I'M BACK, BABY!

Hemma från Turkiet nu, boring. Skulle bara vilja sätta mig på flyget igen med mina tio underbara vänner och reskamrater för ännu en vecka i ett soligt land. Hade i alla fall världens bästa vecka med fina favisar, TACK TACK TACK för världens bästa avslutning efter tre år tillsammans!

Det som är bra är att Månse kommer hem på söndag, jag saknar digdigdigdig sjukt mycket nu.

IDAG SÄTTS BETYGEN VILKET SKA FIRAS MED ÖL OCH CIDER PÅ BULLS, YEAHAEAEA!

Bilder från veckan kommer senare, har ungeför 400 stycken bara på min kamera, sen är det alla andras också så det blir nog ganska många. NICE.

Nu ska jag sova då vi snittat ungefär tre timmar per natt i en vecka nu.

Unconditionally and irrevocably in love with him 


The way we get by

Jag är dålig på att delge er av mitt otroligt intressanta liv just nu, men jag har helt enkelt inte tid. HEHEHE. Eller lust. Sjukt mycket plugg, blä. Men nu har jag bara 4 skoldagar kvar innan vi åker och därmed innan betygen sätts! YEAH. Dock fyra skoluppgifter också, blä. Men vad ska man göra åt det?

Har suttit och knåpat med religions-hemprovet nu i någon timme. Konfucianismens samt daoismens inverkarn på Kinas historia. JA VAD KUL. Eller konfucianismen är inte så jobbig, man hittar jättemycket saker, men dock inget om daosimens inverkan. Då är ju uppgiften jättelätt, tack lärare.

Nu har jag gett upp med det och ska börja plugga inför Matte C nationella som vi har på fredag. Bra att vara ute i tid ja. MEN SNART ÄR DET ÖVER, YEHAYEHEHEHEH!

OCH FIA OCH SANDRA SKA OCKSÅ NER MED OSS! Kommer bli världens bästa vecka för nu har jag ännu fler favoriter med mig : )FÖR VI ÅKER OM EN VECKA!

Götet

Jag får snart epp psykbrytttt över att Photoshop inte vill fungera, BLÄÄÄÄÄÄ!

Men i alla fall, för någon vecka sen var jag och Måns i Götet, en perfi dag så här kommer lite fotäännnnn.


 
 

Blev dock inte så många ordentliga foton då min man inte är så fond of fotografering, hahaha.

Jag älskar dig, Måns ♥

YEAH

JAG HAR BOKAT MIN RESA TILL SENEGAL! JAG SKA VOLONTÄRA I SENEGAL! JAG SKA JOBBA PÅ ETT BARNHEM I TVÅ MÅNADER MED 0-10 MÅNADERS BEBISAR! ÄNTLIGEN ÄR DET FIXAT, SÅ SJUKT SKÖNT!

Att volontära är som sagt något jag velat göra i flera år, så jag ser fram emot det jättemycket. Kommer säkert bli jobbigt också, speciellt att åka hem då man fäster sig vid alla människor där nere, men det kommer vara en grymt bra erfarenhet.

YEAHI

ALO

Idag är det fredag vilket innebär helg vilket innebär att det endast är en hel skolvecka kvar för mig innan vi åker till Turkiet. YEAH!

Dock så sitter jag hemma hos Måns nu fast att jag egentligen började tio över åtta idag. Men igår började jag få sjukt ont i mitt öga och idag när jag vaknade var det ännu värre, därför valde jag att stanna hemma utan linser för att se om det blev något bättre och åka in till Synsam vid 11 så att de kunde kolla om det är någon inflammation eller något sånt. Åker i alla fall till skolan sen, vill inte missa de informativa talen på svenskan plus att det är möte i Galaxen för atta treor (STUDENTER) vid halv ett.

Även om det suger att mitt öga är konstigt då jag kanske inte kan ha linser i så är det mycket bra som händer nu. Till exempel att jag bara har fem saker kvar i skolan. Filosofiredovisning (inte jobbig), religionsinlämning (dö), Matte C nationellt prov (blä), Naturkunskapsprov (sjukt svårt), svenskaskrivning (inte alls jobbig). Alltså har jag tre jobbiga saker kvar, men jag tror att jag överlever, WOHO.

Men det bästa av allt, det är att jag idag ska boka min volontärresa till Senegal! JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Längtar sjukt mycket, så det ska bli skönt att få allt spikat och klart. Jag åker själv på detta då mina luvers har andra planer för hösten, men man kommer träffa massa andra där nere så det är ingen fara. Är sjukt glad över att jag gör detta nu, åker två månader till Senegal, då det är något jag velat göra i många år. Det kommer bli en bra höst!

Nu måste jag kila,
bisous.

OCH VARFÖR HAR INGEN KOMMENTERAT MIN OUTFITZSZSZ I ETT INLÄGG LÄNGRE NER SOM ÄR JUST SO RIGHT?! HE HE HEHHEEHHEE.Summärrrr jabi

Sisådär ganska många veckor försent

PÅSKAFTON-BILDER!

 

Fia och jag kom när Linnea och Bella var ute med Hebbe så vi tog fotääääääänLinnea, Fia, BlömmäJag och Bella

 

Hebbe blev snygg i ett hårband och så är det BelllllSandra kom hem från Södertälje tidigare och överraskade : )PJUSS

Några bilder där ja!
Tack för en awesome kväll, luvers.

WUPIDUDUDI

Jag förstår att alla saknar mig otroligt mycket nu när jag inte är speciellt aktiv här, men just nu är mitt liv: plugg, sol, plugg, sova, plugg, lite utgång och plugg igen. Fast idag är det regn också, HEHI. Men nu är det bara 10 skoldagar kvar innan vi drar till varmare breddgrader, hell yeah! Efter dessa tio skoldagarna ska det bli mycket mer vänner, utgång och LEVA UTAN PLUGG.

Orkar inte skriva här, ska kolla filmen Babel. MEEEEN NI FÅR EN DAGENS OUTFITZZ LUVERS, DÅ JAG VILL KOMPENSERA LITTTTTE.

 

- Pepparkaksdräkt lånad av Karl
- Mössa från Åhléns
- Strumpor som låg i min garderob
- Vitt spray från Butteriks
- Glitterspray som är Ebbas
- Mjöl hemifrån
- Glas från Bringmans Residence

RSS 2.0