JELLO

Tusen saker har hänt sen jag skrev här sist. Det har varit bal, som var en av de roligaste kvällarna någonsin, sen har vi tagit studenten och den dagen tillhör också en av de roligaste i hela mitt liv. Andra vänner har tagit studenten, solen har kommit till Halmstad och vi har pangväder. Detta resulterar i strand och bad i massor. Jobbat har jag itne gjort mycket alls, bara på midsomamrafton mellan 10-14 men eftersom det var då så är det goa pengar! Världens bästa Johanna har varit nere och hälsat på och vi hade sjukt roligt tillsammans. Sen har det som sagt varit midsommar också som var helt awesome! Sen har Månsie och hans kompanjoner hunnit snagga sig också, sommaren till ära, haha. Det är lite av det som hänt, och imorgon är det dax för mig att ta bort halsmandlarna så där tar det roliga slut för mig på ett tag, men jag planerar att kurera mig snabbt.

Men eftersom det hänt så mycket roligt på senaste och hela sommaren ser ut att bli sjukt bra så kommer ja inte skriva speciellt mycket här, jag har bättre saker för mig. Såååå HA EN BRA SOMMAR FÖR DET SKA JAG HA!

Och förövrigt så har jag verkligen världens bästa pojkvän, han är så bra att det inte riktigt går att fatta serrni.
JAG ÄLSKAR DIG, MÅNS.

ALANYA, BABY!

Det är så sjukt mycket nu att fixa innan bal och student så jag hinner inte skriva här. Dock är det roliga saker så. Melodifestivalen var i tisdags på Sannarp, vi kom fyra vilket är helt okej, nice. Sen var det Camp Sannarp på kvällen, sjukt kallt dock så vi bestämde oss för att sova hemma i våra varma sängar.

MEEEEEEN det enda jag skulle säga egentligen var att jag saknar Alanya och allt vi gjorde där nere sjukt mycket! Det var nog en av mina roligaste resor, så tack gånger tusen, mina fina vänner ♥
CATJING

RSS 2.0