Remember to let them into your heart

Hehehey! Det har inte varit mycket aktivitet här på senaste, men jag har haft fullt upp med massor av andra saker som jobb, julfester, julklappshandling, julmiddagar, utgång och julafton. Julafton firades här hemma med mammas syster och hennes familj, alltså mina kusiner från Småland (FRITUUUUUZZZ alltså) och den dagen var helt awesome. Jag blev sjukt glad över alla fina julkeet som jag fick och vi hade en great kväll här så det kunde knappast blivit bättre. Den 25 vankades det såklart utgång så efter kalkonmiddagen hos Måns farmor och farfar Maj och Åke så bar det av till Linnea med Elin och vid tio mötte vi upp de andra i stan för att inta Gastons där vi hade bord. Största delen av kvällen spenderades där men jag hann även inom en sväng för att träffa mina SPEU-luvers (ni är bästbäst och jag saknar errrrrr!) och fylla min kagge med lite mat. Igår var det julmiddag hos Måns mormor Daisy och det var hur roligt som helst, lek med Tuva och Live och sen massa spel, Med andra ord är så sjukt roligt!

1 vecka till Måns åker till Åre, vilket gör ont i mitt lill-hjärta av att tänka på.
2 veckor till jag och Neut åker till USA, huuuuuur bra?! :D

I'm so paid

Idag har jag varit hemma i en vecka. Tiden flyger verkligen iväg och idag har jag spenderat hela min dag med att ligga i sängen. Ganska boring men det som förhöjde min tillvaro var att Måns fanns där. Tog ju som sagt svininfluensasprutan igår och idag vaknade jag med sjuk huvudvärk och illamående. Har i princip sovit mig igenom dagen, först mer än 12 timmar inatt och sen ytterliggare 3 timmar nu i eftermiddag. Va fan är det för kassa biverkningar? Men som sagt, nu slipper jag tänka på att jag kan bli smittat av grissjukan!

26 dagar till USA idag, det kommer blir så sjukt G-R-Y-M-T! Tre månader fyllda med Colorado, Californien, Texas och New York. WAAAAAPPPO!


We look so good togetherHEHAHO.
Tycker om dig, Månssssse!


Lucia!

 

Bild från Lucia i Paris -07.


Weppo! Idag är det den 13 december vilket innebär att det både är den 3:e advent och Lucia. Hur mysigt?! Det är även söndag vilket innebär att imorgon är det måndag och då har jag varit hemma i en vecka. Min vecka hemma har varit great och helgens festligheter var verkligen pricken över i:et, haha. Igår började kvällen hos Elin med fina vänner och sen bar det vidare in till stan där jag träffade ännu fler favvisar som jag varit ifrån i mer än två månader. Höll på att börja gråta x antal gånger för jag var så glad av att träffa mina nära och jag hade kramp i käkarna av att jag log och skrattade så mycket. Imorse gick jag upp klockan 7 med mamma för att mysa i soffan framför Luciaframträdandet som vi gör varje år. Jag var inte nåddddigt trött men med lussebullar och en filt var det perfekt. Sen somnade jag i för sig om i flera timmar, ha. Idag har jag även hunnit fira Lucia med att ta svininfluensan-sprutan så nu värker det lite gött i min arm, sen har jag bakat lussebullar med Åsa och Måns, ätit sjukt god kvällsmat med dem och även mormor Daisy och nu ska jag mysa med världens finaste.

FYYYY FAN vad jag har det bra. Allting är perfekt nu. Och idag kom Ebba hem också så imorgon får jag äntligen krama om henne igen!


These kids are magicDe här barnen är så sjukt underbara och helt otroliga.
De har hela mitt hjärta och lite till.


(Bilderna är både från barnhemmet i Dakar och från gatubarn-centret i St. Louis.)


Fredagsmys med bästis

Nu har jag precis kommit hem till Måns efter en kväll hos Linnea. Ska sova snartsnart för jag stupar nästan, men först får ni lite bilder som sumerar min kväll ganska bra.
Linnea, Hebbe, jag, Idol. There you have it! Plus lite mat och cola också i för sig.. HEHEHEEEE

Lussebak

Jag är en riktig sucker för traditioner och nu när jag varit borta så vill jag ha ännu mer julmys och julpyssel osv. så igår styrdes det upp lussebulls-bak här i vårt hus. HUUUUR GOTT?! Satt paaarfekt i min lilla kagge.

WAOW


HONEY, I'M HOOOOOOME!Nu är jag hemma i Sverige igen efter två helt sjukt underbara och otroliga månader i Senegal! Jag har verkligen haft världens bästa tid i Afrika, jag har lärt mig så sjukligt mycket och jag har sett och varit med om saker jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. AAAAAAAH, det var så himla bra, NEKH NA TOROP!

Det känns ändå bra att vara hemma nu, mitt hjärta värkte lite efter mina luvers vissa stunder och nu kommer jag ha en mysig julmånad hemma med världens bästa familj, pojkvän och vänner. Oooooch idag är det bara en månad till jag och Linnea åker till USA!

JAG Ä L S K A R MITT LIV!


RSS 2.0