Busy days

En ny vecka är igång och trots att tentan är över sa är mina dagar ganska fulla. Mest med roligare saker dock så kan inte klaga. 
 
Måndagen började med praktiketbesök hos Förvaltningsrätten, hur intressant som helst faktiskt. Namnet kanske inte gör en jätteexalterad, men Göteborgs Förvaltningsrätt är den näststörsta i Sverige och majoriteten av alla mål (skattemål, utlänning- och medborgarskapsmål och tvist med kommun eller socialnämnd exempelvis) tas upp där då det är den första instansen av förvaltningsdomstolarna som behandlar mål mellan enskilda personer och myndigheter. Efter vi varit där så förberedde vi en redovisning om just praktikerbesöket, sen hann jag hem sen snabbis för lunch med Måns innan jag åkte iväg till sjukgymnasten för träning. Sen hann vi med en sväng inom vaccinationsmottagningen också för att kolla vad som behövdes till Sydafrika. Jag behövde inget men Måns fick ta sprutor, heeeh. Igår kväll var Måns, Micke och jag på bio, filmen Bitchkram som vår kompis Antoni är med i. Sjukt roligt att se!
 
Idag började dagen med redovisning av praktikerbesök följt av en seg föreläsning om hur man skriver PM. Nu ikväll har jag varit och handlat med tjejerna inför sittningen imorgon, vi håller i för- och varmrätt och det tog sin lilla tid att handla till 100 personer om man säger så.. Nu är jag hemma, har precis krypit upp i sängen med Måns bredvid mig då maten landat i magen.
 
Imorgon blir det full rulle hela dagen. Rehabträning, grupparbete, till Sara och laga all mat, göra sig iordning inför sittningen och vid 19 startar vår Faddertacksittning, woop.
 
Bilder från de två senaste dagarna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0