Julmånaden

Antagligen är det framför allt jag som tycker det ät tråkigt att jag skriver så lite här, haha, men jag vill kunna gå tillbaka och titta på gamla inlägg.

Så nu, nu gör jag ett nytt försök!

Sen sist har väl en hel del hänt, förra måndagen hade vi tenta och nu ska vi mest fira jul i en månad (plus läsa typ tio tusen sidor..) och i onsdag körde vi utgång med beer pong & pizza hos oss följt av Handelspuben och ett avslut på Park Lane. Helgen spenderade jag i Lundet med två av världens bästa människor. Fredagen och lördagsförmiddagen spenderade jag med Miki, den kvinnan alltså, bästa någonsin. Vi gjorde så goda pizzor, åt fruktsallad och kollade tv samtidigt som vi pratade ikapp våra missade månader ifrån varandra. Lördagsmorgonen började med julkalendern följt av godaste brakfrullen med Miki och hennes man. Haha, som jag skrattade.

Lite senare mötte jag upp Fridis, vi eftermiddagshängde med lussebullar och tvtittande innan vi gjorde oss iordning för kvällens in/ut-fest i Fridas gamla lägenhet. Och kvällen var sp grym! Slushshots, ostfontän, härliga människor och mycket skratt. Söndagsmorgonen blev ännu en mysmorgon med finaste vännen och kusinen innan jag tog bussen hem till Göteborg igen.

Mitt hjärta skriker efter de två personerna redan nu, de är verkligen några av de bästa jag vet. Om jag ändå kunde få ha ett så nära hela tiden.

I Götla möttes jag i alla fall av två killar i vår lägenhet så vi styrde upp lussebullsbak. Bra söndagsgrej! Och goda blev dem också, wao.

Denna veckan kunde inte börjat bättre, då vi i morse vaknade upp till massa snö! Och det har fortsatt snöa hela dagen, gissa om jag och min julaura är i extas?

Efter en dag av skola, hundratals utrop om snön, rehabträning och plugg är vi nu hos Micke. Spenderar kvällen med spagetti & köttfärssås, grattis världen och julskum. Fina grejer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0