Hej 2013!

Hej allihop! Long time, no see som man säger. I för sig, så är det väl bara the ush här, är ju inte jättebra på att uppdatera. Har funderat på att skaffa tumblr ett tag, nästan bara det jag själv är inne på nu för tiden, har mina favoritsidor där och jag älskar ju att fota, framför allt mina dagar i bilder jag vill dela med mig av. Och då ska jag bli bättre på att ta med min systemkameran också, världens bästa grej ju. Men än ett tag blir jag nog kvar här på blogg.se, har ju skrivit här sedan 2006, då var jag 16 ynka år, och känner inte riktigt att jag vill släppa det riktigt än.

I alla fall, tillbaka i Göteborg efter världens finaste jullov. Hade en kanonjul från den dag jag kom hem till dagen vi åkte vidare ner mot varmare breddgrader. I Sydafrika började istället världens finaste resa, händelserik om något och en hel vecka med hela, fina familjen. Som jag älskar er. Och tacktacktack mamma och pappa som tog med oss på den häftigaste upplevelsen och veckan någonsin. Det går inte med ord att beskriva hur mycket de dagarna tillsammans betydde, ni är helt enkelt bäst.

När man kom tillbaka till Göteborg var det dock bara att dyka ner i böckerna för den 17e har vi tentan vilket innebär råplugg sisådär 10 timmar om dagen. Så det är det jag skall återgå till nu efter mina lilla blogg- och godispaus. Vi hörs när vi hörs! Bsx,


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0