What happend to the world we knew?

Det är nog ingen idé att förvänta sig inlägg här varje dag från mig. Ofta känner jag att jag vill skriva, men orkar liksom inte. Orkar inte skriva allt jag vill pillra ner. Blir kanske senare.

Idag har jag i alla fall fått en hel del saker gjorda. Både roliga och semipigga saker. Det bästa har i alla fall varit att jag och Måns var på Jul på Liseberg efter min föreläsning. Hur mysigt som helst! Även om det var så kallt att man höll på att förfrysa fötterna, hehe. Men, jag har alltså haft en så himla bra eftermiddag/kväll och även om jag sagt det flera gånger så måste jag ändå säga; Det finns nog ingen bättre än Måns, världens finaste kille, utan tvekan.

Annars idag har jag fiat med julklappar, målat lite och pluggat kemi. Och varit på en föreläsning mellan 15.15 och 17.00 såklart. Brandlarmet gick och vi fick evakuera salen, brandkåren kom och det hela låter mer hajpat än det var. Vi hoppades på att få sluta när detta inträffade, men icke. Efter en kvart fick vi komma in igen och fortsätta föreläsningen.

Nu ska jag och Måns laga sen mat då vi (jag) åt sen "lunch" på Lisse. Ha en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0