Hej luuvers

Har blivit ett litet eko här på senaste, och jag vet att jag verkligen är sämst på att uppdatera men just nu räcker inte riktigt tiden till. Eller jag tar mig i alla fall inte den tiden.
 
Idag var det i alla fall nästsista dagen i skolan innan juluppehållet, och sista uppgiften gjordes för året. Hade redovisning om ett rättsfall rörande förvaltningsrätt, vilket man lär sig sjukt mycket på faktiskt. Annars har jag varit på Idrottsrehab Ullevi för sista gången 2012, bästabästa stället alltså. Nu pluggar jag och intressantare än så blir det nog inte heller, insåg just att jag ska läsa nästan 400 sidor i en engelsk bok innan jul. Det är väl det negativa med att ha tenta i början av januari istället för nu innan jul.. Samtidigt har man tid med mer julmys!
 
Senaste tiden har sett ganska mycket likadan ut. Plugg, träning, vänner, Måns. I helgen fick vi äntligen träffa Klara och Henke igen efter deras resa! Var såklart hur kul som helst. Sen hann jag med en sväng på stan för julklappsshopping med fina Emsi och fredagskvällen spenderades med Emma, Mange och Måns här hemma. Det gjordes egengjord pizza, nachochips-grejs och guacamole, fin kväll ja. Efter plugg och träning på söndagen blev det bio, The Hobbit, med Klara, Henke, Micke och Måns också. Inser att jag hann med en hel del kul i helgen, bra liv jag har!
 
Igår var också en jättemysig kväll, Emilia och jag åkte till Kungsmässan där Ludvig i vår klass jobbade och fick proffshjälp till julklapparna av honom i de två butikerna han tjänar lite penkis i.
 
Nu måste jag återgå till min EU law-bok, vi hörs när vi hörs för det är nog ingen idé att jag lovar något, heh.
 
God Juuuul Idrottsrehab, ses nästa år!
 
Smutti efter träning.
Grekisk yoghurt, kesella vanilj, frusna jordgubbar, honungsmelon och lite vatten.
Ganska så extraperfekt.
 

Kommentarer
Postat av: B R O W N S U G A R

muums

2012-12-20 @ 20:17:14
URL: http://www.brownsugar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0