Bättre sent än aldrig

Kanske borde skriva några fler rader här, men det blir inte riktigt av. Sist jag skulle skriva samarbetade inte blogg.se för fem öre och jag blev mest bara arg, he. I alla fall, nu ska jag ge det ett försök. Dock blir det semikort, säkert ganska ointressant och ganska definitivt helt osammanhängande.
 
Nu har jag i alla fall jobbat två veckor på Apoteket, det flyter på fint, fyra timmar om dagen är inte allt för pjåkigt och alla är så himla snälla där. Annars har jag hunnit fira midsommar med såklart, det var en helfin dag från början till slut och allt som ska inkluderas på midsommar fanns med. Dagen efter var vi en sväng inom Club Circus, en bra kväll med finfina vänner även om jag insåg att jag börjar bli gammal, eller något (?). 
 
Annars så är det väl lite upp och ner, från och till skaver mitt hjärta något förbannat och jag vet egentligen inte varför. Då är det tur att jag kan finna bästa trösten och tryggheten hos min fina familj och pojkvän. Har dock också träffat dunderfina vänner de senaste dagarna som genast får mitt hjärta av le för fullt. Allting känns så mycket bättre då, med människor som verkligen bryr sig och som är fina ända in i hjärteroten.
 
Nä, nu ska jag sova, är inne i den tröttaste perioden på länge. Dock är det ganska bra tryck i peppen för morgondagen. Först jobb, sen träning och efter det sommarinvigning på Hotel Tylösand med Sofisi. Goutt. Sov gott honeypies!

En tidig sommardag i Fiskebäck

Har alldeles för många bilder som jag inte hunnit visa här, faktiskt knappt hunnit titta ordentligt på dem själv. Så här kommer ett gäng pics från en väldigt fin dag med väldigt fina människor. Den veckan då vi fick sommarvärme i Göteborg passade Klara, Henrik, Måns och jag på att åka ut till Fiskebäck för en heldag med sol, skratt, grillad korv och frukt, hehe.


Resten av dagen spenderade vi också tillsammans och kvällen var minst lika bra. Men de bilderna kommer upp en annan dag. Nu måste jag nana, sov gott!

Jobb, sol och träning

Hej folks, mina vardagar kommer väl från och med nu se ganska mycket likadana ut och idag var det först jobb, sen sol, mellanmål och träning följt av kvällsmat och godaste smoothien.

Har jobbat halva arbetsveckan nu då det är midsommar på fredag (typ min favoritdag på hela året) och jobbet är som sagt bra! Riktiga lyxtimmar mellan 11-3 också så kan knappast klaga!

Vad kvällen bjuder på får jag se, ska nog först krypa upp bredvid mamma i soffan med en kopp te och sen åka och kolla sista biten av matchen med favvokillarna. Ha en fin kväll!

 


18e juni 2012

Jag vet faktiskt inte alls om min uppdatering kommer bli bättre här, känns som jag prioriterar andra saker framför detta just nu. Men har i vilket fall som helst haft en jättefin dag idag! Jobbade första dagen på Apoteket i Bäckagård vilket var riktigt roligt. Efteråt mötte jag Fredrika, ett käääärt återseende med den där fina tjejan med både sushilunch och kaffefika. Bra uppladdning innan träning! Kvällen började jag med ett Bodysteppass följt av 20 min löpning. Nu ligger jag nöjd i soffan med tre fina killar bredvid mig, pizza- och fotbollskväll och jag kan inte klaga.


Tillbaks i Suecia

Igår kväll kom vi hem från Spanien igen, som alltid drabbas jag av världens minidepression av att vara hemma från en så otroligt fin och underbar resa, hehe. Men får istället tänka tillbaka på alla fina tillfällen som får hjärtat att bubbla, spara dem och ta fram dem dagar då det inte känns lika bra.

Ja, som sagt hade vi det hur underbart som helst. Hann med både Barcelona och en liten kuststad utanför Girona som var något av det häftigaste ställen jag sätt. Sol, bad, shopping, god mat och dryck och massor av mys. Älskar Medelhavet.

Idag har jag mest kollat igenom alla bilder om och om igen, varit hemma och umgåtts med mamma och pappa och sen åkte jag till gymmet för ett Corepass och 20 min på löpbandet (❤). Efter det slängde jag mig hem till Måns för kvällsmat och nu fotboll. Imorgon börjar jag jobba föresten, känns både roligt och nervöst, hehe. Men det går nog bra!


Off to Barcelona!

Lämnar Svea rike för några dagar i Barcelona med världens bäste kille. Känns mer än bäst att få komma iväg lite och njuta av sol, bad och god mat med min absoluta favoritperson. Så vi hörs när vi är hemma igen, bisous!

Summerburst, part I

Bjuder på lite bilder från Summerburst, måste sova nu men några hinner jag med.
Dygnet borde verkligen ha fler timmar.

Summerburst och hela helgen var i alla fall så bra att jag fortfarande får gåshud när jag tänker på det.
Så-jävla-bäst.


Bästa träning

Har fortfarande inte tiden, eller rättare sagt tar mig inte tiden, till att berätta och visa alla bilder på allt som händer just nu, men ikväll ska jag verkligen försöka.

Att jag är dödstrött mest hela tiden gör det inte bättre kanske, men det ska nog ordna upp sig snart också. Nu ska jag i alla fall träna mitt första gympass på en månad, köpt sommarkort på TK och trots tröttheten är jag så jävla pepp!


White lips, pale face

Det är dagar som denna som det blir mer märkbart. När kroppen är trött, huvudet verkligen inte är på skaft och då man inte har samma kontroll. Man tappar allt det som annars blivit så inlärt, hjärtat galopperar och det blåser kalla vindar genom kroppen.

Hjärtklappningen och den obehagliga känslan i kroppen har hållt mig sällskap mest hela dagen idag. Det är då man får komma ihåg att det inte är något farligt eller livshotande, bara en dum reptilhjärna som spelar en ett spratt. Och då får man komma ihåg att det är de där djupa andetagen som är det viktigaste, att andas lugnt och att det löser sig. Man måste komma ihåg att det inte är någon big deal egentligen, man kommer inte dö och man får inte låta hjärnspökena begränsa ens val och vilja. Det går över, och det är okej.

 


Första natten i Halmstad

Hemma i huset i Vilshärad efter en lång dag som började i Göteborg, fortsatte i Halmstad med jobb följt av studentuppvaktning i Göteborg. Efter det åkte vi till Måns och min lägenhet och tog med allt som ska hem över sommaren. Dock så är Måns kvar i Göteborg och jag har så dåligt samvete över att inte vara där då han har tenta imorgon. Håller såklart mina tummar och vet att han kommer kicka den.

Att vara tillbaka i Halmstad för en längre tid känns bra men konstigt. Saknar redan Göteborg.. Konstigt hur en stad och en vardag fått en sådan stor plats i hjärtat redan efter ett år. Men det är väl det fina, att man kan känna sig så hemma i nya städer och älska den vardag man har där med finaste killen och underbara vänner.

Men denna sommaren kommer nog bli helthelt kick ass-fab-great. Jobbar halvtid hela sommaren, ska sola, bada, spela volleyboll och dansa med alla mina fina vänner och bara njuta av de här månaderna.

Fast nu, nu måste jag sova. Godnatt!


Fruktgröt

Nu är det lunch på jobbet så tänkte passa på att slänga upp ett frukost/mellanmål/typ alltid-tips, hehe. Det är superenkelt men hur gott som helst. Ta bara en banan och frysta hallon (jag tinade dem lite) efter behag, haha, och mixa ihop till en röra. Jag använde en stavmixer men funkar att mosa med en gaffel också. Sen är det bara att toppa med vad man vill, här har jag keso och kanel. Blir som fruktgröt och som sagt så gott!


4e juni 2012

Har haft den bästa helgen på länge med mängder av skratt, alldeles för lite sömn, tiotals timmar med dans, grymma dj's och fina vänner. Lyckorus i hela kroppen. Summerburst levererade och levde upp till varenda liten förväntning.

Det var först igår jag faktiskt insåg att det var sommarlov och den där slutat skolan-känslan kom på riktigt. Låg i soffan, helt slut, och insåg att jag inte hade några måsten. Skulle kunnat ligga där hela dagen, utan att känna att det var böcker som behövdes läsas eller arbeten som borde skrivas. Att bara få inneha denna känsla gör det värt att gå i skolan ett helt år, haha.

Just nu sitter jag på ett tåg mot Halmstad, alldeles för tidigt och jag skulle gjort i princip vad som helst för att få stanna i sängen med Måns. Men idag ska det jobbas! Nu börjar student-uppvaktnings-veckan också och ikväll ska mamma och jag upp till Götla igen för att fira Cecilia, woop.

Nej, nu ska jag vila huvudet lite. Ha en fin dag!


RSS 2.0