Finaste helg

Snart är helgen slut igen. Känns väl sådär för den flyger förbi för snabbt, men samtidigt så blir nog veckan i skolan inte så jobbig. Veckan som var och veckan som kommer kommer nog vara de två lugnaste veckorna vi har under hela året så man får passa på att njuta, hehe. Sen börjar vi med Offentlig rätt vilket känns ganska peppt!
 
Lördagen började med finfrukost och vid lunch kom Måns mamma Åsa och mormor Daisy upp. De fick se lägenheten och sen åkte vi ner på stan, åt god tapas på El Corazon och tittade i affärer. Mysig dag! Kvällen spenderades hos Johan med fina vänner på inflyttningsfest och vi avslutade det hela med dans och dricka på Pustervik, ganska bäst. Mötte upp Måns, Micke och Ola som också var där och gick hem i iskylan, men det gick fint med de filurerna. 
 
Imorse vaknade jag upp med mina tre favoritkillar i lägenheten och smilbandet drogs upp till öronen ganska snabbt. Vi åt frukost allihop och när Micke och Måns drog iväg för att spela innebandymatch spenderade jag och Ola timmarna innan han skulle hem med tvtittande och sånt där. Resten av dagen har jag spenderat i ..just sängen. Letat balklänning till Höstbalen, kollat tv, sovit och ätit. Inte jätteintressant, hehe.
 
Ph 1) Måns, Daisy och Åsa :) Ph 2) Suddig bild på några fina filurer på Pustervik Ph 3) Oliedolie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0