Off to Tunisia, loversZs!

Nu är det höstlov. Fattar ni? Höstlov. Sjukt skönt. Hösten har gått jättefort, vilket både är positivt och negativt. Mest positivt. Nu är det bara 8 veckor eller något till jul, då är hösten över och var har den tagit vägen? Hösten är mysig, dock är vädret mindre mysigt idag.

MEN det gör inget, för ikväll åker jag iväg till Tunisien! Bättre väder än här i alla fall :)

Nu ska jag packa det sista, och mysa lite med Måns.

Just det, har glömt bort att skriva om förra helgen, men den var superb i alla fall. På fredagen var det mys med Linnea och på lördag först jobb, sen träffa Miki i stan och på kvällen firade vi Sofia som fyllde 18! Nu är vi snart full trupp, alla som är 18. Bara några få kvar, och de fyller snart år.

Hade sjukt svårt matteprov idag också. Så ni vettttttttt.

Vi ses om en vecka, folksszss.

ÖHJÄ

HA-HA-HA

Hittade detta eminenta videoklipp på Hannas blogg, och ni måste se den!
MIHAHAHAHA
 


HEHE

Tijsdagggg

IDÆG HÆR JEG KØPT MEG ETT PÆR NYE SKOER! Kurrar sådär gott i magen..

Nuuuu är jag äntligen hemma efter en sen skoldag, apoteksbesök och skoköp. Fast jag var hemma i cirka en minut mellan skolan och det andra eftersom jag avr tvungen att hämta rabattkort och sånt, så ni vet.

Skoldagen var som sagt lång, 16.40, men kan väl inte klaga allt för mycket eftersom jag börjar 11.40. Efter skolan skjutsade jag hem Lovisa och Ebba, blev ett kort stopp hos Ebs och sen vidare hem och efter det som ni vet, los apo och team sportia. Dock känns det lite sent att komma hem halv sju och börja plugga då. Men jag och Lovisa pluggade i alla fall på håltimman på matten! Poäng.

Nu ska jag och papi laga mat, laxpasta. GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅOOOOTT!

Imojgon har vi baja en lektion tjoj jag, ellej? Föjutom de som haj svenska nationellt tal. J är fijnt.
Nej, funderar på att vara snäll mot Olie och åka till skolan en timme tidigare för att plugga på matten eller svenskan, så han fåt skjuts till sitt nationella tal. 10.50 är inte alltför tidigt att börja i alla fall ;)

NU ska jag laga mat.
so long,

ETT PS. För jag saknar Linnea

KOSSAPÅLLEEMMA ÄR TYDLIGEN EN KO ZOM ZKA GÖDAZZZ!
Hon har vunnit pris också! ÅHHHHH, min KOSSAPÅLLE (L) (L) (L) (L)
LOVE YAAAAAA!


the first, the last, the in-between

Hello my little sugarpiesZZZzzz

Första dagen i skolan på sista veckan innan lov, så man kan inte klaga. Bara ett prov denna veckan också, matteprov. Sjukt svårt dock eftersom det är på ungefär 175648937 olika saker. Men det fixar sig väl, antar jag!

Efter skolan idag åkte jag, Lovisa och Ola in och pluggade matte på biblioteket. Samtidigt som jag lärde mig och repeterade vissa delar så märkte även jag och Loivisa att det var vissa saker som vi inte kunde lika bra som vi trodde innan. Men vi pluggade i alla fall i lite mer än två timmar, sen vid kvart i sex var vi nöjda och gick till Kicks istället.

Nu är jag helt ensam hemma, eller Mackis håller mig sällskap föresten. Dock kommer papi hem vid tolv inatt, och mamma är i USA och Hanna pluggar ju i Köpenhamn. Men tror att en viss person kommer hit efter sin träning så att jag får lite mänskligt sällskap. Man ska dock inte underskatta en katts umgänge! Lille, lilllllllllllllllllllllle MackiKatt! Mimohuha.Lite Madridpicts!

 
1, Sofia luftutjämnar (tre gånger i minuten minst) 2, Sofia och Hanna på vår upptäcksfärd ut till okända marker, även för dem

 

3, Linslus-fis 4, Jag ser jättemunter ut

 

5, Jag och Sååfia 6, SpÄÄjsat!

 

7, Finaste vännerna 8, Enda bilden på oss tre tillsammans

 

9, Sofia med solhatt, HA 10, Hanna på Root

 

11, Folkis och jagis 12, Handlingsförlamade

Sååååådär!

Morgon!

Klockan är 9.00 och jag sitter hos Måns och äter frukost. Jag har sovit i 9 timmar inatt men jag är knappast pigg för det. Det måste vara något fel på min kropp, jag kan somna varsomhelst närsomhelst. Det är santtttttttttttt.

Nej, nu ska jag äta upp och sen ska jag se om jag hinner lägga mig lite i sängen igennnnnnnnn,

5 dagar till Tunisien!

you're not giving up on me

BAD UPDATE av mig på senaste, hemskt ledsen för det, loversZszZZs.

Söndag och jag mår som jag förtjänar. Sjukt trött och seg. Fick i alla fall mysmorgon. Snart ska jag iväg till Gais för möte och träning, eller klockan 16, men jag skriver om los helgos sen.

Bjuder istället på denna utomordentliga bild som förklarar gårkvällen ganska bra. För som Emma Karlsson skrev, en bild säger mer än tusen ord. DUKTIK HEST!


So it's not hard to fall when you float like a cannonball

Hinner inte skriva här idag egentligen. Borde plugga, plugga, plugga inför provet imorgon. Som jag inte kan alls. Juste, jag måste söka på internet om Canterbury Tales också. Nej, jag får inte sitta och skriva här nuuuuu. Boring, men sant.
Denna kan ni lyssna på istället, den är fin.

..och jag längtar

Som jag innan sagt, så längtar jag till juni. När vi slutar trean. Så 2009 kommer bli det sista året jag pluggar utan att jag bestämt det helt själv. Eller, bestämt vad jag ska plugga exakt.

Men jag längtar. Kanske inte mest efter att skolan ska ta slut. Men att allt plugg, alla läxor och prov ska ta slut. I går frågade Linnea mig om vi skulle ha en myskväll med film och massa gott, och jag ville skrika JAAA typ, men nej, jag kunde inte för jag var tvungen att plugga. Blä. Men på fredag ska vi ha mys, LL, då ska jag i alla fall inte plugga.

Och på lördag, det ska också bli en awesome kväll!

Sen åker jag till Tunisien med papi på höstlovet!

Nu kom Måns, så jag ska pussa lite på honom.Linnea och jag i Göteborg i somras ♥

Onsdag = bara två skoldagar kvar = Grey's

Ah, kan ju inte vara en dålig dag. Nu har vi gått mer än halva veckan i skolan och jag har precis avnjutit ett avsnitt av Grey's Anatomy. Det var grymt bra idag! Jag vill ha mer! Mer! Mer! Eller GG.. Jag är en nerd. Precis som Maynard. I Desperate Housewives, om ni inte förstod.

Idag var det den lättaste dagen i skolan, två lektioner. På svenskan fick jag reda på både min utredande uppsats och på bokrecensionen, nice! Sen på naturkunskapen så hade vi lite lek med helium, mycket underhållande när Daniel lät som dem i Southpark och när Emma pratade om Jesus, med bebisröst. Sen blev det en liten avslutning med lite eldning. Vår lärare visade först vad som hände när man höll ett ljus under en ballong med helium i, det small. Sofia blev rädd. Sen visade han samma sak fast med en ballong med vätgas i. När den small så blev det en eldbomb, ojjjjjjjjjj. Sofia blev skräckslagen.

Sen har jag jobbat mellan 15-18. Sjukt lugnt idag så sista timmen fanns det inget att göra. Men jag klagar inte, det var skünt. Efter jobbet mötte jag mami och hon shoppade de sista sakerna innan USA-resan, och jag fick ett smyckeställ! Nu har jag som sagt suttit fastklistad vid Grey's så jag ska försöka plugga lite, har redovisning imorgon och prov på fredaggg.

OCH SÅ HAR JAG OCH MAMMA BESTÄLLT EN KLÄNNING TILL MIG! Men den ska användas vid framtida tillfällen. När jag ska ha barn och så.. NEEEJ, nu ljög jag. Men den är inte en vinterklänning i alla fall så den får hänga ett tag men den var så fin så ville beställa den nu, så den inte tog slut.

so long,

/ L - jag saknar dig, Neut!

Godnajt

Min dagbok, den blev stulen dom skrattar åt mig nu internet, gör mig känd dom laddar ner mig fil för fil

Så dum som jag är kan jag inte förstå hur jag ska bära mig åt för allt blir fel och nu vet alla om vad jag sa till dig och nu vet alla om vad du sa vad du sa

För du är med sidan 3 och fram till 42 ett citat, det du sa var elakt men så uppenbart

Så simpel som jag är kan jag inte förstå hur jag ska bära mig åt för allt blir fel och hur du ser på mig stämmer ganska bra med hur jag ser på mig

LALALALALA,
Kalla migggggggggggggggg..

Jag är uttråkad. Väntar på att Måns ska hämta mig för jag ska sova där inatt och jag har ingen bil jag kan ha imorgon, och alltså kan jag ej ta den över natten som ni kanske fatttttttar. Jag skulle ju kunna plugga medan jag väntar.. Jag skulle ju kunna det, ja.. Ne.För jag är en hännnnnnnndig man..

HEHOY

AAAAH, jag har pluggat alldeles för lite idag! Och tittat för mycket GG, och sovit för mycket. Jag pluggar aldrig längre känns det sommmmm, är jag en dålig människa? AAAAAH. Jag skojar med det sista, gott folk.

Fan, jag har ingen självdisciplin längre. BRA.

Louise - There's nothing that you could ever say to make me let go ♥

Pink Panther

Lägger upp denna bilden på Ebba sen studentfesten. Hon var Rosa Pantern och denna bilden är sjukt söt. Tassarna är pricken över i:et! Jag tycker om dig, Eb.


SPEU06, ni måste seeeeeee!

SPEU06, ni får inte missa detta! Helt sensationellt!

Mr. Magic

NI FÅR INTE MISSA DETTA!
KLICKA NU!
TITTA NU!
NU!NU!

Il est trop mignon.

Oups, aj förgåt

Jag glömde - kwinnan vid namn Sofia som snart fyller 18 och allt sånt där som jag skrev i förra inlägget, hon, hon är även min trognaste kommenterare här! Dock har hon lite problem med att komma ihåg min blogg-adress =O. Glömmer alltid var Y:et ska vara, apparently. Så hon måste gå genom kommentarer jag skrivit hos henne. Så det är vad jag ska göra nu!

Det handlar ju liksom om att ge och ta, nivet.

:)SÅÅ-fia

BRA DAG!

BRA KRÖNIKA!


Idag har det varit en bra dag. Dock hade vi världens segaste vikarie i matten. Fattade ingenting. Fast fattade lite sen när jag och Lovisa räknade själva. OM NI VILL VETAAAAAA.

Efter skolan åkte jag och Sofius den förste in till los stados och jag köpte en jack-tröja. Sen åkte vi med den megaknökafulla-bussen hem till henne i Holm och åt. Det var goÅtt för vi var utsvultna efter en lång skoldag. Hela tre lektioner (!). OJ. Lite senare hämtade hennes moder oss och vi åkte hem till Sofias hus i Onsjö. Första gången jag åkte med Ms Sofia och hon körde galant! Körkort för denna kwinna snart, för på lördag fyller hon 18! WOHOOOHIHUHAHUHA! Vi skulle egentligen pluggat lite mer Kultur- och idéhistoria idag kanske, men vi tittade desto mer Gossip Girl. Och åt lite mer. Mmm-mm..

Så idag har varit en bra dag! Har varit med en bra Fia! Ett utropstecken till bara för saken -> !
Fia, du ska veta att jag tycker om dig sådär mamma-mycket :] Hihooo

Nu ska jag försöka plugga lite, jag ska jobba
onsdag
torsdag
fredag
lördag
om ni vill veta

På lördag ska vi fira att Sofia fyllt 18. Eller fyller 18. För hon fyller år på lörTag, som sagt. Det kommer bli awesome!

NU ska jag plugga lite...och som avslutning en bild på mig sen sommaren 2005.
Jag hoppar studsmatta, om ni funderar över min underliga kroppshållning.


Fix youWords that scream and bounce right back

and then, you can see if there is hope

Söndag idag, vilket har inneburit slapp dag för mig hela dagen. Oh, där fick jag in fyra stycken dag i en och samma mening. Annars brukar jag alltid tycka att söndagar är ångestdagar, eftersom det är helgens sista dag och skolveckan är bara några timmar bort. Men idag har det inte alls varit så, och jag ska försöka ha det såhär i fortsättningen också. Visst, man kanske måste plugga på söndagar, men det är en hel dag man har ledig. Hur mycket gör det att lägga undan en timme eller två? För visst, man säger ofta "jag ska plugga HELA dagen på söndag". Men hur ofta gör man det, och vet ni hur mycket man faktiskt lär sig på en timme om man bara koncentrerar sig?

OCH NU ÄR DET SÅ ATT JAG HADE SKRIVIT JÄTTEMYCKET OCH FINT, MEN SÅ CPAR BLOGG.SE SÅ DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP OCH SÅ FÖRSVINNER ALLTING FÖRUTOM DET NI KAN LÄSA ÖVER. AAAAAAH!

Helgen har i alla fall varit innehållslös, men mysig eftersom jag fick pencillin i fredags och mådde bättre redan i lördags. Så i lördags kväll hade jag och Måns, som jag råkade smitta med halsfluss, en kväll tillsammans där vi satt och åt våra pencillintabletter, beställde pizza och kollade fotbollen Sverige-Portugal föjlt av en film. Annars har helgen varit fylld med släktbesök i form av Morfar och mammas syskon med respektive, lite plugg och mycket Gossip Girl. Nu har jag sett klart avsnitt 13 och väntar på att resten ska bli klarrrrrra.

iho, skola imorgon, vilket för första gången på evigheter inte känns så jobbigt. Kan bero på att jag missade en hel skolvecka förra veckan pga halsflussen och att vi endast har ett prov denna veckan, vilket är på fredag. Kan vara..

GG

Gossip Girl är verkligen en av de bästa serierna ÄVÖÖÖÖR. Så sjukt braaaaaaaa. Jag älskar det. Gossip Girl Och Grey's Anatomy är typ de enda serierna jag verkligen följt varje vecka sen jag började gymnasiet, dock blev det ju lite annorlunda när jag var i Paris men i alla fall. Men nu när det bara går ett Gossip Girl-avsnitt i veckan är det alldeles för lite för mig, så jag bestämde mig för att ladda ner GG-avsnitten från början. Så nu ligger jag i sängen med datan och kollar på säsong 1 igen. AH, det är så sjukt brrrra! När jag kollat klart alla Gossip Girl så blir det Grey's igen. :)

Så, nu har jag inte mer tid här för Gossip Girl-avsnitt väntar som sagt!

so longiongi,


Dreaming out loud

JAHA?! Jag är precis som en liten bebis, som blir sjuk stup i kvarten och har alla möjliga bebis-sjukdomar. Det enda som skiljer mig från denna lilla bebis är att jag inte har de där sjukdomarna som alla bebisar får. Men sjuk är jag ju jätteofta. Vad vill de högre makterna miGgGgGggg?!

Jag var inte bättre imorse så klockan fem vaknade jag av min hals var som tio kokosnötter och mina öron sprängde. Stackars Måns som fick stå ut med mina hjälplösa gnyanden. Slutade med att jag fick ta en Ibumetin och efter det deckade jag och sov till ett. Sen hade jag tid hos doktorn och då blev det lite stick i fingret och halsprov. Dock så sa han kaxigt när jag kom dit att "det bara är ett virus, det är inget mer". Så då kände jag mig liten och ensam och trodde på honom, men sen när jag tog proverna så sa sköterskan "ojojoj", sen kom doktorn och sa att jag hade halsfluss, att mami och jag hade haft rätt! HA, in your face, mihi.

Han hade fel, fel, fel. Det har han haft båda gångerna när jag varit hos honom. I våras när jag hade körtelfeber så sa han "jag tror INTE det är körtelfeber, det är bara ett virus", men så tog vi prover och så var det körtelfeber. HAHAHA. Och samma sak idag, han var säker på att det va ett virus och de kliande utslagen i munnen bara var virusutslag, men nej, jag hade halsfluss. Har han något emot mig?!

I alla fall, jag har halsfluss for the first time in my life och det är inget jag är glad för. Jag var bombis på att det inte var halsfluss för "jag har ju aaaaaldrig haft det innan". Det suger för ingen vill träffa mig för jag smittas så mycket nu, så jag får väl ta en ensamkväll till. Imorgon smittas jag nog inte så mycket i alla fall för jag börjat med pencillinet, om ni vill vetttttta.

Jag får inte äns gosa med min fina Måns, för han vill inte bli smittad. Mer än han redan är vill säga. Idag när jag var hemma hos honom efter doktorn för att hämta lite skolgrejer så fick jag inte en enda puss, för han vågade inte gå så nära mig. Och när jag gick så gav han mig en high five. EN HIGH FIVE?!

Men ni ska veta att han inte är så känslokall annars, som ger mig high fives hela tiden. Han är faktiskt jättebra. Jag var tvungen att skriva detta så jag inte får dåligt samvete för han är alltid så snäll mot miggggggggggggggg. En high five är ju också jättemysigt liksoOoOom..

Nu har jag skrivit cirka 100 rader om min sjukdom, verkligen jätteintressant. Men det struntar jag i. För jag ville skriva det. JAG HATAR ATT VARA SJUK.

Ha en trevlig fredagkväll, alles

bÅÅrinG

Jag är uttråkadddd. Hoppas jag är frisk imorgon. Ola är i alla fall söt och har berättat massa skämt för att få mig på bra humör och bli frisk, haha. Typ som att han svalde en linjal och blev mätt. FINURLIggGGgGT!

Men eftersom jag är uttråkad så ska jag skriva ner vad jag köpt i Madrid, för att få lite koll på det själv. Och jag bestämmer att skriva det härrrr.

Tjocktröja
Stövlar (eller vad ska vi kalla dem, Sofia?)
Underkläder
Strumpsss
En liten present till min syster
Tjocktröja
Tjocktröja
Tunika
Partyklänninggggg
Oversizetunika/klänning
Tjocktröja
Plånbok
Present

Har jag glömt något? Kanske det, men det får vara så i så fall.Jag bjuder på en bild på mig och alla mina drinkar en kväll i Madrid.
NEEEEJ, JAG BARA SKOJAR MAMMA, ALLA ÄR INTE MINA SÅ DU KAN VARA LUGN!

/ Lojsj

I'm here to fight you

I don't believe in ghosts but there's a ghost under my bed. He keeps me awake at night and he scares the shit out of me. He said "I'm here to keep you worried and I'm here to fight you. I'm here to make you cry I'm a ghost so I got the right to". He makes my body cold and he makes my body shiver. He demands so much from me and I cannot deliver.
Billie the vision and the dancers - Ghost

Let go your heart, let go your headLuvis.

What's up with my heart when it skips a beat?

JAG ÄLSKAR
DIG,
DIG,
DIG!

Nobel square

Jag är så trött på att gå i skolan! Jag vill ta studenten nu, jag vill iväg och resa nu. Skolan är inte så farlig om man bortser från läxor och prov, och jag ar världens bästa klass och världens finaste vänner. Men varje dag är ju i princip likadan! Finns inget roligt att skriva om. "Idag var jag i skolan." "Idag var jag i skolan, sen stan lite." "Idag var jag i skolan och sen åkte jag hem och sov." Likadant, hela tiden! Borrrrringgg.

Jag vill iväg och resa, se nya saker. Vara med om något nytt varje dag så det skapas roliga minnen och sånt som är roligt att berätta om. Så, när jag tar studenten ska jag först iväg och volontära i Afrika, sen ska jag även säsonga, resa runt i USA, jobba i Paris och sen en långresa i Oceanien och Asien. Jag måste ju jobba också. Men jag ska hinna med alllllllt!

Allting är så stillastående och tråkigt när man går i skolan. Så som sagt, ska bli roligt när jag åker iväg till Afrika! :) Dock är det tur att denna hösten innehållit/innehåller resor till både Madrid och Tunisien. Sen är det jul och bara halva trean kvar. Samtidigt som jag längtar känner jag dock ångest över att lämna klassen, SPEU06, you're awesome!

Men, snart väntar i alla fall 1 och ett halvt år, antagligen 2, med fullt av nya upplevelser.

Bjuder på en bild sen vår tid i Paris, som innehöll mycket mer upplevelser att skriva om, hah.

Anchorman!

Jag hatar att vakna av väckarklockan på mobilen. Jag vill sova tills jag vaknar av mig själv. Så det blir en utvilad och pigg Louise. Men så fungerar det inte under vardagarna då man måste bege sig till skolan, speciellt inte när man börjar 08.10 För om man skulle sova i tio timmar och gå upp klockan 06.50 måste man lägga sig 20.50. Vilket är helt omöjligt att göra. Meeeeeeeen, det som förgyller de annars inte så behagliga morgonstunderna när väckarklockan på mobilen börjar ringa är den låt jag valt som väcknings-moment. Afternoon Delight från Anchorman. Ah, allting blir lite bättre..
eNjoy!

Det finns moln på himlen, älskling, samla hjärtan i en korg

Idag vaknade jag 06.20 (!), av mig själv. Har det någonsin hänt innan? Jag brukar kunna sova minst tio timmar i streck. I för sig, det hände när jag hade körtelfeber men annars. Men det hände som sagt även idag. Och även idag var det på grund av att min hals inte ville samarbeta med mig. Nu har jag ju haft ont i halsen sen i måndags, så jag trodde det skulle bli bättre men nisch. Har fått feber också. Jag hatar att vara sjuk.

JAG SKA JU VARA PÅ UTBILDNINGSMÄSSAN IMORGON! JAG SKA JU JOBBA IMORGON! JAG SKA JU TILL KIM MED FOTBOLLEN IMORGON KVÄLL!

Nu laddar jag ner Gossip Girl-avsnitt för att ha något att göra hela dagen. Ska försöka sova lite till nu om min hals tillåter, för jag har i alla fall tagit Ibumetin nnnnnnu. Sen ska jag äta massa C-vitamin. Eller blir man frisk snabbare då? Hoppas det.
..och så bjuder jag på en av flera tusen webcam bilder som finns sparade på min data sen några år tillbaka.
Ebba och jag, på sommarlovet 2004 tror jag.OCH: Bara 15 dagar till jag och papi åker till Tunisien!

Körkorts-Ebba

Lite sent, men har ju varit lite dålig uppdatering här på senaste.

Meeeeeeen i måndags tog världens bästa Ebba körkort! Grattis älskling, du är awesome! Nu kan vi roadtrippa vart vi vill :)Hittade denna bilden på Ebba, sen Bränasresan i nian. I like!


Lycka till

Försöker skriva på engelskauppgiften som skulle varit inne i tisdags. Men jag har varit sjuk! Faktiskt. Nu är jag dock sämre än innan, men vad ska man göra. Den ska vara på 350 ord, jag har skrivit 31.

Bokrecensionen i svenskan är i alla fall klar..

Några splendid dagar!

Idag känner jag mig ungefär lika ynklig som en liten pingisboll som blivit kvarglömt på Gullbrandstorpsskolan sen några spelade på träbordet utamför skolan. Så har det regnat lite på pingisbollen, och den har blivit lite trampad på. Ungefär så ynklig känner jag mig idag med två halsmandlar som har diametern av en fotboll.

Nu är jag hemma igen från en AWESOMEEEE helg i Madrid, jag blev sjuk i måndags men det hindrade inte mig från att gå på studentfesten som var igår kväll. Dock fick jag ta lite Ibumetin och sånt, men sen mådde jag prima! Dock mår jag som sagt inte lika bra idag då jag inte vårdat min förkylning som min moder sa. JAAAA, mamma, du har rättttt!

Men, så är det och nu ska jag försöka sova lite efter att jag tittat klart på One Tree Hill. Orkar inte berätta om Madrid eller studentfesten nu, så lägger bara upp en bild sen igår så länge.Min utklädnad fixades typ på en halvtimme eftersom jag var sjuk och inte visste vad jag skulle vara förrän klockan fyra igår. Men jag är ÅSNAN I SHREK, ingen soptippskanin om Ebbas lillebror Erik sa! Hahahaha. Jag hade i alla fall hovar och svans också.. Och öronen är ÅSNANS ÖRON! Kolla på Buttericks! Så det så.

Bilden är i alla fall på min favorit Fisilis och mig. Vad gör jag?!

Men, så ärrrr det.

so long,


Madrid, baby!

Perfekt! Det är helg nu, Måns är här och myser och om en halvtimme så beger Sofia, Hanna och jag oss mot flygplatsen för att sedan åka till Madrid.

JAAAAAAAAAAA!

Ha en kul helg här hemma, fanzizsar.

Och lycka till med A-lagsspelandet, Måns. Du är bäst :)


.

You know how when you were a little kid and you believed in fairy tales, that fantasy of what your life would be, white dress, prince charming who would carry you away to a castle on a hill. You would lie in bed at night and close your eyes and you had complete and utter faith. Santa Claus, the Tooth Fairy, Prince Charming, they were so close you could taste them, but eventually you grow up, one day you open your eyes and the fairy tale disappears. Most people turn to the things and people they can trust. But the thing is it's hard to let go of that fairy tale entirely 'cause almost everyone has that smallest bit of hope, of faith, that one day they will open their eyes and it will come true.

Time flies. Time waits for no man. Time heals all wounds.

Ah, jag längtar till imorgon! Helghelghelg! Men bäst av allt; Madrid!

Jag är suukis idag. Det är tråkigt. Fast jag var i skolan på en lektion idag eftersom jag trodde att vår grupp skulle hinna redovisa idag. Men det hann vi inte. To bad. Men i alla fall, jag var där. Sen åkte jag hem igen för att sova. Dock misslyckades jag med detta för mitt huvud dunkar alldeles för mycket. Men som Sofia sa, det är bättre att jag vilar så att jag är frisk till imorgon. För visst, provet är också viktigt men helgen i Madrid har jag ju faktiskt betalat för.

I alla fall, idag måste jag plugga. Mer och bättre än vad jag gjort tidigare i år. Har skrivit klart bokrecensionen, förutom ett citat som jag ska hitta. Dock skulle bokrecensionen varit klar förra onsdagen, woups. Det är slutet jag har varit seg med. Sen har hon sagt att vi kan lämna den på måndag, för hon har varit sjuk och har en jätttttttestorrrr hög med arbeten. Så nu ska jag plugga in Kalla kriget, aktörer på internationella marknaden, 20 statschefer, Georgienkonflikten och ett annat papper. Sen så ska brevet till skolan vara klart imorgon, med PA och det.

Men jag måste PACKA ju. Det gör jag nuuuu!Det är 23 grader i Madrid, loversZsZz!Jag älskar mina vänner. Mina hjärtan Ebba, Linnea och Sofia, och alla mina fina stjärnor. Tack, ni är bäst. Och jag hoppas jag alltid kommer ha er i mitt liv, för jag kommer alltid finnas där för er. :)

Hos FiziloboOo

Nu sitter jag hos Sofia och vi ska planera lite för Madrid-resan och plugga internationella relationer. Dock kommer det nog bli mer Madrid än plugg. Det är BäZzZzZzZt!

Här får ni en fin bild på bebis-Sofia som jag ska till Madrid med. hanna ska också med, men henne får ni en extraperfekt bild på en annan dag!I like you a lot, bebibu!

RSS 2.0