No givin up when you’re young and you want some

Jello! Idag har jag inte fått speciellt mycket gjort, men det som hänt har i alla fall varit roligt. Vid fem var det som sagt match mellan HBK - Häcken. Den gick ganska mycket väldigt kasst för HBK som förlorade med 0-4. Sen ikväll har jag sprungit med Linnea, eller vi var mest rädda för det var dimmigt och mörkt på slingan, men i alla fall.

Imorgon ska jag jobba hela dagen så hade tänkt nana snart. Men även om jag ska upp tidigt varje vardag nu så känns det så skönt när jag vaknar och tänker: "Jag ska inte till skolan idag." Det är en så sjukt härlig känsla! Ingen mer skola, bara jobb nu först, sen Senegal i två månader, sen hemma i en månad och en USA i tre månader. AWESOME.

Imorgon kväll kommer dock bli sjukt jobbig för då måste jag säga hejdå till två av mina närmsta vänner, Miki och Sofia. BLÄ, jag kommer tjuta som en bebis.

 


090830Nuuu åker jag iväg på fotboll med Måns, Åsa och Måns farfar Åke. HBK - Häcken spelar idag så vi ska vara där och heja fram HBK, niceee.

Later folks!


Faktiskt fin


Nighty sugarpies

Nu är jag hemma från en jättemysig kväll hos Ida med massa fina vänner. Vi åt, pratade, åt lite mer och skrattade sjukt mycket. Orkade inte säga hejdå ikväll till alla som åker den 1:e september för jag hatar hejdå:n, så jag sa att jag också skulle komma till tågstationen på tisdag morgon för det ska alla andra. Men som sagt, apigt mysig kväll!

Nu ska jag krypa ner under duntäcket i Måns säng och titta på Grattis Världen och hoppas på att Månse slutar snart. Godnatt,


Sitter på Måns dator och han har inga nya bilder. Inte som jag kan hitta i alla fall, ha. SÅÅÅ det får bli denna på Måns när vi var på Cypern för två år sedan, sommaren 2007. FINISSSSS!

YEAH

Nu åker jag iväg till Ida för en mysig kväll med massa fina stjärnor!
So long,

 


Most kind of stories save the best part for lastJag saknar värmen. Jag saknar Grekland. Bara för det så lägger jag upp en bild som togs på Lefkas på några grekiska fiäskare i deras båt, wopie.

 


It's time to rise up and face the facts


Bild från balen i juni

TJIBBI. Nu är jag hemma från en heldag i stan. Dock jobbade jag på Apoteket mellan 9.45 -14.00, men i stan var jag i alla fall. Sjukt mycket folk på Apo idag, så var ganska seg när jag slutade. Träffade Linnea efter jobbet, vi skulle titta biljetter till USA, men det var stängt så det blev istället mat, GYOTT. Nu sitter jag och försöker trixa lite med Photoshop och Photoscape och tar det lugnt och det har jag planerat att göra till jag ska göra mig iordning för kvällen, då blir det en sista middag med massa Speu-luvers innan nästan alla åker iväg den 1 september. Dock kommer det saknas några som redan gett sig av på sina äventyr på olika ställen i världen.


Den sista sommarfesten

Igår var det mycket som blev gjort. Först jobbade jag som vanligt mellan 8.30 - 17.00 och efter det åkte jag och mami snabbt in till stan så att jag kunde köpa en tshööööört som jag hade spanat in. Sen åkte jag till Linnea där även Kajsa var och vi stack ut och sprang den vanliga rundan. Svettiga och härrrrliga åkte vi hem till Neut igen, duschade, åt och var sjukt sega.

Åsa, Linnea, Kajsa och jag förfestade hemma hos Linnea och sen bar det av in mot stan och the Corner som Miki och co hade hyrt för kvällen. Där var det Den sista sommarfesten och jag hade en sjukt rolig kväll! Vad kan gå fel när det finns öl för 19 kr liksom? Hoho.

Var jättedålig på att ta några picts igår, har bara några som togs hemma hos Linnea och de har jag inte hunnit lägga in ännu. Dock har jag lite bilder som Jonatan och Micke tog på vår bal, så här kommer de stället!


NUNUNU ska jag hem till Måns och mysa. KANONNNNNNNNNNN!

Tre år och lite till

WOHO, idag har jag och Måns varit tillsammans i tre år och en månad. Eftersom jag inte la in något för en månad sen då vi hade tre år så tänkte jag att jag kunde skriva nu. Måste medge att de här tre åren varit sjukt bra! Du är BÄST, Måns.


Vi åt på Bettans, sov i båten och myyööste. Awesome kväll!

Jag älskar dig! 

Linnea & Louise


Jag är så sjuktsjuktsjukt glad över att du finns och är min fina vän, hjärtat!

Lefkas, Grekland


I slutet i juli var mamma, pappa och jag i Grekland, hipp som happ bestämdes det då vi tröttnade på Sveriges regnsommar. Dock kunde Hanna inte följa med för hon jobbade och slet, vilket var tråkigt. Med veckan var hur awesome som helst, 40 grader varmt och strålande sol. Sjukt nice!

Stuck in the momentWeppa! Jag.är.helt.slut. Har jobbat hela dagen, 8.30 till 17.00, och sen bar det av in till stan för att hämta ut min mobil som varit på lagning. Nu är den alltså omplåstrad och förhoppningsvis helt frisk, har dock inte undersökt det sistnämnda då den håller på att ladda upp sig på lite liv igen. Ikväll har jag sprungit. Jag har tydligen kommit in i någon springfas nu sen jag och Neut började springa tre gånger i veckan. Så även om jag förbannade de dåliga markeringarna i reservatet där det finns olika slingor, plötsligt försvann den gula markeringen (!?), och nästan skrek när jag var tvungen att springa genom den lösa sanden i slutet så känner jag mig duktig nu. Ska försöka fixa lite med headers och sånt ikväll, sen vid 22 blir det den nya serien, True Blood.

OCCCH bilden är från i somras, när vi var i Grekland. Jag var outbored (he?) i väntan på luönch.

Månsie

Innan jag somnar vill jag bara meddela er om att jag har världens finaste och bästa pojkvän. Jag har sagt det innan, men hur många gånger jag än kommer att säga det så kommer det aldrig att räcka till. Även om vi inte har setts så jättemycket i sommar, förutom mellan 04.00 och 11.00 när vi sov, eller just nu 02.00 och 07.00, så har tiden med dig Måns varit great och jag är så jewulskt glad att jag har dig!
Jag har faktiskt det bästa av allting, vänner, pojkvän, familj, det är sjukt vad jag är lyckligt lottad. YEAH!

And every breath we drew was hallelujahHEHEHEY! Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Har varit sjukt dålig på detta hela sommaren, men det har hänt så mycket annat så har helt enkelt inte tagit mig tid. Men nu kommer min sida fyllas med massor av bilder från sommaren 2009 och alla upptåg som vi gjort!

Denna tisdag har bestått av massa jobb, sushi till kvällsmat och sen springning. GOTT att vi kommit igång! Nej, nu måste jag snart lägga mig för imorgon ska jag upp vid klockan sex. Får jag en sovkompis inatt när Måns slutat tro? Det får väl bli en surprise, hayi.

Godnatt sugarpies,

RSS 2.0