And right now there's a war between the vanities

Ligger i soffan, tar paus i packandet för stunden. Har aldrig riktigt förstått det där med att tycka det är roligt att packa när man ska åka iväg. Jag tycker mest bara det är jobbigt att välja vad man ska ha med sig. Och nu håller jag på att packa för en månad. Tre veckor hemma i Halmstad, och en vecka i Dubai. Längtar så himla mycket. Efter jul. Efter juldagen. Efter den 30e då vi åker till varmare breddgrader. Till nyår. Men att packa, nej jag kan verkligen inte se det roliga i det. Just nu är det ett stort kaos runt min resväska, får väl ta det i omgångar antar jag.

Även om jag längtar som tusan till familj, släkt och vänner så känns det lite vemodigt att åka från Göteborg. Blir förvånad själv. Trodde att jag bara skulle känna lättnad av att få lämna detta ett tag, släppa allt som har med plugg och prestationsångest att göra för några veckor. Och ja, det ska bli hur skönt som helst men samtidigt kommer jag sakna vardagen här. Vet inte riktigt varför, trodde som sagt jag inte alls skulle känna såhär men ja, tydligen.

Emma kom förbi innan. Inte nog med att hon kom hit för att säga hejdå utan jag fick en jättefin julklapp också! Den där tjejan, hon är allt alldeles för bra och underbar. Är så sinnes glad att jag träffat en sån fin människa och fått en sån underbar vän! Så Em, se till att njuta ordentligt i en månad och ta det lugnt på juldagen med hockeyn (i och med att jag sett Manges kämparskador under denna terminen), så ses vi den 14e januari igen. Redo för att kicka vårterminen och några månader senare vara jewulskt nöjda med oss själva över att ha ett Tekniskt Basår i bagaget. Jag kommer sakna dig nu över julisen!

Nej, nu ska jag försöka ta tag i mig själv och packa lite till. Försöker få ner hela garderoben i väskan.. Sen ska jag och Måns äta lyxmat och mysa hela kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0