Italy, baby!

Italien är så jävla bra!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Vädret är perfectico och allting är great!

Italien!

Igår var en kul kväll med många händelser, ganska konstiga sådana men i alla fall, jag hade kul! Tack, mina fina, för en splended kväll med er!

Nuuuuu åker vi till Italien och kommer hem om sisådär tio dagar. MMMMMMMMMMMMMMM :)


Thank God, it's summerJAJAJAJAJA, SOMMARSOMMARSOMMAR!

Ingen tid

Ingen tid till bloggning när det är sommarlov, det finns bättre saker att göra. Så kanske är det lite tomt här, precis som det varit på sistone, men that's just the way it is, ni veeet.

Idag har det varit bra. Även om jag inte gjort speciellt mycket. Sovit länge, länge. Packat. Hämtat mamma på tågstationen. Träffat Micke och Jonatan. Träffat Linnea. Och ätit. Bra, men slapp dag.

Paris var awesome, har jag sagt det? Det var det i alla fall!

Imorgon är det midsommar. Jobb i fyra timmar, hem och fira med familjen, middag med världens bästa vänner, sen vidare med världens bästa vänner. Mmm, I like it!

Sen på midsommardagen åker vi som sagt till Italien och är borta i ungefär 10 dagar. Perfekt!

Jag älskar mina vänner,
you're the greatest ♥

Sen Måns också, han är ju något extra, den där :) ♥

Puss!

Il fait beau! NEJ

Nej, något sommarväder är det minsann inte nu här i Halmstad. Sommaren blir kanske exakt som förra året? Hoppas inte det. Fast dock har jag ändå tur, eftersom jag åker till Italien snart och sen kanske blir en tur till till Italien med mami och papi när de har semester, om det är dåligt väder i Halmstad. Parfektttt!

Sen jag kom hem från Paris har jag inte gjort speciellt mycket. I går var jag hos doktorn och tog blodprov för levervärdena, sen så tittade jag och Måns på film, eller sov, hela eftermiddagen. På kvällen visade Moa, jag och Måns våra gemensamma kockkunskaper och lagade lite mat innan fotbollen. I dag har jag jobbat på los apotek, och jag har verkligen det bästa jobbet man kan ha när man går i gymnasiet! Ska jobba på midsommar också, mellan 10-14. Kommer verkligen bli värt det för midsommar = 200 kr i timmen PLUS mackor från Regnbågen och chokladkaka. 4 toasts! Värt, värt. Ikväll hade jag tänkt hälsa på Ebba ett tag, men hon skulle plugga teori så kvällen har gått åt till att prata med x antal personer i telefon, nu när man är hemkommen igen. Ringde Johanna M också, och nu måste vi fixa så ni kommer ner snartsnart till Halmstad!

Och, dagens bästa; Idag kom Hanna hem! Nu är hela familjen samlad på samma ställe, vilket är första gången på länge. :)

Nej, nu ska jag packa i hop lite saker, för inatt ska jag spend the night hos Måns.
Imorgon blir det doktorn igen, återbesök för proverna sen los körtelfebros och sen in till stan för att träffa EbbO!

Haha, sitter på gamla datorn och hittade några gamla webcam bilder på mig och Fia. Vi kanske är 14? hahahaha. Jag tycker om dig, fina Fia :)

   


Bisouuuuuuuuuus,

Hemma igen!

Jag är hemma igen efter en awesome time i Paris! Och jag fick träffa mina fina, fina vänner där också. Dock saknade jag Johanna big time. Men snart ses vi! För Johanna, Johanna och Caroline ska komma ner till oss. JAJAJA! Det kommer bli bäst och allting!

De fem dagarna i Paris var som sagt hur bra som helst, berättar om dem en annan dag dock. För nu ska jag ringa Johannis.

Jobb på tisdag. Och fyra timmar på midsommar. Vilket är lika med 100% OB. mm-mm-mm..

Bara hemma en snabbis också, för om sex dagar, midsommardagen, så åker vi till Italien! Måns och hans familj Tomas, Åsa och Moa, mormor Daisy, Kalle och jag. JAJAJA! Det kommer blir great!

so long,
/ Louise

verkligen världens bästa

jag och måns i mayrhofen, sportlov 2008

JAG ÄLSKAR DIG!

Dålig uppdatering

..men det har hänt alldeles för mycket saker på sistone. Har inte orkat blogga. Plus att när solen gassar ute så ligger jag hellre och steker på stranden än sitta inne. Ganska logiskt.

Orkar inte skriva allt som hänt i veckan, men.

Måns morfar Stigs begravning i tisdags var i alla fall jättefin. Sorgligt såklart, men väldigt fin. Efteråt kom Tuva och Live vilket var muchos bra, för det blev lite gladare stämning då. De ungarna är verkligen världens sötaste.

De senaste dagarna har förutom det varit skolavslutning, stranden, studenten och mys med vänner. På skolavslutningskvällen så var vi mest på Carlos och de andra festade på Sangria och öl, men jag som har för höga levervärden sen körtelfebern satt mest och skrattade åt mina cupcakes. Torsdagkvällen, efter att vi varit runt på massa studentmottagningar, så var vi hos Sofia. Mysigt! Igår kväll så åkte jag till Ola där massa folks var, sen kom Louise dit också. Bra kväll som avslutades med en cykeltur hem hit med en Måns.

Stranden idag, lite varm nu i skinnet, haha.

Imorgon ska vi upp till Göteborg, det är sån gudstjänst där de läser upp personerna som gått bort under veckan. Så vi ska upp, för farmor. Kommer dock bli jobbigt, men.

Nu ska jag äta,
sen bär det av till Hanna!

Bsx

C'mon let's pretend

Vad gör man när någon som betyder så mycket för en att det gör ont försvinner från en?

Balen!

Hinner inte skriva mycket nu, så en resumé av helgen kommer en annan gång. Har i alla fall haft en muchos mysig söndag med lite solning hemma, strandtennis med papi, Tylösand med vänner och sen direkt upp och bänka sig vid röda mattan för att se alla fina 3:or som har bal idag!

Och ÅÅÅÅÅÅH, vad fin min Linnea var! SÅ FIN FIN FIN. Ja, verkligen jättefin!
Och de andra också såklart, ni var så fina så :)

Jag har massa bilder, men lägger upp dem imorgon eller något eftersom jag ska mysa med papi ikväll eftersom mami är i Göteborg igen och vakar. Och jag som trodde det var bättre nu. AH, så typiskt att det händer nu! Det är ju inte bra någon gång, men precis nu, när allt har hänt med Måns morfar. Men man kan ju aldrig bestämma sånt, men AH. Fina farmor.

RSS 2.0