www.loyuise.tumblr.com

Hej bloggis, nu överger jag dig för ett tag för att testa på Tumblr istället. Jag hinner ändå aldrig skriva allt det jag vill här, och det känns simplare att bara ladda upp en bild på tumblr.com snabbt, inget tjaffs att göra inlägg på samma vis osvosv.
 
För jag antar att det är det mina nära framför allt vill se, lite bilder från mina upptåg och sånt där. Först ut är såklart Afrikasemestern och en hel drös med djur.
 
Så, klicka er vidare till min tumblr så får ni lite nyare uppdatering där. Samma namn som från början bara var en felstavning, men förhoppningsvis en roligare sida.
 
Puss!

Bästa i världen

Tänkte bara pausa från plugget snabbt och flika in några rader om hur mycket jag saknar min familj för tillfället. Bästa, bästa familj. Jag älskar er. Och jag saknarsaknarsaknar er.


Hej 2013!

Hej allihop! Long time, no see som man säger. I för sig, så är det väl bara the ush här, är ju inte jättebra på att uppdatera. Har funderat på att skaffa tumblr ett tag, nästan bara det jag själv är inne på nu för tiden, har mina favoritsidor där och jag älskar ju att fota, framför allt mina dagar i bilder jag vill dela med mig av. Och då ska jag bli bättre på att ta med min systemkameran också, världens bästa grej ju. Men än ett tag blir jag nog kvar här på blogg.se, har ju skrivit här sedan 2006, då var jag 16 ynka år, och känner inte riktigt att jag vill släppa det riktigt än.

I alla fall, tillbaka i Göteborg efter världens finaste jullov. Hade en kanonjul från den dag jag kom hem till dagen vi åkte vidare ner mot varmare breddgrader. I Sydafrika började istället världens finaste resa, händelserik om något och en hel vecka med hela, fina familjen. Som jag älskar er. Och tacktacktack mamma och pappa som tog med oss på den häftigaste upplevelsen och veckan någonsin. Det går inte med ord att beskriva hur mycket de dagarna tillsammans betydde, ni är helt enkelt bäst.

När man kom tillbaka till Göteborg var det dock bara att dyka ner i böckerna för den 17e har vi tentan vilket innebär råplugg sisådär 10 timmar om dagen. Så det är det jag skall återgå till nu efter mina lilla blogg- och godispaus. Vi hörs när vi hörs! Bsx,


RSS 2.0