rädda att lämna det för en kort stund.

Så, nu var jag klar med min novell om Paris. Men jag ville bara skriva ner lite, för när jag ser tillbaka på allt jag fått, allt jag lärt mig och på hur mycekt jag utvecklats som person så går det inte att beskriva i ord. Men detta var ett försök i alla fall.

Ett år sen.
Det är sjukt.Louise - freakin' awesome!


Mys med Måns

Det har varit en massa mys med Måns-dag idag. Sov länge, åt frukost i solen som som sagt försvann, tittade två filmer, Sällskapsresan - SunTrip och sen Sällskapsresan - Snowroller också. Dock somnade jag, men mysigt var det i alla fall. När vi hade tittat klart på dem så var klockan redan sex, så vi gick och lagade mat som blev superb. Tur att jag hade Måns till hjälp där, annars skulle det nog inte slutat lika bra. Blev lite mer tv, sen åkte Måns för att hjälpa till lite på Simmer Style-lagret. Nu är det bara jag och mami hemma, så det blir väl en hemmakväll, antar jag för min kropp vill inte riktigt samarbeta. Kanske kan Linnea komma hit lite? :)

Finns inte mycket att skriva idag så,
so long!

Good morning starshine

Har precis ätit frukost med Måns i solskenet, som efter typ fem minuter blev till molnigt i stället. Men i alla fall, sov länge imorse vilket var skönt för min suukisdom och mysigt för jag hade en Måns att gosa med.

Nej, nu hinner jag inte skriva mer för vi ska se på Sällskapsresan -  Sun Trip. Parfekt!

I got soul but I'm not a soldier/ Louise - sommmmmar


Pancakes please

Jag vill ha pannkakor nu, nu, nu. NU! Men det går inte att fixa eftersom vi har inga ägg och ingen mjölk, och alla affärer är typ stängda. Blä. Jag har sånna sjuka pannkaks-cravings, mm ja.

Nu är helgen över och det är bara fyra dagar kvar till skolan börjar. Mitt tredje och sista år på Sannarp. Samtidigt som jag vill ta studenten nu så har jag ångest för att tiden ska gå för snabbt, framför allt av två anledningar. 1, Jag har världens bästa klass som det kommer bli svårt att skiljas ifrån. 2, Alla säger att detta året är så sjukt roligt med alla studentfester och dylikt och att de längtar tillbaka. Då vill jag ju att allt ska gå så långsamt som möjligt så man hinner njuta av det, haha.
Och även om vi går mot hösten nu, vilket verkligen märks på ljuset, så tror jag och hoppas att denna hösten kommer bli kul och innehållsrik. Samtidigt som många flyttar iväg, några av mina närmaste vänner och liknande vilket inte känns alls kul, så skapar detta ju tillfällen att hälsa på dem. Vilket är roligt i alla fall, även om jag skulle föredra att ha dem här hemma. Mennnn, man får göra det bästa av situationen.
Som sagt, restillfällen skapas och resor som är tänka i höst än så länge är i alla fall:
- Paris!
- Stavanger
- Uppsala
- Stockholm, Bromma och Nacka
- Köpenhamn
Och så förhoppningsvis en tripp till Tunisien eller något på höstlovet,
och kanske en weekend till Madrid i början av oktober.
Sen självklart till min gamla hemstad Kalmar och los släktos!

Låter ganska bra, tycker jag faktiskt.

Nu ska jag kolla film och vänta på Månsieeee,

cocoo.se

Såg att de fått in lite nya saker på cocoo.se, både fina halsband och armband, så check them out! (Länk till vänster)

Nu blir det SATC med mami,

Encore fois

Klickar runt på massa klädsidor här på internet, hittar dock inte speciellt mycket fint vilket i för sig är tur för då slipper jag känna ångest för att pengarna bara försvinner eller för att jag måste avstå något så fint. (Y) Men denna fina hittade jag på stylebystars, men får fundera lite till. Inte så speciell, men lättanvänd och sjukt billig!


Mycket update

Blir säkert mycket update idag när jag är sjuk, för vad annars finns det att göra? TV:n och filmer också, så man får varva lite. Ska i alla fall snart försöka äta lite mat. Sista måltiden med familjen idag, hiho, för i eftermiddag åker Hanna tillbaka till Köpenhamn för att åka på något slags camp med resten av de nya eleverna. Sen åker vi nog ner till henne på lördag och försöker ordna med lägenhet och sånt, sen är hon ledig tisdag-fredag, helgen också såklart. Sen börjar hon skolan på riktigt, Copenhagen Buisness School, woho! :) Även om hon flyttar hemifrån, igen, så känns det inte lika jobbigt nu som de andra gångerna eftersom nu är hon bara två timmar ifrån mig med tåg, så jag kan i princip åka ner när jag vill till henne. Ja, det är ju lite närmare än både Colorado i USA och Paris.

Nej, nu ska vi äta.

Later, folks!

And finally,

she's home!

Jag pratar självklart om Neut, som har varit på andra sidan Atlanten i två långa veckor. Så fort hon ringde efter att hon sovit några timmar och sa att hon hade kommit hem så tog jag bussen dit för att träffa my love. Eller efter vi ätit, men i alla fall. Och det var så sjukt skönt och kul att få träffa min Linnea, bra att du är hemma igen! Utan dig är jag faktiskt inte riktigt hel, serru. ♥

Jag älskar dig, favvo-nea!

Moa tagged a photo of you..Kanonkul, 5 toasts (Y)


JAG SAKNAR ITALIEN!

AH

Fan, jag är sjuk. Det känns som att jag har en baksetboll i halsen och en varm stekpanna på huvudet. Eller något.


.

Hope is a good thing, maybe the best of things

and no good thing ever dies.

Ett år framåt

Jag har hört och läst om många som inte vet vad de ska göra när de tagit studenten. Hur kan de inte veta en enda liten grej som de vill göra? undrar jag då. EN enda sak är väl inte så svårt att veta, vad man vill göra. Något man är nyfiken på, eller längtar efter. Men alla är vi olika.

Jag har i alla fall en massa saker som jag skulle vilja göra efter gymnasiet och innan jag börjar plugga, men dock kommer jag inte hinna med alla dessa saker, vilket är tråkisbåkis. Här är i alla fall några saker jag vill göra:

• Volontära i Afrika!
• Jobba
• Bo i USA
• Plugga på college
• Säsonga!
• Bo i Paris
• Åka till ett land och jobba som au pair
• Resa till Australien, Nya Zeeland, Tahiti och Indien! Och så lite fler länder, men.

Sen ska jag hem och bli något viktigt och göra något bra för världen! För om man inte kan bli läkare för att men är chicken med blod och sjukhus måste man hitta ett annat sätt att hjälpa till på. Tycker jag.

Så, nu vet ni lite av de saker jag skulle vilja göra efter mitt sista år på gymnasiet. Intressant va? (Y)S to the tados

Hela dagen har princip tillbringats i stan. det ahr varit trevligt för jag har varit där med Hanna och vi fikade på Espresso House och fick med oss lite välbehövlig shopping hem. Eller välbehövlig? Jo, det var den nog. I alla fall, jag fick tillslut med mig en par jeans, en tshirt, en väska och en mössa (!) hem. Det är lika bra att bunkra upp med mössa och grejer nu, för man vet aldrig när vinter överfaller oss här i Sverige. Lite vuxenpoäng skaffade jag mig allt också idag. Eller igår kväll började det redan. Jag betalade min egen faktura till Telenor (way to go) och sen fixade jag Autogiro-betalning till dem varje månad. Där växte jag lite. På det lilla. Idag i stan så gick jag först in och fixade med min skatteåterbäring som jag fått och sen gick jag till Telenor, lämnade in min gamla mobil och fick ett presentkort på 500 kr. För presentkortet köpte jag inte något lajbans som högtalare eller dylikt, nej, utan jag bestämde mig för att lyssna på min mamma och köpa en billaddare till mobilen. Sen köpte jag ett minneskort också, så lite lajbans blev det i alla fall. Dock var det 60 kronor kvar på presentkortet så jag bestämde mig för att skänka de sista slantarna till Naturskyddsföreningen. Jag känner att jag blivit en sån naturvän nu. Till exempel idag när jag gick genom skogen så höll jag på att trampa på en skalbagge, men jag bestämde mig för at sätta foten jämte den istället. Fast jag inte alls tycker om skalbaggar. Så det så.

Ja, nu har jag inte så mycket mer att skriva. Händer inte speciellt mycket mer i mitt liv just nu.

Eller jo, jag och Hanna köpte varsitt skrivblock på Lagerhaus idag till skolan. Det var helspeJsat. Jag känner att jag börjar rusta upp.

 

Vi tittade på Nestea Beach Volley Boll-grejs i stan lite också, sen fikade vi som sagt på Los Espresso Housos.

Och! Gå in här http://www.sundsvallsnyheter.se/index.php?option=com_content&task=view&id=2455&Itemid=73 och läs krönikan som www.hanapee.blogg.se har skrivit. Den är faktiskt bra, och stämmer kind of väl, serni!
(Hur får man sånadär namn-länkar?!)

Hejho


Freebird

En dag mindre på sommarlovet kvar, och jag vet inte hur jag känner. På ett vis känner jag panik, för var fan tog den här sommaren vägen? Jag har hunnit med mycket saker, men i alla fall, var tog den vägen?! Samtidigt känns det inte så farligt att börja skolan. Vi går sista året och därmed också det roligaste. Vissa stunder kommer jag nog känna precis som förra året, och bara vilja lägga mig ner i dvala tills sommarlovet, men samtidigt finns det så mycket roligt i år för oss treor. Studentfester, studenttävlingar och planering inför bal och student är bara några saker, så det kommer nog bli ganska roligt, även om det kommer vara jobbigt emellanåt.

Idag skulle jag träffat Elin, men hon är suukis så det blir inte så. Du får krya på dig, vännen! Ska in till stan och träffa Hanna och fika, kanske köpa lite skolsaker också? Idag börjar vi faktiskt skolan om en vecka, oups.

Nej, nu måste jag skynda mig lite.
Gros bisous!

film och körning

Dagen idag började sjukt segt, för som sagt jobbar ju de flesta och många är bortresta. Men vid tvåtiden blev Jonatan min räddning och han kom hit och fick frukost följt av filmtittning. Fast vi skippade filmen ganska snabbt för OS istället, haha. Sen hade jag ju körlektion så jag fick skjuts in av Jontisen. Fickparkerade som sagt idag, det är bland det roligaste jag gjort och på det var jag tusen gånger bättre än att köra mot mål i alla fall, ha.

Jag skulle nog aldrig skaffat Photoshop. Jag har blivit en sån nörd. Men det är ett ganska bra tidsfördriv. Även om jag fortfarande inte fattar alla effekter jag vill förstå. Men i alla fall.
Här har ni en bild på Jonatan och Micke från deras ungdoms glansdagar.
Mm.. 4 år sedan och de var 15 år gamla, haha :)


L+L

Linnea, kom hem nu! Jag saknar dig alldeles för mycket och det är alldeles för tomt.Jag saknar dig, och jag älskar dig.
Du är bäst ♥

Utomlands?!

Ah, jag blir så jävla trött på detta vädret! Visst, det är sol nu men det blåser som tusan här i Vilshärad, så man är inte pepp på att gå ut i alla fall. För det andra vill jag inte göra det själv heller. För nu är det såhär, jag har haft fullt upp näst intill hela sommaren, och nu har jag inget att göra alls. Antingen så jobbar kompisarna, eller så är de bortresta. Kanon (Y) Nu har Hanna flyttat till Köpenhamn också. Blä. Fast roligt för henne. I eftermiddag är det i alla fall körlektion, tror det blir fickparkering idag. Kanon (Y) Det går nog bättre än att köra mot mål, för på fickparkering håller man sig ju på ett och samma ställe, haha. Ikväll vet jag inte heller vad som händer, får se. Men imorgon ska jag träffa Elin och ha mysigos med henne!

I går åkte Miki, Sanne, Maja och Anna till Rhodos. Och så nu på morgonen har ju suttit och läst om alla som varit utomlands. Jag vill också iväg. Italien var perfekt och allting, men den brännan är ju sen länge tillbaka bara ett minne. Jag vill ha en veckas sol och bad innan skolan drar igång igen!

Så, nu ska jag göra något vettigt av mitt liv.
so long, mitt herrskap

And then we thought 'maybe next year'

Det var inte länge sen jag bloggade här, men det var länge sen jag skrev något vettigt på bloggen. De senaste inläggen handlar i princip om jobb eller Photoshop. Och varför alla dessa inlägg när jag jobbar? De är så ovärda så det inte är sant. Men det enda svaret är; tidsfördriv när man har få kunder, vilket är väldigt skönt att ha.

I söndags kväll var det avskedsfest för Karl, Måns systers pojkvän, som flyttar till Usa som sagt. Det var en trevlig och mysig kväll med god mat och tåårta! Dock var det sorgligt att säga hejdå på kvällen, jag är så sjukt blödig av mig.

I måndags jobbade jag hela dagen, 10-18, och jag gick i från en timme för att ha körlektion. Den gick prima och nu är det inte lika mycket kvar att göra. Efter jag slutat så blev det hem en snabbis, sen iväg igen för att säga ett sista hejdå till Kalle innan Moa och han skulle ut och äta med Måns, Åsa och Tomas. Vid 20.00 vankades det Hbk-match med familjen Persson minus Moa så klart. Hbk var sjukt grymma! Görlitz var sjukt grym! Matchen var grym! Mm-mm.. Och den slutade ju 3-1 till Hbk, nice. Mot Helsingborg också, det var ännu mer nice för de brukar vara duktiga annars.

När jag satt där och tittade på matchen, så saknade jag fotbollen något så grymt mycket. Jag vill spela, jag älskar det. Men jag vet inte hur jag ska göra. Det som sätter stopp för att jags ka börja igen är framför allt lag-delen. Jag vet inte alls vilket lag jag skulle vilja spela i. Jag tror inte jag skulle börja i Gais igen, för det känns som jag varit där tillräckligt länge nu, även om jag tycker väldigt mycket om lagkänslan och tränaren där. Så jag vet inte alls vad jag ska göra, vi får se hur det blir. Sen är det en sak till som sätter stopp för det, och det är ju mina knän som aldrig vill samarbeta. Men som sagt, vi får se. Jag saknar det i alla fall som sjukt mycket.

Tisdagen var det jobb all day, 10-18. Sen lite övningskörning med papi för att kunna gå snabbt framåt nu. Efter det var jag sjukt trött så det blev en hemma kväll med Photoshop som kompis.

Idag hade jag körlektion 09.30-10.20, sen åkte jag hem och sov. Eller jag somnade kanske vid kvart över ett, men sen sov jag tills mami väckte mig vid halv sex. Dock känner jag mig inte alls pigg nu, ont i halsen och hängig. Blä, vill inte bli sjuk nu, så hoppas min kropp kan kurera sig snabbt. Ikväll vet jag itne vad som händer, mer än halva av min kompiskrets är typ bortresta eller tränar. Oj, nu kom Måns så får väl gosa lite med den där mannen.Igår flyttade Kalle till USA. Igår flyttade Hanna till Köpenhamn. Snart åekr ännu fler. Det kommer bli tomt i höst.
Bisous

10 days left

Om 10 dagar börjar vi skolan. Vart har sommarlovet tagit vägen? Jag har haft en awesome sommar, om man bortser från två självklara saker och vädret, men den har bara sprungit iväg. Nyss var det bara juni och vi hade precis slutat skolan. Vavava?! Det är sjukt.

Ikväll sa jag till mig själv och mina föräldrar att jag skulle lägga mig vid klockan 10. Så blev det inte, för Måns har fixat Photoshop till mig, så jag har lekt här hela kvällen, även om jag suger på det. Men i alla fall, det är ganska kul!

Nu hinner jag inte skriva mer, ska nörda lite mer Photoshop, sen ska jag nana.
God najt, gott folk!

Tomt

Åh, vad jag älskar när det inte är något folk på Apoteket! Fast bara när jag sitter i kassan, för då kan jag vara inne på internet, mhm-mm.. Fortsätt regna vädret!

en paus!

Första lediga pausen sen jag började jobba vid klockan tio idag, för kunderna har strömmat in hela tiden- Oj, nu kommer en kund som jag måste hjälpppppa.

Så, klar med den! Som sagt, har haft fullt upp sen tio, men nu har jag snart lunch! Om en halvtimme mer exakt. Mmm.. Undra var jag ska äta idag? Jag försökte diskutera detta mat-dilemma med Måns igår kväll när vi skulle sova, men han skrattade bara åt mig. Så jag får sitta här och filura på det själv.

Got to go!

Tisdag

Idag jobbar jag den andra och därmed sista dagen för denna veckan, vilket är skönt. Ganska skönt att det är heldagar också för man tjänar så pass mycket mer pengar, och även om man börjar vid ett som jag ofta annars gör så gör jag inget speciellt innan. Dock får jag i för sig sova längre, men. Så, idag blir det som sagt jobb mellan 10-18, sen ska jag ut och övningsköra med papput. Måste träna lite fickparkering och att köra mot mål, för mitt lokalsinne suger. Visst, bara att läsa skyltarna men jag är helt borta. Hittar inte ens i min egen stad. Eller jo, i området runt Söndrum & Frösakull och där, haha.


Nej, nu ska jag äta frukost, sen ska jag gosa lite med Måns som ligger i sin säng och sover. Vi hörs ikväll, lovers!/ Louise - piggt!

fin pict! (Y)Åh, jag vill sluta nu.u.u..
Men nu när jag inte har mycket att göra (för en gångs skull) så lägger jag upp en bild. Och detta är den enda bilden som finns på Apotekets kassadator. mm-m, fint.

Piggt

Sitter på Apoteket, och passar på att blogga (som alltid) nu när det inte är så mycket kunder. Jobbar heldag idag och jag är redan nu nära på att somna. Låter det bekant? Sen har jag körlektion vid 15.15, vilket inte kommer göra mig piggare eftersom körlektionerna gör mig exhausted. Men i alla fall, skönt med lite avbrott från jobbet. Dock sa jag att jag kunde jobba en timma längre idag bara för det. Fast i för sig, det är snällt att jag får gå i från jobbet för att köra.

Oj, nu kommer kunder.
Later, folks

Det är bara jag
SSP-fika

Kom nyss hem los stados där jag varit och fikat med guldklimparna Alex, Sarah och Anna. Fan vad jag äter hela tiden.. I princip. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, så kul det var att träffa er igen, Alex och Sarah! Det suger att uttrycka sig på bloggen, men jag är inte lika hardcore som Alex. Men skit samma, I like you two a lot. Kul att träffa Anna med så klart, men med Alex och Sarah var det ju very long time, no see.

Till hösten kommer jag våldgästa Uppsala och Sarahs studentrum där jag vet att även en Alex kommer leva ungefär 90% av sitt liv. Det kommer bli öööööööööwesome!

Nu hoppas jag Måns kommer hit snart för att fixa Photoshop. Ibland, men bara ibland, är jag så jävla oteknisk.. Ikväll blir det avskedskalas för Karl, kommer nog bli en fin kväll får vi hoppas. Hoppas vädret vill vara lite medgörligt nu innan Karl åker i alla fall.

 

Här har ni dem; Sarah och Alex, mitt folk!
Föresten, när jag satt och tittade igenom bilderna från Paris så letade jag efter den utekvällen i oktober, då Sarah, jag och Maria var ute, men hittade dem intttttttteee. Sarah, du måste skicka bilderna pronto! Soptunnan också (Y)

Så, nu är jag färdig.

Hope never dies

En hemmakväll ikväll. Men bara skönt för jag är så sjukt trött, som jag i princip alltid är i för sig. Fast ikväll har jag i alla fall hunnit med att köra in Hanna till stan, sen fortsätta övningsköra lite med pappa. Fixat mitt rum har jag gjort också, med stor hjälp av mami. Tack! Sen lite fixande med bloggen som sagt, och tvmys med mamma. Och så har jag hunnit prata med Sofia länge också, och det är inte helt fel.

Nu väntar jag på att min fina Måns ska komma hem till mig så jag kan gosa in mig vid honom och somna. Har ju sovit med min kusin Frida de senaste nätterna, så jag tänker minsann inte sova ensam efter flera nätter med nattsällskap. Jag sover så pass mycket bättre när jag inte sover ensam, jag hatar verkligen att sova i en tom säng.
Laddat hem massa låtar från de artister Sandra tipsade om, eller de jag hittade. De får 5 toasts alla de jag lyssnat på än så länge, Sandy. ;)

Och Joshua Radin. Man tröttnar aldrig. Han är sjukt bra. Sundrenched World.

God natt, mina vänner!


Ny bloggi

Så, nu är bloggen lite omgjord. Dock råkade jag ta bort min gamla stilmall, så var mer eller mindre tvungen för jag vill inte ha de vanliga. Meeeen orkar inte göra allting så resten kommer en annan dag, plus att det kommer bli bättre när jag får ett riktigt bra Photoshop.

Nej, nu blir det tvmys med mammut.hejhå

9 augusti

Japp. Idag är det bara 13 dagar tills vi börjar skolan igen. Jag dör. Men i alla fall, kommer ju ha projektarbete och studentfester och lajbans under hela året. Kommer nog bli nice hoppas jag.

Frida har precis åkt, så det är  segggggt. Jag vill ha henne här ju!

Igår kväll så var det som sagt middag hos Måns farmor och farfar med alla, det var mysigt och när jag gick därifrån hade jag nog gått upp cirka fem kilo. Sen åkte jag hem och senare åkte jag och Frida till Felix som hade fest. Det var en kul kväll med många fina favoriter, även om det var ganska lugnt. :)

Ah, jag är så jävla seg och jag vill utomlandddds,

jag saknar redan Fritus också.so long folks,-You and me, we've got this great thing together

080808

Wopidodo!

080808 idag, alltså mitt lyckonummer x3, och även kinesernas lyckonummer. Så idag börjar x antal veckor av OS-tävlingar och ståhej. Vad ska jag fira mitt lyckonummer x3 med? Nej, nu måste jag springa, ska och äta hos Maj och Åke som sagt.

Ha en bra fredagskväll, folks!


Update

As usual så är det lite tomt i min blogg, men jag har inte tid att blogga så mycket, ser ni. Det händer saker i princip hela tiden och just nu är min fina kusin Frida här också och har kommit med massa kärlek (och kläder) som finns i mitt rum. Huhu, I love you, fisen!

Veckan som gått:

Måndag: Körlektion 10.45-11.35, sen jobb 13-18. På kvällen åkte jag och Måns hem till Ebba för att säga hej. Blev lite välbehövligt prat och sen lite tvtajm med resten av familjen Bringman.

Tisdag: Seg-dag med Månsis, sen körlektion 15.15-16.55. När jag kom hem så hade min syster Hanna och hennes kompis Jenny kommit hem från deras roadtrip, och med sig hade de även min Frida! :) Blev filmmys på kvällen.

Onsdag: Körlektion 07.30-8.20 (Y), sen jobb mellan 09.00-13.00. På eftermiddagen åkte mami, Hanna, Frida och jag till Ikea och jag fick äntligen inhandlat mitt efterlängtade skrivbord, så nu har jag någonstans att ha datorn också. Hem och äta, sen iväg och hämta upp Miki innan det bar av in till stan. Först BM en liten stund, sen till Kräm för att skaka lite några timmar. Väl hemma vid ungefär fyra blev det nattmat och sen så slocknade jag direkt.

Torsdag: Sov till två, sen var det en seg-dag. Gick ut lite och fotade lite, sen byggde vi, jag och Fritus alltså, ihop mitt skrivbord. Vi är sånna händiga män (Y) Tacos med Hanna, och så kom Måns hit på kvällen.

Fredag: Körlektion 07.30-09.10, sem bums hem.

Senare idag: Filmtittning kanske, sen kanske stan, vid två kommer morfar och Siv hit. Ikväll är det middag hos Måns farmor och farfar och sen efter det ska vi till Felix som har kalajjjjs.

Nej, nu ska vi ta tag i våra liv.
Även om jag håller på att somna.

Bisoux,

Apoapo

På Apoteket ännu en gång, fast idag är det bara jobb i 3,5 timmar och jag har redan jobbat i en halvtimme. Så med lite snabb huvudräkning är det alltså tre timmar kvar! Körlektion imorse också, 07.30. Men nu har jag en jättebra körlärare så det är (Y). Sen körde vi hårda inbromsningar och landsväg och sånt idag, så det var nice. Oj, nu fick jag besök av Emma K också här inne! Så nu ska jag prata lite med that lovley one. :)

so long!

Måns


Oh boy, you make me feel like,
oh boy, you make me feel like,
no boy can make me feel like you

Oh boy, you make me feel like
oh boy, you really turn me
on boy and I don't know what to do

Oh boy, you make me feel like,
oh boy, you make me feel like,
no boy can make me feel like you


jag älskar dig


.

BLÄ!

Jag jobbar och är så trött att jag nästan ramlar ur stolen.

Men jag slutar i alla fall om en timme.

Always look on the bright side of life..

huha.

SL

Hahaha, kom du ihåg det, Sofia? Vårt märke var himla fint, tycker jag.. (Y)

Idag har jag umgåtts med Fia hela dagen, eller sen två. Vi började med att cykla till glassbaren där vi delade en bananasplit. Satt perfekt i våra magar, mhm. Efter det cyklade vi mot Henkis för att hämta min cykel som har fått övernatta där ett tag, sen styrde vi våra steg, eller hjul egentligen, mot Klippvägen. Eller först hyrde vi film och köpte chäps i affären. Vi tittade på Linas kvällsbok tillsammans med Fias syster Sara, och vad ska man säga? Ganska underhållande film, haha. Sen gick vi ut på en promenad och satte oss på klipporna och myste lite. En finfin dag med en finfin Fia!

Ikväll blir det nog Sällskapsresan-tittande med en liten Jonatan, för jag ska upp tidigt imorgon för en körlektion vid 10.45, sen jobb 13-18. Dock kommer en Måns komma intumlandes till mig på småtimmarna inatt, eftersom han är ute med sina jobbarkompisar som avslutning för After Beachen, tror jag det var. I alla fall, han kommer komma sent, men det är så mysigt när han kryper ner bredvid mig så jag vaknar lite och kan gosa in mig i honom, haha.Och så lite bilder sen stunderna innan Fiesta och Kräm, som var utlovade. Dock har jag inte så många från Fiesta, eftersom min mobil är urladdad. Fler bilder sen Kräm förra veckan kommer snart också. Sen de från Båstad och Götet också, såklart.


Fiesta  Fiesta 

1. Jag och Fia spexar 2. Jag spexar igen (?)

Och så innan Kräm.

 Kräm - limousinen innan  Innan Kräm  Innan Kräm   Innan Kräm1. Inne i limousinen 2. Fisen 3. Jag och Fia 4. Linn och några andra 5. Mimmi och Louise 6. Jag och Fia. I like it!

Senaste tiden

Som sagt så tar jag mig inte speciellt mycket tid till att blogga, men jag har så mycket bättre saker för mig nu på sommaren. Men ikväll ska jag hålla det jag lovat, och skriva ner lite om alla bravader den senaste veckan.

Förra onsdagen blev det ju som sagt Kräm, även om det inte var tänkt så från början. Men det blev en kul kväll med min fina Fia och många andra fina pärlor med limousine och drinkar som topping. Kan knappast sluta dåligt!

På torsdagen blev det stranden hela dagen och sen After Beach. Mys med Linnea på kvällen, där även Fia och Sandy tittade in en stund.

Jobbade på fredagen, sen så på kvällen blev det grillning här hemma med Neut, Jonatan och Micke. Sen avslutades kvällen med dunkgömme runt huset med mina lovers!

På lördagen så åkte jag ut med Maj och Åkes båt med dem och Åsa. Åh, jag älskar havet och segelbåtar så dagen var mycket mysig! Denna dag var även speciell eftersom allas vår Anna Rydén fyllde 18 år. Detta firades hemma hos hennes med tårtkalas så det stod härliga till! Tur att jag inte hade ätit så mycket kvällsmat, för det fanns sjukt mycket kakor och tårtor i massa olika former. Du är så duktig, Anna. :) Efter några timmar bar det av mot Tylösand och Carlos där Ola har personalpris eftersom han tidigare jobbat där, haha. 

Söndagen den 27 juli så hade jag och Måns varit tillsammans i två år. Dagen började med att jag fick frukost på sängen av min fina Måns, sen packade vi ihop lite saker och åkte och handlade lunch. Sen styrde vi mot Båstad och väl där framme hade jag en av de bästa och mysigaste dagarna på länge, länge. Vi kom ner vid halv två och solade några timmar och lite senare gick vi om för att byta om och för att titta lite i affärerna. Ner till hamnen ocgh gosi, sen upp och äta en sjukt god middag på Sand. Efter maten gick vi ner mot hamnen igen och köpte glass och satte oss på bryggan. Jag har verkligen världens bästa pojkvän och tack för allt du gör för mig, att du står ut med mig och alltid finns där. Jag älskar dig! :)
Några bilder har jag dock inte ännu, eftersom hade Hannas kamera den dagen och hon åkte iväg på roadtrip i tisdags, då med sin kamera också, ser ni.

I måndags så blev det lite solning, sen vid tre var det Stigs urnsättning på Söndrums kyrkogård. Jobbigt, men det var i alla fall fint. Efter det var det en liten släktstund hemma hos Måns och dom, vilket var mysigt.
På kvällen hämtade Anders och Linnea mig där och Anders släppte sedan av oss vid Österskans för jag och Nea skulle ta bussen upp till Göteborg. Vi hade världens gulligaste busschaufför som höll hela bussen underhållen ända fram till Götet och väl där så åkte vi till Liseberg för att kolla lite Allsång, sen äta och som avslutning åkte vi Bergbanan och Flumride. Sen åkte vi hem till Katja, Cecilia och Christian där vi skulle sova. Pratade lite med dem, sen slocknade vi i ett varmt Göteborg.

Tisdagen bestod av frukost med Katja, Cecilia och Christian och sen ner på stan. Först blev vi besvikna eftersom vi inte alls hittade det vi ville ha, men vid dagens slut och några påsar tyngre så var vi ändå nöjda. Fick dock springa till bussen eftersom vi är sämst på att planera tiden, hahaha. Men tack för en splendid mini-weekend i Götet, min fina vän! Du är bäst.

På tisdagskvällen när jag kom hem kom Micke och Ola först hit och vi grillade. Sen kom även Måns, Sanne, Miki och massa andra för att joina. Mysig kväll med favoriter!

Onsdagen bestod av solning på klipporna i Grötvik med Sanne, Miki, Anna, Anna, Emma, Ida, Lovisa och Sofie. Sen på eftermiddagen åkte Miki, Sanne och jag in till stan för att fixa lite saker. Sen åt jag och Sanne bullar från Skånskan ocksåå, mm, aa. På kvällen kom Linnea hit, så agerade vi kockar och grillade samt intog cider och vin. Bussen in till stan och Kräm, där man träffade massa av hjärtan och hade en sjukt rolig kväll! Natten avslutades med att jag somnade bredvid min Måns.

På torsdagen var jag helt slut, så blev en soldag på stranden nere vid Måns med Åsa. På kvällen kom mami och papi hem från Italien, så jag var hemma och myste med dem.

Jobb hela fredagen, 10-18, sen åkte jag till Linnea dit även Jontis och Mic kom. Det var sista kvällen med Neut för oss på två veckor, vilket sög. Fast kvällen var bra. Jag saknar dig redan, hun.

Idag har jag jobbat igen, dock bara 10-14, men det var sjukt mycket jobbigare idag. Sen till After Beachen eftersom det var sista för sommaren. Dock var det en väldigt lyckad sista After Beach med Fia, Ola, Micke och Simon som sällskap.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska till Olie och dem, eller om jag ska vara hemma. Är som sagt stört trötttttttt, så får se.

Får bli lite bilder sen After Beachen idag, för orkar inte lägga in alla. Men bilder sen Kräm, Fiesta, Båstad och Götet kommer senare!

     

1. Fina Sofia 2. Micke och Simon är ungefär lika mogna 3. Olie

Oj, nu bläddrade jag upp och såg att det var sjukt, sjukt långt. Ingen kommer orka läsa det, men. :)

so long, nnnnni

Finally

Nu har jag äntligen slutat för dagen och är hemma hos Måns. Dock i ett tomt hus eftersom alla andra är ute på vift, men jag åkte hit eftersom jag ska till After Beachen sen, och det är mycket smidigare att cykla härifrån. Arbetsdagen idag har varit sjuk, miljontals folk inne på Apoteket och helt kaos på grund av all trängsel typ. Även om jag bara jobbade i fyra timmar idag så är jag tusen gånger tröttare än igår då jag jobbar i åtta timmar. Men efter fyra timmars slit i kassan så är jag 600 kr rikare och några kilon tjockare (som ni säkert vet eftersom jag skrivit det innan, så är fikat på Apoteket awesome! Speciellt på lördagar).

Nu ska jag lägga mig ute lite eftersom solen har kikat fram, sen ska jag och Fia till After Beachen. Ikväll får jag se hur det blir, är så sjukt, sjukt trött.

För övrigt, förlåt för min urusla uppdatering på senate, men det händer så himla mycket saker hela tiden så hinner inte med att sitta och blogga. Men ikväll ska jag försöka hinna med att writa ett litet inlägg, mhm.

Seeeeen, det sämsta av allt, är att Linnea har åkt till Usa och ska under två långa veckor befinna sig på andra sidan Atlanten, i Crested Butte i Colorado. Bläääää, för att jag kommer sakna sönder mig. Men jag vet att du kommer ha en splendid time där, mitt hjärta. Så njut av tiden så ska vi ha sjukt kul när du kommer hem! Jag älskar dig ♥

Palla

PALLA! Jag älskar mitt jobb, men jag hatar när sura kunder kommer in. Blev nyss utskälld för att vårt kassasystem var fel, enligt henne. "VARFÖR SKA MAN STÅ PÅ VARANNAN SIDA?! JAG TYCKER NI BORDE ÄNDRA!"
Ja, det bestämmer ju verkligen jag.. Surkärring.

RSS 2.0