Lördagspluggit

Är hemma från en dag med plugg igen, Eve och jag var kvar till 10 när väktaren slängde ut oss så vi fick ihop lite timmar då jag inte var där förrän vid lunch idag. Anledningen var att jag vaknade med halsont och snorig näsa, halvkul och halvfräscht.. Hehe. Påväg till skolan köpte jag fem satsumas som jag klämt i mig under dagen för att boosta mitt immunförsvar, man får ligga i ordentligt. Dagens första timmar bestod mest av oseriöst plugg men desto mer skratt, älskar mina vänner alltså. Vid tretiden tog vi lunch tillsammans och la in en bautabeställning på en restaurang, haha. De sista timmarna har det i alla fall varit seriöst plugg och många lagar har gåtts igenom, diskuterats och rätts ut.

För tillfället ligger jag i sängen, ska se andra Grey's-avsnittet innan jag somnar samtidigt som jag äter lite nattamat.

Denna bilden är från en frulle för någon dag sen, men iom att jag i princip äter samma sak nu tänkte jag bjuda på frullibilden. Godaste. Banan, passionsfrukt, fil och keso. Ganska oslagbart faktiskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0