Fina helg

Har ju haft en så himla fin helg som sagt. I fredags var det först tre timmar i skolan, vi hade ju förhandlingsrollspel vilket innebär att tre grupper blir tilldelade ett rättsfall (denna gången handlade det om arbetsrätt) och sen blir en grupp arbetsgivarsidan, en annan facket och alltså även arbetstagarsidan och den tredje gruppen blir analysgrupp som skall analysera hur de tror det kommer gå och sedan döma efter förhandlingen mellan arbetsgivarsidan och arbetstagarsidan. Så sjukt roligt! Vi var arbetsgivarsidan denna gången, hehe. Efter skolan tränade jag och sen blev det fredagsmys med bästa killen.
 
På lördagen åkte jag först och tränade och sen kom mamma och pappa upp till Göteborg. Vi gjorde först fint på farmors grav och sen åt vi jättegod lunch på en indisk restaurang. Eftermiddagen spenderade vi hos pappas kusin Gunnel, hon bor på ett gruppboende men med egen lägenhet och hon har en utvecklingsstörning som är ganska ovanlig. Hur som helst, hon är världens goaste och hur omtänksam som helst. Och hon var helt till sig av att äntligen få träffa Måns, hon tyckte jag hade skött mig bra som hittat en sån stilig kille, haha.
 
Söndagen började med långfrukost i sängen och sen kom Emma som äntligen var nere från Kiruna igen hit. Alltså, hur bra känns det inte att ha sin bästa vän i samma stad igen?! Vi gick in till stan, köpte lite presenter och avslutade med en fika. Kom hem och vände en snabbis innan jag mötte Daniel för en långpromenad i Slottsskogen, fina grejer. Efter det var det en snabbvändning i lägenheten igen för resten av söndagskvällen spenderade Månse och jag på en tapasrestaurang i Vasa som heter Pinchos. Kul ställe med eget koncept (man beställer genom en app och sen hämtar man mat och dryck i en lucka typ) och asgod mat och hela kvällen var ju världsbäst.
 
Ph 1) Finaste Emma Ph 2) Måns och maten på Pinchos

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0