Luciadagen

Jag har så mycket att göra, rättsutredning och tusen frågor tills imorgon övning. Sen ska det läsas ut två böcker tills på måndag också. Och hur hanterar jag detta? Jo, jag sitter i sängen, äter lasagne och skriver här. Älskar mina prioriteringar. Men jag är så trött så att jag knappt orkar röra mig. Var uppe i ottan imorse, inte för Lucia dock utan för att göra grupparbete. Vi blev i alla fall nästan klara, nu ska vi bara finslipa lite paragrafer och praxis så löser nog det sig. Tog en vända på stan efteråt för att hitta julklappar, var inte så lyckat men hittade desto mer julklappar som jag vill ha. 
 
Veckan i övrigt har varit ganska fullproppad. I måndags var jag först hos sjukgymnasten, sen mötte jag upp pappa som var och jobbade i Göteborg och åt finlunch med honom innan jag gick till skolan för föreläsning. Detta följdes av julbak med mina finaste tjejor hos Carro. Bakade Rocky Road, Mozartskulor (tror jag?) och pepparkakor samtidigt som vi åt upp hälften av degen/smeten innan det blev klart. 
 
Tisdagen började jag och Emilia med träning, löpte några kilometer men knät bråkade lite. Dock blir det längre och längre sträckor så ska knappast klaga! Efteråt var det föreläsning och plugg hela dagen, en alldeles för lång powernap med Måns och på kvällen kom Emma och Jenny hit för kvällsmys med fruktsallad och massa prauuut. Fint. 
 
Igår hade jag en Louisedag. Var bara med mig själv. Och det behövdes nog. Pluggade i sängen, åkte till sjukgymnasten, köpte lite julpynt, tillbaka hem till sängen och lyckades läsa ut ännu en offentligrättsbok. 
 
Nej, nu måste jag plugga, så vi hörs när vi hörs. Bisous!
 
1) Bild på pap sen i somras 2) Julbaksmys

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0