Lite platt fall

Helgen var bäst. Fick vara med min familj, både 1an (min, hehe) och 2an (Månses), och träffa världens bästa vän och kusin Frida då hon följde med till Kph. Och så fick man ju känna av lite av Köpenhamns storstadspuls vilket aldrig är fel. I söndags hann jag även få lite mystid med världens finaste Neut vilket också var så bäst.
 
Denna veckan startade dock med platt fall. Det blir ofta så för mig, när jag haft en så rolig helg/vecka/semester/whatever och det bara tar slut plötsligt, då känns allt bara tomt. Vaknade upp i en tom lägenhet igår morse då Måns redan var i skolan, hade blivit sjuk och saknade alla de där människorna som vet vad jag känner och hur jag mår utan att jag ens behöver öppna munnen. Ibland är det allt lite jobbigt att inte ha någon i samma stad som har känt mig i flera år och vet hur jag fungerar i nästan alla lägen. Och det är väl just det det är nu, lite extra jobbigt. 
 
Dock vet jag att det inte blir bättre av att deppa, och jag vet också att jag kommer bli på bättre humör när jag träffar mina fina filurer här i Göteborg. Så nu, nu ska jag plugga lite till innan jag pyser mot skolan för föreläsning. 

Kommentarer
Postat av: mikis

jag finns alltid här för dig mitt hjärta <3 saknar diiiig megamycket :(

2012-11-13 @ 15:56:34
Postat av: Linnea

I love you!

2012-11-13 @ 22:39:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0